Outback

Član
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Outback

  • Rank
    SDI

Profilne informacije

  • Ime
    Robi
  • Vozilo
    Golf mk4

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. A ne znam vidit ce mehanicar sta je sljedece
  2. Cep prekontroliran, ne mjesa vodu i ulje, mehanicar tlacio na 2 bara isto bilo sve oke. Vratio mi ga 3 dana bilo sve oke, cetvrti dan opet isto, ali ovaj put na suvozacevom mjestu kod nogu tepih mokar skroz....
  3. Pozdrav ekipa evo ovako zadnjih dva mjeseca imam problem s vodom na svojoj četvorci. Uglavnom počeo je gubit vodu, ali fora je u tome da ispod auta nema ništa, ne mješa mi vodu i ulje, ne dimi. Prvo su mi govorili da je pukla glava motora i onda sam dao mehaničaru da rastavi sve i da glava ide na brušenje da bi na kraju čovjek rekao da je glava čitava. Promjenio je posudu za vodu i račvu(ne kuzim se toliko puno pa ne bi znao da li se račva mjenja ili kako to ide) i sve je bilo super 3 dana i jučer sam parkirao na uzbrdici(inače parkiram na ravnom) i opet isto posuda skroz prazna. Ima li tko kakvu ideju šta bi moglo bit. Inače je 1.9 tdi 85kw. Veliki servis odraden prije 10k km.
  4. Ma spojen je na komp i sve i original, imam servisnu knjigu iz ovlastenog servisa od prvog vlasnika, covjek napravio zadnji servis 3 milje km prije nego ga je meni prodo u ovlastenom haha
  5. Motor je cist, nema ulja nigdje
  6. Budem probao pa javim kako bude
  7. A mislim zivim u Rijeci di zima i nije toliko jaka, ali dal da se vratim na 5w40 ili da ostanem na ovom?
  8. Bok ekipa evo ovako stoje stvari, uglavnom do sad sam sipao Castrol Magnatec 5w40, ali mi nakon 6 7 tisuca km javi da ulja nema i stvarno sad kad sam gledao ulja u autu na minimumu, pa sam nasuo isto Castrol Magnatec ali 10w40. I evo bas sam malo prije naletio na neku staru temu da taj 10w40 nije dobar za taj motor i sad sam u dilemi sta i kako, mehanicar mi je i sam rekai da je auto odlican i da dugo nije vidio bolje odrzavan motor. Btw auto ima trenutno 230k km.
  9. Outback

    Golf 4 1.9 TDI

    A mislim akomulator je bio u autu kad sam ga kupio, sad lik je rekao da je on promjenio nedavno, ali naravno nije imao račun i sve kako to biva naravno. Stavljao sam aftermarket radio i pojačalo, ali to mi je stavljao frend električar i napravio je to kako spada, nisam ja to sam prtljao. E da na to sam mislio alternator haha(hvala na ispravci). Idem sutra po novi aku pa cu vidjet šta i kako će biti, ali dati ću auto na dijagnostiku isto tako pa nek vide šta je i kako je.
  10. Pozdrav ekipa Evo ovako imam probem sa svojim Golfom. Uglavnom akumulator mi se isrpazni barem 1 put u 2 mjeseca i to ostane baš mrtav mrtav. Pričao s mehaničarom kaže da negdje vuče struju da bi se ispraznio u roku od 1 dan kad ga napunim preko klema, sad da li moze biti da je sam akumulator u banani pa se isprazni ili možda da alnaser u banani pa ga ne puni? Ili je sasvim nešto treće?