adi.h

Član
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About adi.h

  • Rank
    SDI

Profilne informacije

  • Ime
    Adi Hasanbegovic
  • Vozilo
    vw touareg
  1. Ovo nije losa ideja podvuci se pod auto dok skace pa vidjeti dali ce se cuti taj zvuk , kazem jastuci su ok sve ok al srce bojim se da je ono .. nego sam mislio da je neko imo problem sličan pa da uporedim .
  2. Cak i u servisu bio , nemogu sa sigurnošću reci dali su amortizeri , a i komad je 500€ tako da napamet mjenjati je suludo .. Dali mogu biti solje amortizera ili neke caure ili nesto??
  3. Veliki pozdrav !! touareg 2015 godina modifikacija, zracni ovjes. Kada sam kupio auto odmah prilikom prelaska ležećeg policajca kad zadnjim krajem sidjem na zadnjoj desnoj strani sam cuo tup udar skroz u dubini, nisam nista pravio, da bi godinu dana poslije imao izrazit udar paralelno na obe zadnje strane cak se kuckanje cuje i lad predjem prednjim tockovima preko policajca blagi udar nazat cujem.. Na rupama vozilo zadnjim krajem skroz slabo amortizuje rupi odnosno cuje se to lupkanje , zracni jastuci ispravni auto se podize i spusta normalno al udar se uvjek isto cuje bio spusten ili podignut, tvrde mi da su otisla srca amortizera odnosno da imaju luft.. Dali se mozete sloziti sa tim ili moze biti nesto drugo jer cak i sama srca su skupa a da nepricam cjeli amortizer sa jastukom.. Molim pomoc ??
  4. adi.h

    Vibracije na touareg

    Mjenjao centralno nosac zeljezo i unutra guma 40€ neznam ima l iih vise al nisam rjesio problem ?
  5. Pozdrav. Touareg 2015 godina zračni ovjes. kada upalim hladno vozilo sve je tiho i u kabini samo čujem tupi rad motora kako i treba jer obrani malo skoce,dok ne dostigne radnu temperaturu onda na semaforu čujem dodatnu vibraciju pored rada motora bez obzira gdje je MJENJAC uvijek se cuje. jucer sam bio na skijanju temp je bila -7 u kabini nikad Tise nije bilo bez ikakvih vibracija , vratio sam se u grad plus 1 Stepen stao u praonu tad sam opet čuo blago da se vibracija vratila ,zatim sam oprao auto vrelom vodom i područje oko tockova takodjer, kad sam došao pred garažu ta vibracija se pojačala kao prije sto se čuje . Moja logika kaže da je u pitanju neki nosač neka guma koja se na minusu stisne a na toploti opusti i to sumnjam na neke gume amortizera ako ih ima pa se zvuk u mjestu prenosi na šasiju ?
  6. Veliki pozdrav. U pitanju je 2015 model sa zračnim ovjesom kod koga se mogu posebno mjenjati amortizeri bez promjene jastuka jer su ok. Rastavljani su i u oba postoji luft, dali je pametno i mogu li se reparirati , u ovlaštenom dodju oko 500€ oba. Dakle najobičniji amortizeri ništa posebno .