polic na kvadrat

Member
  • Content Count

    660
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Posts posted by polic na kvadrat


  1. [quote post=926129" timestamp="1585909687" name="" userid="359169] Da, vidio sam takve ali radije bih kapu jer je praktičnija, a ni cijene nisu pretjerane, mislim na ove kineske, problem je samo što ne znam koju da uzmem sa alija i da paše.
    Ja sam kupio taj s alia ključ za fox i super je mislim da je bio 15kn metalni je crni nemam ga sad pri ruci da ti poslikam...
    Prijasnji vlasnik je to obavljao s papagajkama pa je čep ajme izmasakriran ali nabavio sam drugi ...

    Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk


  2. Moguće...
    Kaze Domagoj da je Ph znoja od nrkoga takav da nagriza kožu volana i na puno manje km...
    Meni je radio identican volan i rucicu mjenjaca i kozu oko rucice 500kn
    Za tu cijenu zadovoljan e sad mozda da sad idem k njemu uzeo bih u kombinaciji kožu glàtku i rupičastu*
    f0a5310eafcef4fbbe71644a7c8d0857.jpg69666a55f8ce72f3bd4d5ac17070b3f3.jpg0120525c8dfabaf06975884dc92c2095.jpg

    Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk


  3. Previše mekana guma. Ali bih peticu rado probao.
    Pa bolje i da je mekana nego ove što sam imao Pireli P7 Cinturato 6.5 mm ripne na 50 000km na oko super ali po kisi koma na svakom rasrizju ubacim u 2 brzinu i stisnem gas blinka mi proklizavanje a auto lijeni 1.6 cayc
    Budem vidio iduci tjedan ih mozda namontiram pa javim dojmove
    Nije da divljam s autom ali ove Pireli me razocarale barem da su se potrosile a ovak mislis da su ok a ćorak

    Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk


  4. Uniroyal RainSport 5 dal se tko susretao s njom?
    Moram uzeti nove ljetne 205 55 q6 pa se dvpumim dali da uzmem te nove serije 5 ili stare 3?


    Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk


  5. Ak se vozis u skladu sa ogranicenjem trose normalno..
    Normalno kao i svi automobili jos nissm čuo da netko ako vozi po ograničenju da puno troši

    Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk

    • Like 1

  6. To je relativno jer cadja nije samo ono sto vidis da dimi crno. Jos je gora ona sitna koju noviji dizel šiba, velicina manjih od 10 nm. A ak motor ima iza sebe 150000+ km, uz lose odrzavanje, hoce zadimit u voznji na punom gasu bez DPF i na visim okretajima itekak. Moze se mapa postelati da ne dimi skoro uopce ali to nije dobro za motor, siromasna je smjesa.
    I zadimit i zasmrditi odvratno hoce. Pa nije DPF samo za ukras. Nece zadimiti do 2500 okr na leru.
    CR dizel euro 5 i 6 dimi sitnu cadju. 20 puta vise cestica od npr benzinca euro 4.
    DPF zaustavlja tu cadju. Ak su dizne dobre, ne trosi ulje, ta cadja je sitna. U suprotnom je krupna.
    Bez DPF ta cadja suklja van gore nego na euro 4, jer je on imao pun lonac katalitickog konvertera koji je uglavnom uspjesno spaljivao vecinu cestica koje nisu bile tako sitne kao kod euro 5 na dalje, kao kak radi benzinski motor. (osim ovih najnovijih sa GPF), dok kad na npr 2.0 tdi izrezes dpf iz lonca, ostaje katalizator velicine dostojne za mali dizel motor i prazan prostor. 10x10x5 cm.
    To je jos uvijek prica bez kraja, zasad je na savjesti pojedinca, hoce li izrezati filter cadje i trovati po gradu pjesake, djecu na romobilima oko sebe i bicikliste, ali mene osobno bi smetalo da dimi i smrdi iza mene, ko kak me smeta kad netko isto tak smrdi ispred mene.. to nije ljudski..
    Ivanm dali ti imaš dpf ili ne?
    Vidim očitanja zapunjenosti za nekoga tko nema dpf i imaš baš hrpu informacija kako se auto ponasa sa i bez dpf...
    Čisto pitam...



    Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk

    • Like 1

  7. Lageros kontaktiraj i najkorektnije cijene.
    Ulje ok mada evo ja 4 godine koristim Shell ultra prof* 0w30 i samo Mann i Knecht mada Anđelko ima i oem po skoro istoj cijeni...


    Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk


  8. Ako si uvozio auto sam ili kako god vjerojatno si morao izvaditi potvrdu proizvođača a tamo ti pisu sve dimenzije koje ti Mora upisati...
    Odi u drugu stanicu za tehnički što da ti kazem drugo 460c758fb569bcc3c627ba976431fb05.jpg

    Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk


  9. Evo iskreno meni je prošle godine ispalo isto staklo oko Božića i nije se oštetilo ja sam za prvu ruku iskoristio što sam imao pri ruci a to je montažno ljepilo od Bisona i evo nije se ni pomaklo.
    Imam isto grijanje retrovizora i malo sporije ga odmrzne ali kad kazem sporije mislim mozda jednu minutu
    Probaj do tokića otići ima i zamjenskih stakala po cca 100kn.
    Više ću znati ako mi ovo odpadne i razbije se

    Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk


  10. Sorry ja sam jednom prilikom nazvao mjerenje ulja Duplica metoda onak iz fore ništa osobno
    Ma bitno da ga ima barem na polovici šipke u firmi službeni Renault Master ima intervale izmjene ulja 40 000km ili 1 god
    I na putnom kompu ima one oznale Oil level i točkice svaki put prilikom kretanja na put znam provjeriti na starijim vozilima ulje i sve ali ovo je novo na Lising* i uvjek pri paljenju izbaci Oil level Ok a ono debelo ispod minimuma 2.2 dci motor nalio litru ulja tek onda se popelo malo iznad min a na satu 31 000km i Oil level Ok toliko o tome koliko se treba pouzdati u nova vozila...

    Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk


  11. A znam na Golfu mi je na max ulje ali tu sam ostavio ovako jer sam sumnjao da mi podiže razinu ulja tj mozda zbog kratkih relacija se to događa pa sam zato ostavio na polovici
    Da iskreno neznam ja kad sam nalio Ls osjetio sam mozda da tise radi ali i novo je ulje pa mozda i do toga a ne zbog aditiva

    Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk


  12. Ja sam na svom oprao motor jer je bio sav od glodavaca gore po usisnoj pokakan i slini ulje kod poklopca tamo di je lanac ili je bivsi mehanicar zalio uljrm prilikom servisa uglavnom sve je bilo masno i po alternatoru to sam sve oprao dao si truda s nekim klincom za odmašćivanje i zglancao motorni prostor i skuzio neku bijelu diht masu po karteru i tom alu deklu di je lanac tak da mislim da je mjenjan lanac ili nesto na motoru zasad je ok.
    Prilikom izmjene ulja malo sam previse natocio pa bilo na max full pa sam nakon 3000km ispustio ulje i stavio novi filter i ulje opet te stavio MOTORCOTE LS 27 u ulje posto je na kratkim relacijama.
    Sad sam pazio stavio da bude na pola između max i min jer činilo mi se da podiže razinu ulja ali izgleda da sam ja pretjerao jer ak se ne varam 3litre idu u njega a ja se malo prenaglio prosli put
    Sad moram još izmjrniti ulje u kočnicama i morat ću kod frenda s alatom za ozračivanje za svaki slučaj ozračiti i cilindar od kvačila jer zapinje mi nekada neće u 1 brzinu moram bas do kraja stisnuti kuplung mislim bas stisnuti do tapacirunga full a i navodno zna biti smeća u tom cilindru jer to nitko nikada ne ozračuje pa čisto da staro ulje izade van i novo ispere malo....

    Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk


  13. Ma ne kazem da auto nevalja ali taj motor nije neka sreća i obzirom na snagu pije dosta a pisao sam već o toj potrosnni nije isto voziti gradom u Daruvaru i u Zg jer nema nikakve veze jedno s drugim pa tako i potrosnja nije mjerodavna....
    Autofreak je pisao o svom poliću s tim motorom sto je sve radio potrazi malo po forumu i nije bas jeftin sport bio.
    Zeni se svidio ovaj Fox i zato smo ga i kupili ali da sam sretan i nisam bas zasada bez kvarova ali i kilometraza nikakva u god dana 5000km

    Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk


  14. Moraš kupiti febi zamjenski i taj će trajati
    Jbg nema danas bas neke kvalitete tih dijelova niti garancije da ako je Oem dio da će trajati.....
    Ja sam na polića uvalio taj febi jer mi je u Gospiću to bilo dostupno odmah i morao dalje na put a bilo je to 2010 tak da mogu očekivati i sam da će krepati uskoro.....

    Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk