milip89

Član
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About milip89

  • Rank
    SDI

Profilne informacije

  • Ime
    Filip Dumancic
  • Vozilo
    VW Jetta 5 1.9 TDI
  1. Pozdrav svima, evo ukazala se potreba za promjenom radio uredaja u autu, treba mi AUX/USB zbog MP3 glazbe za malca. Trenutacno je u autu originalni RCD-300 na kojem ne radi CD player pa to pada u vodu. Pogledao sam po forumu pa bi RCD-330 bio solidan, s tim da bih htio da to bude plug and play bez previse igrarija s adapterima (ako se ne varam to je OEM za VW na kineskom trzistu). Prije nego okinem njega, postoji li bolja opcija, da je OEM i da ima AUX/USB kao minimum? Treba li na nesto posebno obratiti pozornost prilikom ugradnje? Hvala svima
  2. Vise srece nego pameti... Skocio na otpad, rekao covjek da ima pokidani rezervoar s gumicom, ali da inace to ne skidaju jer se unakazi posuda. Kaze da sam vjerojatno gurnuo tu gumicu u svoj rezervoar, sto nije problem ali da kad se stavlja nova pumpica treba s malo WD-a podmazati i pazljivo pozicionirati pumpu prije pritiska, pa eto ako se netko nade u slicnoj situaciji.
  3. Pozdrav svima, kako mi je riknula pumpica za tekucinu vjetrobranskog stakla, nabavio sam novu i ona sada radi no mislim da sam prilikom izmjene pocupao gumenu brtvu gdje pumpica sjeda u rezervoar. Nije ostala na staroj pumpi i nije u tom prostoru iza maglenke, ako sam ju uspio pocupati ispala je negdje putem... Sada sva tekucina sto se naspe ocito izade van otprilike istom brzinom Gdje bih to mogao nabaviti, zvao sam lokalne trgovine s autodijelovima pa nude iskljucivo rezervar u kompletu, sto ce mi ostati krajnje rjesenje ako bas nikako ne ide drugacije... Evo slike u prilogu, ako netko ima kakav prijedlog, savjet, vise nego dobrodosao. Auto je Jetta 2008 godiste 1.9TDI, hvala!