goran sdi

Član
  • Content Count

    181
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Everything posted by goran sdi

  1. goran sdi

    RNS 315 Bluetooth adapter ugradnja

    Davno bilo, nemam zapisan kod radija, auto u međuvremenu prodano. Ja sam nakon dva neka obična modula kaoja nisu radila s RNS 310 ( srećom bili jeftini ), izvadio kolegi iz Tiguana ( 2013g. radio RCD 500 ) i isprobao kod sebe. Proradilo od prve bez kodiranja i tada sam naručio modul kat br. 7P6035730H isti koji je imao on u Tiguanu. E taj je bio skup, tada sam ga platio 1200 kn.
  2. Poštovani kolege, Došlo vrijeme da se zamjene diskovi i pločice na golfu. Ono što me zanima je podatak o visini diskova, ima raznih visina kad gledam on line da naručim. Ako može tko da mi kaže koja visina diskova ide za Golfa SDI, 50kw, 68KS. Hvala unaprijed.
  3. goran sdi

    Diskovi za Golf 4 SDI, 50kw, 68KS

    Da naručio u AutoKrešo.
  4. goran sdi

    RNS 315 Bluetooth adapter ugradnja

    I ja sam imao jedan modul koji nije radio s RNS jedinicom. Kad sam kupio BT modul 7P6035730H samo sam pospajao kablove i sve je proradilo, nije bilo potrebno ništa kodirati ni vršiti adaptacije. Mislim da sam kupio ovau instalaciju ( kablove ) : https://www.kufatec.com/en/handsfree-system/mobile-preparation/mobile-preparation-cable-set-bluetooth-only-plug-play-for-vw-38262
  5. goran sdi

    RNS 315 Bluetooth adapter ugradnja

    Evo ti kataloški broj modula za ispod sjedala. Modul je radio kod mene na RNS 310 i kod kolege na RCD 510. Uz modul moraš naručiti još instalaciju (kablovi od modula do navigacije) i kučište od stiropora za modul. Limk na temu: https://www.vwclubcroatia.com/forum/topic/99066-rns310-bt-problem/
  6. goran sdi

    Diskovi za Golf 4 SDI, 50kw, 68KS

    Evo ovo sam odabrao. http://
  7. goran sdi

    Diskovi za Golf 4 SDI, 50kw, 68KS

    Dečki hvala na savjetima, već više manje sam sve posložio. Pronašao sam sve po PR kodovima. Da za Topran znam da treba zaobilaziti. sad razmišljam o setu za reparaciju.
  8. goran sdi

    Diskovi za Golf 4 SDI, 50kw, 68KS

    Malo sam nezgodno napisao pitanje, mislio sam na čeljust pošto moram kupiti zadnju desnu ( blokira kad se povuče ručna, ne vrati do kraja ).
  9. goran sdi

    Diskovi za Golf 4 SDI, 50kw, 68KS

    Poštovani kolega baš ti hvala na odgovoru to se ono što sam tražio. Puno hvala. E sad imam još jedno pitanje a to je za zadnju čeljust, vidio sam da ima kao više sistema ( girling, ATE itd.....) a čeljusti izgledaju isto. Da li moram kupiti točno koji su na mom ili mogu uzeti bilo koju?
  10. goran sdi

    Diskovi za Golf 4 SDI, 50kw, 68KS

    Hvala na brzom odgovoru. Znam da ide 256 mm disc, to je promjer, ali visina je drugo. http:// plavom bojom sam označio koji me podatak zanima tj. visina. Ima više vrijednosti, također da li prednji i zadnji moraju imati istu visinu ( vjerovatno da ali nisam stručan ). Ima ih od 37 cm, 39,3 cm, 39,5 cm 40 cm itd....
  11. goran sdi

    problem s zakljucaavanjem

    Evo ti link za cijelu novu bravu. Ja kupio sam ugradio i radi savršeno. https://www.autokreso.hr/autodijelovi/ostali-proizvodi/elektrika/brava-vrata-1/esen-skv-brava-vrata-10318204/
  12. goran sdi

    problem s zakljucaavanjem

    Kao što ti je i odgovoreno, mikroprekidač u bravi vozačevih vrata neispravan.
  13. goran sdi

    Golf 6 4motion

    Imali smo webasto u službenim kombijima ( tamić, davno bilo ), nisu ista generacija ali po simptomima to ti je problem s webastom. Nama kad nije htio upalitit webasto onda je jako dimio i smrdio kako si opisao.
  14. goran sdi

    Golf 6 4motion

    To bi trebao biti problem s Webastom. Odvezi ga majstoru za Webasto.
  15. goran sdi

    Golf 4 ručica mjenjača

    Baš takvu s crvenim koncem i 5 brzina kupio na njuškalu, prije dva mjeseca.
  16. Da imao istu stvar, otišla korpa. Promjeni set kvačila i riješena stvar.
  17. goran sdi

    Golf 4 1.9 tdi problem s vodom

    Moguće da ti curi na grijaču kabine.
  18. goran sdi

    Napuhavanje crijeva od vode

    Moguće da je do brtve glave, pa nabija kompresiju u sistem. Neka ti provjere da li ima CO2 u antifrizu.
  19. Nije miš nego kuna. Stavio novu i nju je pokidala. Nisam se mogao riješiti vraga nikako. Prodao auto i kupio drugi i sad nemam problema. Preselila se u komšijin auto.
  20. goran sdi

    RNS310 BT problem

    Ja sam za u Jetti za RNS 310 koristio BT modul 7P6035730H i sve je super radilo. http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/Telephone_Retrofitting
  21. goran sdi

    Problem sa svjetlima

    Kad ga okreneš u desno dva polja da li rade duga svijetla? Ne znam kako je u pola, ali golf ima posebno sijalice za duga svijetla a posebno za kratka. Ali kad je prekidač na poziciji 0 onda ne bi trebala raditi svijetla.
  22. Mislim da je mislio da se 1od10 puta ne zatrese.
  23. Senzore mora ugraditi i u zimski set, da mu ne baca grešku.
  24. goran sdi

    Golf 5 1.9 rashladni sistem

    Stvarno si ga zakomplicirao. Najbolje ništa ne diraj, nisi pametniji od inžinjera u VW-u. Prodaj Golfa i kupi A3 i imaćeš urađen pomočni elektro grijać (ovisi o opremi), tako kad upališ auto odmah krene puhati toplo.