gino

Član
  • Content Count

    24
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

gino last won the day on September 24 2022

gino had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About gino

  • Rank
    SDI
  • Birthday 01/29/1992

Profilne informacije

  • Ime
    Đino
  • Vozilo
    Passat b8

Recent Profile Visitors

200 profile views
  1. Trazim felge 18 ili 19" za passat b8.
  2. Pozdrav, da li postoji neka firma kao autoexclusive za audi, da radi promjene eksterijera auta, spojlere, neke sitne preinake i slicno?
  3. gino

    oem kamera

    Ako nekada nece da se spusti nakon cca 30 sekunda, to je normalno. Ali ako se nikako nece da spusti, onda moras otic do ovlastenog da pogledaju.
  4. Tako cu i napravit za pocetak. Jer vidim da su ovi dq381 pouzdani mjenjaci i trpe nmetre.
  5. Cisto sumnjam da je mjenjac, ali ne zelim nista napamet govorit. Postujem vase misljenje. Ali sumnjam iz razloga jer se ne pojavljuje nista u bilo kojoj drugoj situaciji ni brzini. A drugo, prije mape se nista nije primjecivalo. Mozda ipak poceti od same mape?
  6. Sta mislis s mjenjacom da je s mjenjacom?
  7. Jesu, blago mislim da setaju, ali iskreno nisam mogao dobro pogledati jer sam vozio 200 i to me iznenadilo. Bacio jesam oko na temperaturu vode, okretaje i sve ostale stvari, ali cak mislim da su okretaji blago blago varirali, nista pretjerano, ali da. To nije cak trzanje, nego vise neki osjecaj blagog gubitka snage, pa opet vracanja iste. Ne znam kako bi ti objasnio, uglavnom nesto nije u redu.
  8. Prilikom drzanja punog gasa na autoputu na nekih 200 km/h auto kao da skroz lagano, i to na samo djelic sekunde gubi gas, i tako se to ponavlja svako par sekundi. Ali brzina ne pada i to je skoro skroz neprimjetno, ali osjeti se lagano. Dakle, samo pri punom gasu kad auto predje nekih 180 na sat. Sve ostalo je savrseno normalno pri naglom ubrzavanju, samo u krajnjoj brzini se to javlja. Cipovao sam ga na stage 1 prije nekoliko dana. Inace je auto 2018. Godina, 2.0 tdi 110 kw. Dsg 7 brzina i ima 101000 km.
  9. Pozdrav svima. Trazim felge za passat b8. Bitno mi je da su 17 zoll i da su u dobrom stanju, jer vec imam nove gume 17ke spremne za montazu. Ponudite, hvala ☺️
  10. Jel pricamo o ovlastenome?
  11. Pozdrav, kolika bi bila cijena zamjene vodene pumpe na pasatu b8 2.0 tdi?
  12. Nazalost Zvone, vec sam rijesio... Ali hvala ti. Mozes mi poslati broj ako sta bude trebalo inace?
  13. gino

    Passat b8

    Evo Ante Lukac rijesio. Sad mi sam pali dugo i gasi isto. Prezadovoljan!
  14. Pozdrav ekipa. Netko iz okolice makarske ili splita, da moze ukljuciti/iskodirati automatsko paljenje dugog svjetla i lane assist? Evo tu je slika kamere iza retrovizora. Auto za sada ima ukljuceno citanje prometnih znakova. Hvala 🤙
  15. gino

    Passat b8

    Da, i ja sam zadovoljan.