polic na kvadrat

Member
  • Content Count

    671
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Everything posted by polic na kvadrat

  1. polic na kvadrat

    1.6 TDI CAYC 105ks podrhtavanje...

    Hallo ne tvrdi u nešto u što nisi sto posto siguran [emoji2957] Meni je Oem fix i ništa ne trese pri Degeneraciji* [emoji2958] Svašta su trpali u te motore razne kombibacije[emoji2955] Poslano sa mog ELE-L29 koristeći Tapatalk
  2. polic na kvadrat

    1.6 TDI CAYC 105ks podrhtavanje...

    Od 2010 godine Cayc ima fix zamašnjak barem u Golf 6 karavana izvedbi [emoji6] Najbolje provjeri po broju šasije što imaš Poslano sa mog ELE-L29 koristeći Tapatalk
  3. Malo mi je bed ovako otiči na tehnički ali ne čuje se da je progoren [emoji23] Žena mi kaže kad god nešto šarafaš nešto pokvariš ono baš se vidi iz priloženog [emoji1787] Pitanjce ako bi kod Laste uzeo inox od katalizatora do zadnjeg lonca samo cijev i zadnji inox lonac to prolazi na tehničkom bez problema? Mislim to je VW Fox 1.2 benzinski motor 3 cilindra i ovako s raspadnutim loncem ne buči pa sam mislio pošto rijetko tko vozi Brazilski Fox možda može proći pod foru da nema srednjeg lonca [emoji41] nisam baš pri lovi da sad kompletno sve mjenjam a i ne kuzim lastu za fleksibilno crijevo ispuha trazi 250kn plus 1400kn komplet inox auspuh (srednji i stražnji) to mi je malo dosta pa kad bih piknuo samo flex i cjev do straznjeg lonca 100€ mi ostaje u džepu [emoji854] E da i to flex cijev kod njih 250kn a u autodjelovima TQ 100kn dal ta lastina baš toliko dobra ili je ovo tokić živo sranje? Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
  4. polic na kvadrat

    Auspuh srednji mora biti ili....

    Iskreno nemam volje ni vremena za krpanje ovog trulog lonca jedva se drzi u komadu [emoji23] Plan mi je novo flex cijev od kat pa cijev do straznjeg lonca i njega uzet od laste inox pa valjda nebudu radili problem na tehnickom. Da srednji je isto groblje a mali je mislim da je promjer cijevi 4cm ovo je redukcija cca na 8 cm komad od 40cm i opet cijev dalje... Sve se raspalo pusta na flex srednjem i straznjem loncu a radi relativno tiho [emoji1787] Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
  5. polic na kvadrat

