polic na kvadrat

Member
  • Content Count

    660
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Everything posted by polic na kvadrat

  1. [quote post=926129" timestamp="1585909687" name="" userid="359169] Da, vidio sam takve ali radije bih kapu jer je praktičnija, a ni cijene nisu pretjerane, mislim na ove kineske, problem je samo što ne znam koju da uzmem sa alija i da paše. Ja sam kupio taj s alia ključ za fox i super je mislim da je bio 15kn metalni je crni nemam ga sad pri ruci da ti poslikam... Prijasnji vlasnik je to obavljao s papagajkama pa je čep ajme izmasakriran ali nabavio sam drugi ... Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
  2. [quote post=926060" timestamp="1585570038" name="" userid="359169] Skeniraj dokument pa mi pošalji, mogu ga pročitati pa ti prevedem ukratko značenje ili ovu završnu riječ koja ti je najvažnija. A učitalo ga ali koma je rezolucija pa se niš ne vidi budem ti sad poslao... [emoji41] Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
  3. Ja sam popunio online ono za tužbu i dobio sam broj spisa i to je to... Sad mi doslo ovo na kucnu adresu... Moram si prevesti sto to znači... Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
  4. polic na kvadrat

    Oblaganje volana

    Moguće... Kaze Domagoj da je Ph znoja od nrkoga takav da nagriza kožu volana i na puno manje km... Meni je radio identican volan i rucicu mjenjaca i kozu oko rucice 500kn Za tu cijenu zadovoljan e sad mozda da sad idem k njemu uzeo bih u kombinaciji kožu glàtku i rupičastu* Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
  5. Iskreno bolje zlo je 1.4 [emoji6] Imam 1.2 ali 6 v i nije neka sreća tj pije po gradu 9 kako god ga vozio a otvorene cca 7+ puno trosi za tako mali motor e sad ako nije za neka duga putovanja ok je ali nije štedljiv voli popiti ko da ima duplo vise konja [emoji23] Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
  6. polic na kvadrat

    Gume

    Pa bolje i da je mekana nego ove što sam imao Pireli P7 Cinturato 6.5 mm ripne na 50 000km na oko super ali po kisi koma na svakom rasrizju ubacim u 2 brzinu i stisnem gas blinka mi proklizavanje a auto lijeni 1.6 cayc[emoji14] Budem vidio iduci tjedan ih mozda namontiram pa javim dojmove Nije da divljam s autom ali ove Pireli me razocarale barem da su se potrosile a ovak mislis da su ok a ćorak [emoji23] Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
  7. polic na kvadrat

    Gume

    Pa svi ju hvale Ti imas neko drugo iskustvo? Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
  8. polic na kvadrat

    Gume

    Uniroyal RainSport 5 dal se tko susretao s njom? Moram uzeti nove ljetne 205 55 q6 pa se dvpumim dali da uzmem te nove serije 5 ili stare 3? Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
  9. polic na kvadrat

    Golf 6 variant straznja vrata

    Vrata zadnja lijeva kompletna sa staklima podizačem lajsnama itd kompletna samo skinuta s auta 1200kn moguca dostava a i popust Vise na linku https://www.njuskalo.hr/karoserija-limarija/golf-6-variant-lijeva-straznja-vrata-oglas-30229505 Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
  10. polic na kvadrat

    Golf 6 variant straznja vrata

    Up 1000kn Ali to nije sve [emoji6] Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
  11. polic na kvadrat

    chip tuning

    Normalno kao i svi automobili jos nissm čuo da netko ako vozi po ograničenju da puno troši [emoji14] Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
  12. polic na kvadrat

    chip tuning

    Ivanm dali ti imaš dpf ili ne? Vidim očitanja zapunjenosti za nekoga tko nema dpf i imaš baš hrpu informacija kako se auto ponasa sa i bez dpf... Čisto pitam... [emoji6] Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
  13. polic na kvadrat

    Koje ulje?

    Lageros kontaktiraj i najkorektnije cijene. Ulje ok mada evo ja 4 godine koristim Shell ultra prof* 0w30 i samo Mann i Knecht mada Anđelko ima i oem po skoro istoj cijeni... [emoji6] Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
  14. polic na kvadrat

    veće gume g6

    Ako si uvozio auto sam ili kako god vjerojatno si morao izvaditi potvrdu proizvođača a tamo ti pisu sve dimenzije koje ti Mora upisati... Odi u drugu stanicu za tehnički što da ti kazem drugo [emoji6] Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
  15. Da ide samo da se proda... Ako to stavis moras kodirati jer ako se ne varam Agm se puni s većom strujom nego obični. Imaš i od Barena s garancijom od 3 godine po istoj cijeni sto je meni mozda bolja opcija ako kupujes obični Aku... Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
  16. Iskreno po nekoj logici ako stavis aku istih performansi* nebi trebalo nista kodirati ali ako stavis obični a ne Agm onda obavezno kodiranje po nekoj logici mojoj ali javit će se netko iskusniji [emoji6] Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
  17. polic na kvadrat

    Aspherical Mirror (staklo u retrovizoru)

    Cijena? Da znamo i mi ostali Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
  18. polic na kvadrat

    Golf 7 1.6 tdi 66kw

    Ovo ide kao i na G6. Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
  19. polic na kvadrat

    Aspherical Mirror (staklo u retrovizoru)

    Evo iskreno meni je prošle godine ispalo isto staklo oko Božića i nije se oštetilo ja sam za prvu ruku iskoristio što sam imao pri ruci a to je montažno ljepilo od Bisona i evo nije se ni pomaklo. Imam isto grijanje retrovizora i malo sporije ga odmrzne ali kad kazem sporije mislim mozda jednu minutu [emoji6] Probaj do tokića otići ima i zamjenskih stakala po cca 100kn. Više ću znati ako mi ovo odpadne i razbije se [emoji16] Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
  20. polic na kvadrat

    Golf 6 2.0 Tdi auspuh

    Auspuh od Golfa 6 2012 godina opis u linku 350kn ali moguć dogovor. https://www.njuskalo.hr/ostali-autodijelovi/golf-6-2.0-tdi-auspuh-bez-dpf-oglas-30178669 Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
  21. polic na kvadrat

    Golf 6 2.0 Tdi auspuh

    Prodano Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
  22. polic na kvadrat

    Seat Ibiza 1.2,12v

    Sorry ja sam jednom prilikom nazvao mjerenje ulja Duplica metoda onak iz fore ništa osobno [emoji6] Ma bitno da ga ima barem na polovici šipke u firmi službeni Renault Master ima intervale izmjene ulja 40 000km ili 1 god I na putnom kompu ima one oznale Oil level i točkice svaki put prilikom kretanja na put znam provjeriti na starijim vozilima ulje i sve ali ovo je novo na Lising* i uvjek pri paljenju izbaci Oil level Ok a ono debelo ispod minimuma 2.2 dci motor nalio litru ulja tek onda se popelo malo iznad min a na satu 31 000km i Oil level Ok [emoji23] toliko o tome koliko se treba pouzdati u nova vozila... Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
  23. polic na kvadrat

    Seat Ibiza 1.2,12v

    A znam na Golfu mi je na max ulje ali tu sam ostavio ovako jer sam sumnjao da mi podiže razinu ulja tj mozda zbog kratkih relacija se to događa pa sam zato ostavio na polovici [emoji6] Da iskreno neznam ja kad sam nalio Ls osjetio sam mozda da tise radi ali i novo je ulje pa mozda i do toga a ne zbog aditiva[emoji16] Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
  24. polic na kvadrat

    DPF FILTER

    Gdje u zg otkupljuju dpf saće Po face oglasi većinom cigići i nude sarolike iznose od 100 do 400kn....ali uz neke fore njihove s analizom itd ne kuzim se bas pa pitam ... Hvala Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
  25. polic na kvadrat

    Seat Ibiza 1.2,12v

    Ja sam na svom oprao motor jer je bio sav od glodavaca gore po usisnoj pokakan i slini ulje kod poklopca tamo di je lanac ili je bivsi mehanicar zalio uljrm prilikom servisa uglavnom sve je bilo masno i po alternatoru to sam sve oprao dao si truda s nekim klincom za odmašćivanje i zglancao motorni prostor i skuzio neku bijelu diht masu po karteru i tom alu deklu di je lanac tak da mislim da je mjenjan lanac ili nesto na motoru zasad je ok. Prilikom izmjene ulja malo sam previse natocio pa bilo na max full pa sam nakon 3000km ispustio ulje i stavio novi filter i ulje opet te stavio MOTORCOTE LS 27 u ulje posto je na kratkim relacijama. Sad sam pazio stavio da bude na pola između max i min jer činilo mi se da podiže razinu ulja ali izgleda da sam ja pretjerao jer ak se ne varam 3litre idu u njega a ja se malo prenaglio prosli put [emoji23] Sad moram još izmjrniti ulje u kočnicama i morat ću kod frenda s alatom za ozračivanje za svaki slučaj ozračiti i cilindar od kvačila jer zapinje mi nekada neće u 1 brzinu moram bas do kraja stisnuti kuplung mislim bas stisnuti do tapacirunga full a i navodno zna biti smeća u tom cilindru jer to nitko nikada ne ozračuje pa čisto da staro ulje izade van i novo ispere malo.... Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk