Dankas

Member
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Dankas last won the day on October 20 2020

Dankas had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About Dankas

 • Rank
  SDI

Profile info

 • Name
  Daniel
 • Phone number
  0958048616
 • Vehicle
  2012 Alhambra DSG
 • Location
  Zagreb
 1. Dankas

  GOLF 6 RCD 310 bluetooth

  Ima netko možda iskustva s dodavanjem BT modula (neki generički Mpow kao AuxIn...tako mi je radio u prijačnjem autu. Sada mi se mob spoji na MPOW preko BT-a no RCD310 uopće ne registrira da ima nešto na AUXin iako je upaljen.
 2. Dankas

  Android rns 510 kupnja

  Malo kasno palim, kakve su mu cijene? Naletio neki dan na njuskalu ova ekipa iz cakovca dila za 2500kn s racunom i garancijom kopiju vagovog na androidu. Jedino me brine android 10, bojim se da stariji procesori to jedva žvaču.
 3. Dankas

  Android rns 510 kupnja

  ovo pratim, i mene zanima
 4. Dankas

  R E N E K O autodijelovi

  Pozdrav, trebam zadnje amortizere za Alhambru 710, VSSZZZ7NZBV503605, ako moze neka ponuda, fala.
 5. e ovo i ja trazim, jel taj TAS u kružnoj iza placa na jarunu?
 6. Dankas

  Subwoofer ispod sjedala

  ok, fala za ideju, moj je 7n iz 2012 pa moram vidjet kako izgleda to ispod...a ideju di sakrit pojačalo?
 7. Dankas

  Subwoofer ispod sjedala

  vozim alhambru pa pretpostavljam da bi to moglo, koje modele preporucas za ispod sica?
 8. Dankas

  Subwoofer ispod sjedala

  to i. mene zanima, ttebam nekaj tanko da ide ispod sica, kakva su vam iskustva?
 9. nekako mi se cini ako mu dam kontakt i pustim ga da se skroz upali da se ne ugasi prilikom paljenja, al moram to provjeriti
 10. Pozdrav, imam u novom autu (Alhambra 2012) neki kineski android, pretpostavljam kao ovaj s njuške za cca 1200kn (rns 510 bez CD-a), ali instaliran prije par godina, tako da je baš jadan i spor, mislim da je 1GB rama. (na žalost nemam nikakve upute za njega od bivšeg vlasnika) Uglavnom dobro radi ako ga se ne preforsira, no problem je što mu relativno dugo treba da se upali (slobodnom procjenom cca 30sec). Naravno, do tada vec izađem s parkinga i ne mogu koristiti kameru jer on ništa ne pokazuje. Postoji li neki način za spojit ga tako da se pali kad se auto otključa, a da se gasi kada se zaključa ili kada se ključ izvadi (čisto da ne ostane raditi cijelu noć ako se recimo auto ostavlja otključanim, pr. u garaži).
 11. Može preporuka na zeki VCDS konektor...vidim na aliju smeća od 3$ za neke prastare modele prije '97, pa da ne bacam pare uzalud. Di ste vi uzimali vaše? tnx
 12. Dankas

  Passat ugradnja androida 2DIN

  Meni na alhambri rade....imaš negdje u opciijama di možeš mapirati svaki pojedini gumb sa volana s nekom od funkcija radija. Radi mi telefon, pojačavanje, mute, prebacivanje.....a rade i ostale komande, recimo klima ti otvori sliku klime na androidu i pokaže gdje će puhati, kolika je temp i slično.