PolaPola

Član
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About PolaPola

  • Rank
    SDI

Profilne informacije

  • Ime
    PolaPola
  • Vozilo
    Golf 7 2.0 tdi

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. PolaPola

    Pozdrav

    U Zubaku su radili test na co i nije pokazao da mjesa ulje pregledali su sve cak su skidali sondu koja kao ide u egr da kao tamo ne curi međutim nista kad sam doso po auto covjek mi je reko da nista nisi utvrdili kaze probaj cep promjenit pa vidi promjenio sam cep s tim da su oni nasuli do max mislim cak i preko malo promijenio sam cep i primjetio sam na posudi kod kopce da se vidi trag od antifriza e sad ne znam jel pukla posuda pa tamo malo curi ili nabija tlak pa je tamo procurilo s tim koliko vidim sad na rubovima bijelo kao kreda koliko vidim ne cini mi se da razina opada.
  2. PolaPola

    Pozdrav

    Vozim i po gradu i po obilaznici. Zasto nabija toliki tlak???
  3. PolaPola

    Pozdrav

    Promjenio sam cep i sad koliko vidim ne gubi antifriz al mi je oko posude na onom velikom rub bijela boja da nije mozda posuda napukla?
  4. PolaPola

    Pozdrav

    Sipo sam na pola i jos prije padne, grije i hladi super, ako se stiska bude preko max primjetio sam da vise trosi goriva oko pola litre vise na odnosu na ljeto mozda da nije glava u pitanju al opet mjesalo bi mi tako da nisam pametan.
  5. PolaPola

    Pozdrav

    Kad ga natocim do max izdrzi 10 dana, crijeva sva provjerena pod pritiskom i hladnjak nigdje ne curi, mislim da je do vodene pumpe da je procurila ali ne mora biti.
  6. PolaPola

    Pozdrav

    Golf 7 2.0 tdi 2014 godina gubi antifriz a ne mjesa, veliki servis radjen kod zubka cca 4 mjeseca?