TroloveCro

Član
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About TroloveCro

  • Rank
    SDI
  • Birthday April 8

Profilne informacije

  • Ime
    TroloveCro
  • Vozilo
    Golf 7 1.6TDI 81kw 2016god.
  1. TroloveCro

    "Kliktanje" pumpe visokog pritiska.

    Bump! Otišla je pumpa. Feder u pumpi koji druka gorivo
  2. TroloveCro

    Golf V 2.0 TDI Kvačilo

    A mozes se vozit al nema pravila kad bi mogao do kraja prdnut. Ja sam se vozio par tisuca km i nakon toga sam odlucio to promjenit jer sam citao da zamasnjak moze napraviti veliku stetu na motoru i mjenjacu.
  3. Ne znam koliko bi koštalo,ali mislim da nije nešto preskupo... Samo preporučam nekoga kome vjerovati ili neku firmu. Koliko god se dobrog da napravit u VAGu toliko i lošeg.
  4. TroloveCro

    "Kliktanje" pumpe visokog pritiska.

    Problem je kaj se i u leru cuje ....
  5. Mislim da bi se moglo. Ugradnjom te ručice za tempomat i igranjem sa softwareom.
  6. TroloveCro

    Golf V 2.0 TDI Kvačilo

    Jesam na polu 2009. Zamašnjak... Isti problem je bio, čulo se tako negdje na pola, a kada je bilo otpušteno ili stisnuto ništa. Promjenio set kvačila i sve je super bilo.
  7. Pozdrav ljudi imam jedan problem koji je ocito toliko kompliciran da je i nekim mehanicarima nejasno sta to je. Uglavnom auto konstanto ima zvuk kao na snimci. Dolazi sa lijeve strane motora. kako povecavam okretaje frekvencija zvuka se povecava. Zvuk mi se bio pojavio nakon sto je auto obavio regeneraciju. Ispuhao sam ga dobro na autocesti i nakon toga ovaj zvuk uz malo teže paljenje. Promjenio sam nakon toga i remen i ventil kontrole pritiska ulja jer je bio bacio gresku međutim zvuk je i dalje tu. Auto normalno vuče, ne dimi ništa. Nema nikakvih grešaka ni na tabli niti u kompjuteru, samo ima ovaj zvuk.