Marko1234

Član
  • Content Count

    42
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Posts posted by Marko1234


  1. Mozda netko ima pametno objasnjenje: zapnem danas u snijegu i otvorim vrata da pogledam vrte li zadnji kotaci 0 bodova palio gasio ASR isto nista pomislim da je nesto pokvareno, cca sat vremena kasnije pri uključivanju na glavnu prometnicu malo oštriji start vrte zadnji kao ludi e bem mu nisam pametan


  2. 10 minutes ago, Ivan1902 said:

    Dobar je kandidat, sa 240ks ide skoro na 300ks, gdje ćeš bolje... ono što je mene odbilo je što je stvarno sve prekomplicirano, i ako eventalno nešto ode, skuplji je popravak nego kod običnog TDI... Meni i ovaj sa 190KS ide baš dobro!

    Mislio sam u kontekstu da je vec poprilicno nategnuto 240ks iz 2 litre, znam da ide dosta gore sa 2 turbine, ali tako sam i ovaj vozio par mjesecio bio zadovoljan pa ga ipak odvezao na remap, a mogu samo zamisliti prosjecnog vozaca bmw-a npr kad naleti na takvog passata. 


  3. Na taj mislim cijene rabljenih su mi u nekim okvirima pa mi je nekako prvi izbor jer cu uskoro mijenjati ovaj postojeci. Sto se tice servisa i ovaj servisiram svakih 15 000km, u medjuvremenu listao malo strane forume neki kazu super bez problema neki zamijenili pola auta tako da izgleda nema pravila kao i kod ostalih auta. 


  4. U mene gradska voznja 98, autocesta do 150km/h cca 105, ako nagazim po autocesti ide i preko 120. Vidjet cu bas kad zahladi hoce biti kakve razlike.

    Naravno ima i razlike u brzini recimo od 120 do 160 je brzi skoro 4 s. 


  5. Update za sve koji mozda planiraju mapiranje: odvezao 7000km i primjecujem da recimo vozim konstantno 150 i ulje bude na 105 stupnjeva nagazim recimo par km preko 200 i onda opet vozim 150 nema sanse da se ulje vrati na 105 nego ostane cca na 110 zakljucujem da se puno teze hladi nego ranije, vjerujem da nije neka sreca za motor ali vidjet cemo. 


  6. Odradio remap na svom b8, napravio nekih cca 2000km, ima razlike vidjet cemo kako ce se ponasati, zasad kao da malo grublje radi ( subjektivni dojam) na 150 sa tempomatom temperatura ulja veca 2 - 3 stupnja nego ranije. 

     

    • Like 1

  7. Ako ti ne smeta karavan rekao bih da ćeš u njemačkoj naći to što tražiš, kad sam ja tražio kao da su se pojavljivali u valovima nema ništa pa se pojavi nekoliko u oglasniku i tako u krug. Malo strpljenja i siguran sam da ćeš naći što tražiš. Samo razmisli šta ti od opreme stvarno treba tj što ćeš koristiti recimo ja line assist držim isključen jer mi smeta uključujem jedino kad dugo vozim i osjetim umor, park pilot nisam ni isprobao, masažna sjedala su najveća prevara itd, dok recimo LED pametna svjetla, pristup bez ključa, otvareanje prtljažnika na senzor stvarno olakšavaju život gotovo svaki dan. Želim reći nemoj nešto platiti a realno ćeš to u svakodnevnoj vožnji vrlo rijetko koristiti.

    • Like 1