ico_525

Član
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ico_525

  1. Pozdrav svima! Naime nešto mi se čudno događa s mjenjačem (golf 5 1.9 tdi 77kw 2006 6 brzina). Kada šaltam u rikverc zakrči odnosno ako ne pricekam malo duže ili ne prebacim prije u neku brzinu on zakrči. Također se zna dogoditi (zna nekad biti u jednom danu 2 put pa onda 2 3 tjedna nista) da kad šaltam u trecu on isto zakrči. Mjenjao sam ulje u mjenjacu, kvacilo je dobro nema zraka. Zanima me ima li zamajac kakve veze s time? Znam da bi u vezi trece brzine mogo biti sinhron. Hvala unaprijed.
  2. ico_525

    GOLF 5 2006

    Pozz. Zanima me mogu li u zadnja vrata staviti iste zvucnike kao što su u prednjim vratima onaj woofer dole. Naravno nema zvucnika moram i instalaciju provuc. Btw radio je RCD300. HVALA.
  3. Pozz svima. Ovako brisači mi se malo čudno ponašaju. Na prednje mislim. Uglavnom imaju nekolike sitnice nije to ništa strašno al me jako nervira. Recimo ja upalim brisače rade na izgled normalno međutim pri dno sofersajbe kad dođu isto kao da preskoče jedan dio recemo 1 do 2cm. Također kada perem šajbu zadnji brisac sam od sebe ponovi ono kad se zavrsi pranje prednji to ne rade iako bi trebali i još jedna stvar kada ugasim auto brisaci mi se malo kao sami od sebe podignu gore. Ne znam šta se događa možda nekome ne zvuči strašno al mene jako nervira. Ljudi oprostite na ovako dugom postu. Nadam se da ne zamjerate. 😬
  4. E hvala ti. Mislio sam da je neki problem struje ili nesto. Pozz
  5. Pozz. Ne znam ima li negdje tema slična, tražio sam nisam uspio. Ako ima unaprijed se ispricavam. Uglavnom Golf je 6 brzina i kad ubacujem u rikverc, nebitno nježno ili grubo, on zakrči. Isao sam kod meštra al on govori kako je to normalno kod ovih golfova sa 6 brzina. Naravno meni se to ne cini normlano. Imam prijatelja također ima isto auto i u njega je sve normalno. Zanima me odkud početi. Što bi mogao bit uzrok? Pozz i hvala.
  6. Ma... Isto tako samo kontao promijeniti ulje u mjenjaču pa ako bude isto onda bih probao odzračiti kvacilo. Samo ne znam je li to pametno sve i ima li efekta.