refi

Član
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About refi

  • Rank
    SDI
  • Birthday 07/17/1992

Profilne informacije

  • Ime
    JosipTDI
  • Vozilo
    Golf 5

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Pozdrav, Dakle, nakon sto se auto nije palio 5 dana, krenuo sam na posao i auto je upalio, ali se odmah ugasio i poslije toga vergla i nece upali i bacilo mi je gresku "STOP! Oil pressure, Engine off! Owner's manual"! Ulja je bilo minimalno pa sam dolio jos, ali i dalje ista stvar. Jel zna netko sto bi moglo biti?
  2. refi

    Radio signal i Airbag

    Pod "dio" mislim lampicu od airbaga. Ona sad svjetli(gori) tako da nesto ne štima, ali kazem da se to dogodilo kad sam promjenio radio sa RNS300 na RCD310.
  3. refi

    Radio signal i Airbag

    goran sdi hvala na odgovoru. Da, ali je meni uz orginalan radio RNS300 također šumilo, zato sam i probao sa RCD310. A meni su ovi u servisu makli taj dio i nije se pojavljivala više, pa sad neznam je li airbag u kvaru ili ne.
  4. Dakle, kupio sam Golf 5 u 3 mjesecu ove godine(iz belgije uvezeno) i radio nije radilo(zbog antene jer nije bila spojena) te mi je bila upaljena lampica od Aribag-a. Na tehnickom me nisu htjeli pustiti i morao sam ga dati na servis gdje su mi "popravili" antenu i lampicu od airbag-a. Nakon toga sam primjetio da mi radio gubi signal i kad upalim zadnje grijaće radio totalno izgubi signal i šumi. Prije par dana sam promjenio i stavio radio iz Golfa 6(RCD 310) jer sam mislio da je možda do radija, ali i dalje gubi signal, a i lampica se opet upalila. Prije toga skidao radio i lampica od airbaga se nije palila, no sad kad sam promjenio radio opet se upalila. Ako je netko imao slicnu situaciju ili ako netko zna više o tome bilo bi dobro da baci neki kometar. Hvala! 😊