tibor987

Member
 • Content Count

  84
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About tibor987

 • Rank
  SDI
 • Birthday 08/02/1987

Profile info

 • Name
  Tibor Salai
 • Vehicle
  Skoda Fabia vRS
 • Location
  Mostar, BiH
 • Spol
  Male
 • Interests
  Skode, Skode i samo Skode :D

Recent Profile Visitors

2,476 profile views
 1. Ja, ali u mene je swapan dizel motor u sasiju benzinca tako da ni broj sasije nema veze sa podatcima auta a kamoli nesto drugo
 2. tibor987

  Unutrasnjost auta

  Ovo je Webastov univerzalni elektro siber. Isti sam gledao da propilam i stavim sebi na Fabiju. Prije 2 god cijena bila oko 700€ komplet kit.
 3. Jucer odradio tehnicki, pd130 remap lagani na 150ak bhp ( odokativno, nema grafa ), skinuti svi lonci i katalizator. Zacrnjenje 0.09. Ne znam ni koja je granica prije pada ( mada nije ni bitno ja sam u BiH, samo me interesira cisto akademski )
 4. tibor987

  Problem W8 ambilight - nosac

  Nije samo metalni rub problem, nego kad je ubacim u Fabijino nebo ne stoji cvrsto vec visi jedno pola centa, kao da metalne kopce nisu dovoljno duge da dohvate rub neba.
 5. tibor987

  Ciscenje velur sjedista kako?

  Ima ti nesto slicno samo bolje kao sa ovog videa. Idi u ducan kucnih ljubimaca i uzmu njihovu cetku za kauce za skidanje dlaka od macki i kerova. Sa jedne strane je sitna cetka a sa druge je ovakva gumena metlica kao na videu.
 6. Dakle evo mog "problema". Nabavio sam ambilight sa Passata, e sad posto to hocu da stavim u Fabiju ( kojoj se kabinsko svjetlo sarafi u krov kao u Bori/Golfu 4 ) a ambilight ide na metalne kopce koje trebaju zapeti u metalnom okviru oko otvora na nebu, da li je vec netko rijesio pravljenjem nosaca nekakvog ili ima pametniju ideju kako to rijesiti. Stavljanje naknadno metalnog okvira necu, jer jekolega u golfu probao i nebo mu se razlijepilo, a u mene je vRS-ovo crno nebo i ako ovo zajebem, necu novo naci za milijun godina u dobrom stanju.
 7. Koliko si presao kilometara u ta tri mjeseca i nakojim obrtajima ? Svejedno mi je to puno cadje da ti zapusi turbo, valjalo bi prekontrolirati logove sa motora, pa viditi stanje dizni ( protok ) podatke trazenog i dobijenog tlaka itd.
 8. tibor987

  Engine workshop

  dijagnostika. moze znaciti od 1 do 1000 stvari
 9. tibor987

  Zakljucavanje vrata

  Ne jer mjenjas mehanicki unutarnji dio brave u vratima na kojem je mikroprekidac i reza za zatvaranje.
 10. tibor987

  1.9 TDI PD vibracije u leru

  Mene je slicno izjebalo na koleginoj Fabiji. U leru trese motor cim das malo gasa normalno radio, nije bilo gresakana dijagnozi. Ispostavilo se da je instalacija dizni.
 11. Ti stage-ovi su smicalica tuning kuca da oznace paket pojacanja ( stage 1 samo remap, stage 2 uz veci intercooler, cist ispuh itd... ), ako te zanima samo software-sko pojacanje onda imas izbor "čipanja" odnosno da ti uvale generičku mapu ili custom remap na valjcima što je bolja ali i skuplja verzija.
 12. Definiraj sta je "duze vrijeme". Kao sto rece dr.restaurator, plasticni rezervar pa nije bitno, ali ono sto je bitno ako ce auto stajati bas bas dugo vremena ja bi radije ostavio malo u rezervaru pa prilikom ozivljanja natocio friski dizel.