polic na kvadrat

Member
  • Content Count

    655
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by polic na kvadrat

  1. polic na kvadrat

    Gume

    Pa bolje i da je mekana nego ove što sam imao Pireli P7 Cinturato 6.5 mm ripne na 50 000km na oko super ali po kisi koma na svakom rasrizju ubacim u 2 brzinu i stisnem gas blinka mi proklizavanje a auto lijeni 1.6 cayc[emoji14] Budem vidio iduci tjedan ih mozda namontiram pa javim dojmove Nije da divljam s autom ali ove Pireli me razocarale barem da su se potrosile a ovak mislis da su ok a ćorak [emoji23] Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
  2. polic na kvadrat

    Gume

    Pa svi ju hvale Ti imas neko drugo iskustvo? Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
  3. polic na kvadrat

    Gume

    Uniroyal RainSport 5 dal se tko susretao s njom? Moram uzeti nove ljetne 205 55 q6 pa se dvpumim dali da uzmem te nove serije 5 ili stare 3? Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
  4. polic na kvadrat

    Golf 6 variant straznja vrata

    Vrata zadnja lijeva kompletna sa staklima podizačem lajsnama itd kompletna samo skinuta s auta 1200kn moguca dostava a i popust Vise na linku https://www.njuskalo.hr/karoserija-limarija/golf-6-variant-lijeva-straznja-vrata-oglas-30229505 Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
  5. polic na kvadrat

    Golf 6 variant straznja vrata

    Up 1000kn Ali to nije sve [emoji6] Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
  6. polic na kvadrat

    chip tuning

    Normalno kao i svi automobili jos nissm čuo da netko ako vozi po ograničenju da puno troši [emoji14] Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
  7. polic na kvadrat

    chip tuning

    Ivanm dali ti imaš dpf ili ne? Vidim očitanja zapunjenosti za nekoga tko nema dpf i imaš baš hrpu informacija kako se auto ponasa sa i bez dpf... Čisto pitam... [emoji6] Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
  8. polic na kvadrat

    Koje ulje?

    Lageros kontaktiraj i najkorektnije cijene. Ulje ok mada evo ja 4 godine koristim Shell ultra prof* 0w30 i samo Mann i Knecht mada Anđelko ima i oem po skoro istoj cijeni... [emoji6] Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
  9. polic na kvadrat

    veće gume g6

    Ako si uvozio auto sam ili kako god vjerojatno si morao izvaditi potvrdu proizvođača a tamo ti pisu sve dimenzije koje ti Mora upisati... Odi u drugu stanicu za tehnički što da ti kazem drugo [emoji6] Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
  10. Da ide samo da se proda... Ako to stavis moras kodirati jer ako se ne varam Agm se puni s većom strujom nego obični. Imaš i od Barena s garancijom od 3 godine po istoj cijeni sto je meni mozda bolja opcija ako kupujes obični Aku... Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
  11. Iskreno po nekoj logici ako stavis aku istih performansi* nebi trebalo nista kodirati ali ako stavis obični a ne Agm onda obavezno kodiranje po nekoj logici mojoj ali javit će se netko iskusniji [emoji6] Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
  12. polic na kvadrat

    Aspherical Mirror (staklo u retrovizoru)

    Cijena? Da znamo i mi ostali Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
  13. polic na kvadrat

    Golf 7 1.6 tdi 66kw

    Ovo ide kao i na G6. Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
  14. polic na kvadrat

    Aspherical Mirror (staklo u retrovizoru)

    Evo iskreno meni je prošle godine ispalo isto staklo oko Božića i nije se oštetilo ja sam za prvu ruku iskoristio što sam imao pri ruci a to je montažno ljepilo od Bisona i evo nije se ni pomaklo. Imam isto grijanje retrovizora i malo sporije ga odmrzne ali kad kazem sporije mislim mozda jednu minutu [emoji6] Probaj do tokića otići ima i zamjenskih stakala po cca 100kn. Više ću znati ako mi ovo odpadne i razbije se [emoji16] Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
  15. polic na kvadrat

    Golf 6 2.0 Tdi auspuh

    Auspuh od Golfa 6 2012 godina opis u linku 350kn ali moguć dogovor. https://www.njuskalo.hr/ostali-autodijelovi/golf-6-2.0-tdi-auspuh-bez-dpf-oglas-30178669 Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
  16. polic na kvadrat

    Golf 6 2.0 Tdi auspuh

    Prodano Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
  17. polic na kvadrat

    Seat Ibiza 1.2,12v

    Sorry ja sam jednom prilikom nazvao mjerenje ulja Duplica metoda onak iz fore ništa osobno [emoji6] Ma bitno da ga ima barem na polovici šipke u firmi službeni Renault Master ima intervale izmjene ulja 40 000km ili 1 god I na putnom kompu ima one oznale Oil level i točkice svaki put prilikom kretanja na put znam provjeriti na starijim vozilima ulje i sve ali ovo je novo na Lising* i uvjek pri paljenju izbaci Oil level Ok a ono debelo ispod minimuma 2.2 dci motor nalio litru ulja tek onda se popelo malo iznad min a na satu 31 000km i Oil level Ok [emoji23] toliko o tome koliko se treba pouzdati u nova vozila... Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
  18. polic na kvadrat

    Seat Ibiza 1.2,12v

    A znam na Golfu mi je na max ulje ali tu sam ostavio ovako jer sam sumnjao da mi podiže razinu ulja tj mozda zbog kratkih relacija se to događa pa sam zato ostavio na polovici [emoji6] Da iskreno neznam ja kad sam nalio Ls osjetio sam mozda da tise radi ali i novo je ulje pa mozda i do toga a ne zbog aditiva[emoji16] Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
  19. polic na kvadrat

    DPF FILTER

    Gdje u zg otkupljuju dpf saće Po face oglasi većinom cigići i nude sarolike iznose od 100 do 400kn....ali uz neke fore njihove s analizom itd ne kuzim se bas pa pitam ... Hvala Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
  20. polic na kvadrat

    Seat Ibiza 1.2,12v

    Ja sam na svom oprao motor jer je bio sav od glodavaca gore po usisnoj pokakan i slini ulje kod poklopca tamo di je lanac ili je bivsi mehanicar zalio uljrm prilikom servisa uglavnom sve je bilo masno i po alternatoru to sam sve oprao dao si truda s nekim klincom za odmašćivanje i zglancao motorni prostor i skuzio neku bijelu diht masu po karteru i tom alu deklu di je lanac tak da mislim da je mjenjan lanac ili nesto na motoru zasad je ok. Prilikom izmjene ulja malo sam previse natocio pa bilo na max full pa sam nakon 3000km ispustio ulje i stavio novi filter i ulje opet te stavio MOTORCOTE LS 27 u ulje posto je na kratkim relacijama. Sad sam pazio stavio da bude na pola između max i min jer činilo mi se da podiže razinu ulja ali izgleda da sam ja pretjerao jer ak se ne varam 3litre idu u njega a ja se malo prenaglio prosli put [emoji23] Sad moram još izmjrniti ulje u kočnicama i morat ću kod frenda s alatom za ozračivanje za svaki slučaj ozračiti i cilindar od kvačila jer zapinje mi nekada neće u 1 brzinu moram bas do kraja stisnuti kuplung mislim bas stisnuti do tapacirunga full a i navodno zna biti smeća u tom cilindru jer to nitko nikada ne ozračuje pa čisto da staro ulje izade van i novo ispere malo.... Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
  21. polic na kvadrat

    Seat Ibiza 1.2,12v

    Ma ne kazem da auto nevalja ali taj motor nije neka sreća i obzirom na snagu pije dosta a pisao sam već o toj potrosnni nije isto voziti gradom u Daruvaru i u Zg jer nema nikakve veze jedno s drugim pa tako i potrosnja nije mjerodavna.... Autofreak je pisao o svom poliću s tim motorom sto je sve radio potrazi malo po forumu i nije bas jeftin sport bio. Zeni se svidio ovaj Fox i zato smo ga i kupili ali da sam sretan i nisam bas zasada bez kvarova ali i kilometraza nikakva u god dana 5000km [emoji16] Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
  22. polic na kvadrat

    VW Golf 4 grijači

    Moraš kupiti febi zamjenski i taj će trajati [emoji6] Jbg nema danas bas neke kvalitete tih dijelova niti garancije da ako je Oem dio da će trajati..... Ja sam na polića uvalio taj febi jer mi je u Gospiću to bilo dostupno odmah i morao dalje na put a bilo je to 2010 tak da mogu očekivati i sam da će krepati uskoro..... Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
  23. polic na kvadrat

    Seat Ibiza 1.2,12v

    Gle moj pije dosta očekivao sam malo manje.... Otvorena cesta do 80kmh mozda je ekonomičan ali sve preko toga i grad pije ko lud tj kao da ima 100kw a ne 40kw [emoji23] Moj ne pije ulje ali navodno vole popiti a ako taj tvoj ima plin dobro ga pregledaj... 100km dnevno i nije bas mala kilometraza i mozes očekivati da će zaj malo sranje od 1.2 hehe Evo potrosnja unazad 12 mjeseci... Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
  24. polic na kvadrat

    Seat Ibiza 1.2,12v

    Taj motor ti nije neka sreća... Inače normalno je da padnu obrtaji jer mu sjebeš podtlak ... Ja imam 1.2 ali 6V i pije bez pardona 8+ litara na 100km a sve ispravno [emoji23] Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
  25. polic na kvadrat

    Gume 205/55/16 ljetne

    Pireli P7 205/55/16 4 kom nalaze se jos na felgama bez ostecenja vise u linku 400kn https://www.njuskalo.hr/gume/pirelli-p7-gume-oglas-30169012 Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk