Kunkka

Član
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Kunkka

  • Rank
    SDI

Profilne informacije

  • Ime
    Ivan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Kunkka

    RCD510 parking senzori

    Pozdrav, Imam Jettu mk6 iz 2013 godine sa ugrađenim RCD 510 sustavom, ali bez parking senzora. Je li netko ugrađivao senzore koji se prikazuju na originalnom displayu? Zvao sam jednu firmu iz Splita koja se bavi auto akustikom i rekli su mi da je to moguće, ali da su ljudi često imali problema odnosno da su bez objašnjenja senzori krepavali i da uglavnom vise to ne ugrađuju. Ima li netko iskustva s tim? Svaki savjet je dobrodošao. Ta firma inače preporučuje klasične senzore na zvuk koji s ugradnjom koštaju 1800 kn.
  2. Kunkka

    Akumulator

    Nema, nikad se nije upalio niti postoji ikakva tipka za aktivaciju....
  3. Kunkka

    Akumulator

    Pozdrav, kakav akumulator mogu staviti u Jettu 1.6 tdi iz 2013. godine? Auto nema start-stop sustav. Mogu li samo izvaditi stari i staviti novi ili moram u servis?
  4. Pozdrav svima, planiram kupiti rabljeni Golf 7. Listam Njuskalo i nasao sam nekoliko modela u Zagrebu. Kako nisam ekspert za automobile niti sam prije imao VW volio bhi ga prije kupovine pregledati u nekom servisu koji se bavi VW. Imate li neku preporuku? Nasao sam na netu servis Meic, ali mislim da je bolje kod nekog specijaliziranog za VW. Inace ciljam 1.6 TDI, opremu Comfort/Cup/Allstar. Kakav je DSG mjenjac na modelima iz 2014-2015? Svaki savjet dobrodosao. Hvala unaprijed.