vr-turbo

Član
  • Content Count

    1318
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About vr-turbo

  • Rank
    VR6
  • Birthday 07/05/1987

Profilne informacije

  • Ime
    Dino Sever
  • Vozilo
    Golf III TDI GT
  • Web
    http://

Recent Profile Visitors

6914 profile views
  1. 1.Autofreak (platim kotizaciju dosao il nedosao jer ovisim o pozivu na goljak) 2. Vr-turbo I 3. Zlatni I - dogovorio Zlatni s Puksom kotizaciju i spavanje 4. žena od zlatnog I
  2. vr-turbo

    Golf 3 glavcine i celjusti

    Kompletnu celjust repariraju. Da ti ne pase zglob znas?
  3. vr-turbo

    Rucica mjenjaca g3

    Hmm, onda izgleda da sam imao sreće. Kod mene je od golfa 5 i pasala je, samo stegnem onu šelnu ispod i to je to..
  4. vr-turbo

    Rucica mjenjaca g3

    Bilo kojeg, sve su iste...naravno razlika 5 i 6 brzina u izgledu.
  5. vr-turbo

    kočiona čeljust

    Ak si u zg onda "guma-metal" šulekova 8, rade samo to...
  6. vr-turbo

    Golf mk5, gubi snagu

    Bilo bi dobro da si napisao koji je motor.. Po čijoj ideji se mijenjao potenciometar? Egr? Tko je to platio? Zbog nečeg ode u safe mod, i to ostane kao greška.. A ako i ne ostane greška vide se parametri, jedino je malo sranje kaj se ne događa konstantno..
  7. vr-turbo

    kočiona čeljust

    Pa obzirom da nejde iz njegovog đepa naravno da najbolje novo..Radim i ja u servisu pa ako ju mogu reparirat napravim to, ne preporučujem odma novu. Mislim da tih čeljusti ima dovoljno rabljenih po ok cijeni, tu rabljenu odma repariraj i mir..
  8. vr-turbo

    kočiona čeljust

    Kak misliš "otišla"? Zablokirala? Curi ulje? Obično se da reparirat.. Ili kupiš rabljenu pa ju daš reparirat.
  9. Javi se pogi, pretpostavljam da ima s čega odrezat a i zavari ti odma.
  10. Ili na alu kučištu turbine zavariš normalan izlaz, tj.daš nekom ko može zavarit to. Na svojoj gt16 sam vario(ne ja majstor) izlaz isto na brzi spoj ali drugačiji nego kaj je bio gore, razlog: nisam imao takvo crijevo a ovo drugo sam imao i alu dio. Nije to varit nikakav problem, meni je i usisna varena(rupa za prihvat egr cijevi)..
  11. vr-turbo

    tq kvacila

    TQ je kao što su dečki već napisali samo tokićev brand, da i kao proizvodi se u Engleskoj.. Dosta sam ih montirao(na zahtjev stranke) i imao sam sučajeva da rade dobro a imao sam i da su dosta tvrda..ovisi sve.. Ali ako te tq košta 1100 onda bez razmišljanja sachs za cca 1250kn..mislim da je tolko u tokiću.
  12. Ide atf unutra... ali preporuka je da ti ipak to radi neko ko zna.. Zato kaj se ulje toči na to da ga ima koliko treba a ne na određenu količinu, iako tih 5.3 može bit ok a i ne mora I filter bi trebalo zamjenit, ujedno je tu i razlika u količini ulja.. i to do 2L čak
  13. vr-turbo

    Passat B5.5 slabo koci

    Pogriješio si u nekoliko stvari.. Prvo i glavno, nevaljaju čeljusti, ili nisi dovoljno jako gurao....mada idu prstima kad je sve super Trebalo bi reparirat čeljusti a onda ponovo stavit nove pločice jer ove sigurno nisu ravne..
  14. vr-turbo

    P: sjedala od mk3

    Prodajem sjedala od golf 3, stanje se vidi na slikama, vozačevo je oštečeno na lijevoj strani, i potrebno ih je oprat Cijena 400kn mob, whats up, viber 0915479901
  15. vr-turbo

    1.9 tdi 90 pretvorba u 1.9 tdi 110ks?

    Nije to baš tak kak je napisao kolega Tolić.. Prvo bi bio dobro znat razlog, samo snaga od 110ks ili? Dizne staviš veće, može od afn-a a mogu i veće, tvoj izbor Pumpa može ostat tvoja, i ako je 10mm(a većinom je) nečeš moć izvuć više od cca 120ks Turbina naravno neka. tvoj izbor hočeš stavit vnt15 od afn-a ili gt16 ili gt17 ili još nekaj veće.. Od instalacije ti ne treba ništa jer je ista, i prodavanje magle je kad ti neko kaže da treba.. Ecu naravno, otključan ili preseli kod Egr makni skroz, i ventilić koji ti je do tad služio za egr iskoristi za upravljanje turbine, spoji se tam gdje je bio spojen ventilić od obićne turbine.. Znaći imaš jedno vakumsko crijevo od vakum pumpe do ventilića i natrag na turbo. I imaš još jedno s usisne grane na ecu za tlak zraka.. Nikakvo čudo to nije, ako ti još nekaj nije jasno pitaj ili se možemo nać negdje, ja imam u svom 1z s većim diznama, gt16 turbinom, afn ecu-om i od nedavno presloženom pumpom, moram na mapu ponovo kad dođu ljepši dani.