Dachorn

Član
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Dachorn

  • Rank
    SDI

Profilne informacije

  • Ime
    Goran
  • Vozilo
    VW Multivan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Pozdrav. Da li netko zna šta bi bio problem sa mjenjačem. Radi se o DSG sa 7 brzina u 2.0 Multivanu. Prije je imao lagano podrhtavanje između 3 i 4 brzine, a od nema dugo na autoputu kada ubrzava stalno zalaufava gas. Kada ga stavim na tempomat 120 km/h stalno se lagano zalaufava i neodržava stabilno brzinu nego malo i broj okretaja skroz mijenja kao da se muči. Uglavnom osjećaj je kao da skroz cuga povremeno, kao da se dvoumi da li bi 6 ili 7 brzinu. Vidim da se i potrošnja povećala 0.5 l zbog toga. Kada ide uzbrdo onda se povremeno podrhtavanje povećava.
  2. Dachorn

    T5 Multivan felge 17"

    Da li netko zna da li pašu vijci od VW T5 za rupe od BMW felgi? Raspon je isti 5x120 ali da li bi moglo biti problema sa vijcima.
  3. Pozdrav. Plan mi je sa ljetnim gumama malo podignuti izgled mog T5 Multivana iz 2012g. Zimske gume su 16", ljetne sam već kupio 235/55/17 103W, ali u potrazi sam za felgama. Imate li neki prijedlog, nekako mi se neda kemijati sa adapterima na centratoru a kupio bih polovne felge a ne nove. Rupe su mi 5 x 120, centrator mi je malo nejasan prema nekim podatcima koliki treba biti na mojem modelu. Vidim da je veliki izbor polovnih felgi od BMW-a ali srednja rupa im je malo drugačija za čega treba adapter. ET za Multivan je 35-50 ako sam dobro vidio.