    Golf mk6 prednji farovi

    Pozdrav zanima me dali netko ima iskustva s izmjenom vanjskog pokrova fara mislim na ovo http://vi.raptor.ebaydesc.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItemDescV4&item=172709307884&category=44240&pm=1&ds=0&t=1496394115000&ver=0&cspheader=1 Pošto su mi farovi Oem nebih htio kupovati nekakve zamjenske ili rabljene ako se ovo pokazalo ok? hvala unaprijed!
  6. Prilikom dijagnostike izbacuje mi ovu grešku na VW FOX 1,2 6V 40KW Chassis Type: 5Z (5Z - VW Fox (2004 >)) Scan: 01 03 08 09 15 17 19 44 46 56 VIN: WVWZZZ5ZZ74082341 Mileage: 139140km-86457miles ------------------------------------------------------------------------------- Address 01: Engine Labels: Redir Fail! Part No: 03D 906 023 B Component: SIMOS91 1.2l 2V 1413 Revision: --H04--- Serial number: VWZ5Z0FD182069 Coding: 0000001 Shop #: WSC 06785 001 1048576 VCID: 1D316F75C7B1C9A2DE-5178 1 Fault Found: 18020 - Engine Control Module Incorrectly Coded P1612 - 008 - Readiness: 0110 0101 ------------------------------------------------------------------------------- Address 03: ABS Brakes Labels: 5Z0-907-379-ABS.clb Part No SW: 5Z0 907 379 A HW: 5Z0 907 379 A Component: ABS 8.0 front H01 0004 Revision: 00000000 Serial number: 00000000000000 Coding: 0000004 Shop #: WSC 00000 785 00200 VCID: 4385F90D0195DF5288-515A 1 Fault Found: 01314 - Engine Control Module 013 - Check DTC Memory Address 09: Cent. Elect. Labels:. 6Qx-937-049-C.lbl Part No: 6Q1 937 049 D Component: 0000 BN-SG. 1S34 Coding: 24588 Shop #: WSC 00000 VCID: 3C7782F12C6BA0AAC9-515A 1 Fault Found: 01598 - Drive Battery Voltage 07-10 - Signal too Low - Intermittent Tražeći po netu nasao sam da lik piše ako se isprazni akumulator i ako duže od 5 dana auto je bez akumulatora spojenoga da se pojavi ova greska ali nema rijesenja... Auto ne pali nikakve Chek lampice nista ne svjetli i sve je ok u vožnji ali me živcira sto kod scana izbacuje Fault Ima li tko ovaj motor da mi samo Scan posalje ako će mi to što značiti....
  7. polic na kvadrat

    VW FOX 1,2 6V Engine Control Module Incorrectly Coded

    Znas nekoga u zg da bi se s tim igrao? Mislim vecina mehanicara samo pošarafa pobriše greske i teraj van iz garaze a ovo već zahtjeva vjerojatno licencirani uređaj koji se spaja na server VW i da mi to netko napravi koštalo bi me ko da kvačilo mjenjam [emoji23] Predpostavljam nisam pitao ali iskustvom s golfom tako sam sliku stvorio... Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
  8. polic na kvadrat

    Golf mk6 prednji farovi

    Paprena je cjena da ali lijepo izgleda... Pa da depo na mercedesu c klasi isto maglili se znsm po susjedu lud bio zbog tog i tako i prodao auto... Meni i sada magli pa me pocelo to iritirati a i koju kunu skupio pa bi to izmjenio e sad egzibicije samo sa novim pokrovom tim staklom* neznam ni koja je kvaliteta tih plastika da se namučim ko budala a za par mjeseci požuti onda uzaludan trud Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
  9. polic na kvadrat

    VW FOX 1,2 6V Engine Control Module Incorrectly Coded

    Tu informaciju o aku sam nasao na nekom stranom forumu i neznam stvarno dali je do toga... Sad mi izbacuje samo jednu gresku to da je krivo kodirano ali jbg ja s vcds nemrem tu nista mozda netko od tjunera ali ovo groblje 1.2 i tak ide kako ide i nema tu pomoci osim mozda ako ima veze s potrosnjom onda bih se igrao s tim mada ekotest prolazi sve vrijednosti u granicama dozvoljenog pa mislim da trosi koliko i svaki drugi auto s tim motorom [emoji23] 8+ litara po zg i to sada zimi ide i do 10[emoji848] kao da ima barem 150ks [emoji12] Sad sam imao dužu turu s njim otvorena cesta prazan brzina max 100kmh na obilaznici ostalo po ogranicenju sve i ispada 7.5 potrosnja tura je bila 150km [emoji41] a kad mi na njuskalu napisu za poliće ibize s tim motorom da je mali potrosač puknem se samo smijati... Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
  10. polic na kvadrat

    Golf mk6 prednji farovi

    A gle svi pljuju te depo ne vidim bas hrpu zadovoljnih ljudi tako da nebih to kupio tek toliko samo da imam novi far [emoji41] Ovo sto se prodaje po oglasniku veçina skinula zbog nekog razloga a i cijena od 1000kn za rabljeni far je bezobrazno skupo ali prolazi nov Valeo 900kn uz neka poznanstva vjerujem da se moze i jeftinije nabaviti a novo je novo samo sto neznam dali je taj novi Valeo po kvaliteti isti Oem valeu sto se ugrađivao u golfiće... Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
  11. polic na kvadrat

