Miroslav

Member
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Miroslav

 • Rank
  SDI
 • Birthday 08/07/1983

Profile info

 • Name
  Miroslav
 • Vehicle
  Passat B8
 • Location
  Zagreb
 • Spol
  Muško

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jel postoji neki link?
 2. Ja bi probao napraviti taj test mada moram priznati da nisam baš dobro shvatio ono objašnjenje tih modova. Samo se moramo dogovoriti gdje i kada treba doći.
 3. Znači kroz neko vrijeme bi to trebalo biti direktnije, tipa upravljač i taj odziv na gas
 4. A ja sam mislio da te sport,evo, normal ja prebacujem na meniju. Kako to funkcionira?
 5. Miroslav

  Pasat 8 Cudan zvuk

  Jedno jutro kad je bilo hladnije se čulo i meni kod prvog starta, ali je prestalo nakon minute. Zvuk je bio sličan cviljenje . Veliki servis napravljen možda niti 2000 kilometara sa "skupljim dijelovima". Fascinantno je da sam na Škodi octaviji sa istim motorom kao u sada u Passatu B8 imao takvo ružno šrotanje u predjelu remena sve dok se motor ne zagrije i gdje sam po svim forumima čitao da su ih iz servisa uvjeravali da je to kao normalno. Iako zvuk sa Passata nema veza sa sličnošću zvuka Škode. Sad kad sam malo pojačao taj tvoj zvuk, čini mi se kao taj sa snimke. Probaj poslušati da li se čuje nakon što se malo zagrije, ne mora biti čak ni radna temperatura. Motor je bio 2.0 tdi 110 kW. Probaj također usporediti zvuk sa videima sa YouTube sa Octavia gdje su ljudi snimali.
 6. Ja bi to htio probati, di bi to mogao svičnuti pa da vidimo jel to igra ili ne?
 7. I mene zanima, a jesu ih udesili sa tim normama, filterima i senzorima. Ne možeš normalno popraviti auto.
 8. Mogao bi probati sa tim odazivom na gas. Tko se bavi tim kodiranjem? Jel se to može kodirati preko neke dijagnostike ili mora biti preko tog vcds a?
 9. U tome i je problem, greške nema. Mislio sam da je problem do softwara, na njemu je aktualna verzija. Preventivno sam ulio datacol i nije pomoglo.
 10. Pa recimo, kad ubrzavam lagano (lagano podižem okretaje), u drugoj brzini i dolazim do cca 1800 okretaja osjetim kao da u tom trenutku lagano potone (nije to klasično trzanje) već kao da dolazi do nestajanja goriva. Najsličniji osjećaj tome je kao neko usporenje na tu sekundu, kao da proguta dio gasa. Isto tako znam osjetiti kad vozim u tom području okretaja ( znači držim ga na tim okretajima ) da je nekako lijen. Čim jače pritisnem gas on hvata i ubrzava. Jednostavno se osjeti da ne ide onako glatko kako bi trebao.
 11. Pozdrav svima, Passat b8, 2.0 tdi, 150 konja. Auto ima 220 tisuća prijedenih. Imam odredeni pad snage u području cca 1800 okretaja kad lagano ubrzavam, kao da na tim okretajima proguta gas na sekundu. Kad ga stisnem nema tog gubitka snage. Na dijagnostici nema grešaka, filteri su novi. Imam osjećaj da se to događa samo kad je auto zagrijan i najviše se osjeća u 2 brzini. Rijetko kad u 3, jedino osjetim da na tim okretajima u trećoj lagano prekida gas, skoro pa neprimjetno. Kazaljka se ponaša normalno, ne pomiče se. Jel ima tko iskustva sa takvim nečim? Baš sam nečim sličnim imao problema na focusu i sad me potrefi na Passatu...