icLuj

Član
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by icLuj

  1. Golf 6 2.0 TDI 81kw.. Znaci pri brzini od 70-80kmh se javlja zvuk poput nekog fuckanja.. Pri brzini od 70 je zvuk slabiji i da se podnosit a cim dode do 80 bas se jako cuje.. Zvuk nestaje pustanjem papucice gasa. Malo sam citao po forumu i vidim da pisu da je to mozda do getribe pa me zanima kako se to rjesava, jel se moze nesto dodatno desit ako se tako auto vozi?
  2. icLuj

    Golf 6 zvuk getribe

    Cini mi se da sam negdje procitao da je neko stavljao neki aditiv i da je onda sve bilo uredu?
  3. icLuj

    Golf 6 zvuk getribe

    Koja je cijena tog otprilike? Mislis da ce nestat taj zvuk s tim? Jer cini mi se da je dost ljudi reklo da nije pomoglo..
  4. icLuj

    Golf 6 zvuk getribe

    Pa jesi bio kod mehanicara nekog il? Mene bas zivcira taj zvuk a nikak ne stignem odvest jer mi je radno vrijeme skroz sjebano.. Negdje sam procito da ima neki aditiv il nesto. A nije mi se to culo do nedavno a auto kma 240tkm pa neznam mozda samo fali ulja u getribi?
  5. Pozz.. Imam problem s golfom 6 2.0 tdi 81kw.. Znaci pri brzini 70-80kmh javlja se nekakav cudan zvuk, zvuk je najglasniji pri brzini od 80kmh al cuje se tek s laganim pritiskom na gas a kad se pusti papucica od gasa zvuk je normalan.. Nisam u mogucnosti odvest auto kod mehanicara pa me zanima je zna neko sta bi to moglo bit..