    Golf mk6 prednji farovi

    Otvarao netko u mađuvremenu farove? Isplati li se te kineske pokrove uzimati i gnjaviti se s otvaranjem i ljepljenjem.... Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
  12. Kupujem prednje farove za Golf Mk6 karavan ali mislim da je isti kataloški bro kao i od limuzine,j moram provjeriti trebam lijevi ali ako netko ima Oem par uzeo bih u paru... 098/9143162
  13. polic na kvadrat

    Kupujem prednje farove za Mk6

    Još uvijek [emoji16] Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
  14. polic na kvadrat

    Golf mk6 odbojne gume Sachs

    Nov set Sachs Service Kit 900 119 Zapakirano Novo danas stiglo ali greškom naručio 2 seta [emoji23] Cijena 100kn plus kava.... Paše na još dosta Vag vozila. 0989143162 Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
  15. polic na kvadrat

    Golf mk6 odbojne gume Sachs

    Treba netko cijena 0kn ili kavica kada prodje Covid19 [emoji41] Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
  16. Kućiste dpf filtera bez sadržaja samo kućište kupujem za golf 6 1.6 tdi cayc Pozdrav! Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
  17. polic na kvadrat

    Kupujem kućište Dpf filtera

    Riješeno! Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
  18. polic na kvadrat

    Gume 205/55/16 ljetne

    Pireli P7 205/55/16 4 kom nalaze se jos na felgama bez ostecenja vise u linku 400kn https://www.njuskalo.hr/gume/pirelli-p7-gume-oglas-30169012 Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
  19. polic na kvadrat

    Gume 205/55/16 ljetne

    Lokot! Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
  20. polic na kvadrat

    Golf 6 variant straznja vrata

    Vrata zadnja lijeva kompletna sa staklima podizačem lajsnama itd kompletna samo skinuta s auta 1200kn moguca dostava a i popust Vise na linku https://www.njuskalo.hr/karoserija-limarija/golf-6-variant-lijeva-straznja-vrata-oglas-30229505 Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
  21. polic na kvadrat

    Golf 6 variant straznja vrata

    Može brisanje otišla su u Krapinu [emoji41] Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
  22. polic na kvadrat

    Golf 6, problemi nakon skidanja dpf/a

    Nije ti to problem ako pali dok je na radnoj temperaturi to je normalno Da ti pali dok jos nije radna temp onda natrag kod majstora da ugasi kako treba dpf ovako ako pali na radnoj onda je sve ok tj mozda te koji senzor zeza ali nije do ovog sto si radio na autu [emoji848] I sam sam to prostudirao i relativno dosta info sam prikupio ali javit ce se jos netko sa iskustvom [emoji41] Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
  23. [quote post=926129" timestamp="1585909687" name="" userid="359169] Da, vidio sam takve ali radije bih kapu jer je praktičnija, a ni cijene nisu pretjerane, mislim na ove kineske, problem je samo što ne znam koju da uzmem sa alija i da paše. Ja sam kupio taj s alia ključ za fox i super je mislim da je bio 15kn metalni je crni nemam ga sad pri ruci da ti poslikam... Prijasnji vlasnik je to obavljao s papagajkama pa je čep ajme izmasakriran ali nabavio sam drugi ... Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
  24. [quote post=926060" timestamp="1585570038" name="" userid="359169] Skeniraj dokument pa mi pošalji, mogu ga pročitati pa ti prevedem ukratko značenje ili ovu završnu riječ koja ti je najvažnija. A učitalo ga ali koma je rezolucija pa se niš ne vidi budem ti sad poslao... [emoji41] Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
  25. Ja sam popunio online ono za tužbu i dobio sam broj spisa i to je to... Sad mi doslo ovo na kucnu adresu... Moram si prevesti sto to znači... Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk