Golf7ninja

Član
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Golf7ninja last won the day on April 4 2021

Golf7ninja had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About Golf7ninja

  • Rank
    SDI

Profilne informacije

  • Ime
    Niko
  1. Ako trese u leru, i ako se auto zatrese kad ga ugasis naglo dok je u leru najvj je zamašnjak. Te simptome sam imo na 6ici, 1.4 TSI. Jel ti trese pri kretanju, i jel se auto utiša lagano kad stojiš na mjestu ako stisneš kvačilo?
  2. Golf 7.5, 1.6 TDI Poskakivanje/vibracija iz prve u drugu. Nije nista ogromno ali zavibrira kad prebacujem iz prve u drugu. Kod šaltanja iz 3 u drugu tj. bilo koja viša u nižu ništa normalno sve. Znači samo iz prve u drugu zavibrira lagano. Imam osjećaj kao da lagano gubi snagu pa se vrati. Par dana kad je suhu vrijeme bilo ništa nikakvih trzaja sad opet danas vlaga i kiša i eto krene drkat. Danas odem full tank na shellu ubacim aditiv za dizne misleći da je to jer me jebe frend kao on imo problem na 1.6 sa diznom i nakon aditiva prestalo. Bio kod mehaničara veli nije zamašnjak nisu tu svi simptomi prisutni, veli možda poluosovina... drugi mi kaže nosač motora. Na kraju zovem zubak imam još mj dana garanciju na motor jedu govna i oni zavlače kao nema termina u cjelom zagrebu.. Evo jebu me u zdrav mozak dođe mi da zavaljam auto u djelove i kupim nešto šta ne jede govna na 80k km...
  3. Kao što u naslovu piše trenutno imam halogen kratka svijetla. Pa me zanima koje ledice idu kao zamjena za halogen? Ja mislim da idu H7 ali nisam 100% siguran i ne znam da li mi trebaju ledice sa adapterom ili ne za izbijanje errora. S obzirom da zadnja svijetla su mi ledice serijski stavljene kada je auto kupljen. Ispirke ako pisem u krivoj temi nije mi dalo selektirati ništa drugo.