skyliner

Član
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About skyliner

  • Rank
    SDI

Profilne informacije

  • Ime
    GORAN
  • Vozilo
    passat b6

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. skyliner

    Dsg izmjena ulja u mjenjaču

    mah, smorio se i naručio kod molydona. Neda mi se jebat na ulici zavlačit pod auto kupovat kante pa to staro ulje negdje skladištiti prljati se, ovaj put nek bude u servisu. I povrača mi se više od googlanja samo to radim danima, i odradio egr i injekot purge cleaning sa liqui molijem, dosta za ovaj mjesec. Btw zvao iz znatiželje ispod mene ima neki auto stanić servis krcat vw autima, pa reko idem ih zvrcnut da pitam , veli lik 3500kn, kako sam se nasmijao xD
  2. skyliner

    Dsg izmjena ulja u mjenjaču

    Budim staru temu Upravo se pripremam da sam obavim izmjenu ulja dsg-a, vw passat b6 2010g 2.0 tdi 103kw common rail, dsg 6 brzina DQ250 pretpostavljam. Gdje nači filter? Googlam ja i gledam po našim shopovima, nemrem nači ''dsg filter ulja mjenjača'' ili koristeči slične riječi, tu i tamo neke idijotske stranice sa ''pošalji upit za cijenu'', aj pls savjet gdje i koji filter pribavit? Također što se samog ulja tiče, koje specifikacije trebam gledat? Kad kucam u nabava net dsg ulje izbacuje mi toga ima za oko 100kn/litra, jeftinjava.... uzevši u obzir da me moj mehaničar traži 1800kn za izmjenu dsg ulja.... odlučio sam to radije sam napravit, pogledao na youtubeu, i pročitao ovu temu, ne zvuči komplicirano, čak imam i vcds za mjerit temperaturu na 40C kad dođe onda odšrafit ispustit višak ulja... easy enough... jedino bi volio da imam dizalicu xD Ali snač ću se nekako i ovako valjajuči se po podu.... Ili pak otič u Molydon i dati im 1.081kn ? a i hebeš mu sve, više vjerujem sebi da ću pratit točnu proceduru nego servisu... jedino da tamo stojim i nadgledam ih, da pazim ako će se uopče popeti majstor dok je gore još auto i dal će proči kroz sve brzine i onda da im viknem ''hej sta nebi trebali spojit to na obd i na 40 stepeni ispustit višak'' ? Da se brukam da me izbace iz radione... ali čuo sam svakakvih kritika za taj molydon servis i kakvo sve nesturčno osoblje tamo radi/radilo.... Sve je uvjek nabolje sam odradit, i onda bar znaš.
  3. Kupio ga nedavno 2010-o godište, i kratka svjetla su kao da ih nema doslovce, duga su odlična, ali kratka ne vidim pred sobom ne bacaju ništa, vozim uz pomoč maglednki da kolko tolko vidim, ništa pomicanje gore dolje ne bacaju pred sobom praktički ništa, do čega je problem? Su te leće neke blesave od kratkih unutar fara ostarile i otišle u k, se mogu samo one zamjenit se taj far otvara ili šta se radi s time? Farovi jesu možda lagano za poliranje, to sam odradim na svakom svom autu, ali ovo nije do toga to nebude pomoglo u ovom slučaju, mogu direkt u svjetlo gledat očima i ko da je ništa.
  4. jesi li uspio riješiti? Ja sam sad u sličnom projektu passat 2010 b6, bez putnog računala i ičeg, vcds mi javlja ime modula 3C9 953 501 BB i na netu nema baš ništa o tom specifičnom modulu volana i sad neznam kako dalje
  5. skyliner

    B6 Kontrolna tabla + volan

    Istu stvar bi i ja ;) Najosnovniju opremu imam, bez tempomata ili dugmice za menije, prikazuje mi se samo temperatura, ali ja nebi mjenjao ekrancic, nego bi samo ubacio ruckicu tempomata i u vcds to aktivirao, i ako mogu s tim programom samo da promjenim sta mi se prikazuje na ekrancicu jer trenutno stoji samo glupa temperatura, zna li ko kako u vcds postavke koje dirati da promjenim sta mi se trenutno prikazuje? Jer nijedno jedino dugme ni na volanu ni ručici nemam za nikakve menije.