Galaxy

Član
  • Content Count

    1294
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Galaxy

  • Rank
    VR6
  • Birthday 11/13/1980

Profilne informacije

  • Ime
    Tomica
  • Vozilo
    Passat

Recent Profile Visitors

8081 profile views
  1. Oduvijek mi je bio 'zanimljiv' smještaj tih DRL-a na Cliu
  2. Galaxy

    Unutrasnjost auta

    Ovo, barem meni, izgleda kao unutrašnjost nekog jeftinog 'kičastog' VW modela za kinesko tržište. Kako kaže Mouse, bolje crno.
  3. Galaxy

    Passat b5 1.9 tdi gubi vodu

    Dihtung glave najvjerojatnije, Vodu šiba u ispuh, ne mora miješati sa uljem.
  4. Galaxy

    Kineski farovi, dobri ili losi?

    Ja isto pred 3 godine na Passat stavio stražnje TYC, OEM repliku. Jest da je malo gruba obrada, i nisu od prve baš prilegli na auto, al uz malo zezancije sam uspio 'pripasat'. Problema sa magljenjem, puštanjem vode ili s bilo čim do sad nije bilo. Uglavnom, u odnosu na cijenu originala u potpunosti sam zadovoljan.
  5. Galaxy

    K: Radkapa Golf 4

    Može lock na ovo, kupljeno. Hvala!
  6. Kupujem 1 radkapu za Golf 4, 16 cola, 1T0601147C Ako ko ima, ponude molim u inbox. Hvala!
  7. Mikroprekidač u bravi
  8. Passat "međulinija" i Passat 35i je po meni isti model vozila, ili...?
  9. Galaxy

    Kupnja Passata B5.5

    Moja preporuka je bolje da uzmeš 6 brzina manualac i samo prednji pogon. I pripazi na nekoliko mana, kao što su brave i mikroprekidači u njima, provjeri dali nije pod mokar (to se događa zbog začepljenog odvoda ispod akumulatora) pa onda zbog toga zna stradat comfort modul koji se nalazi ispod vozačkog sjedišta, unutarnji kiler grijanja zna puštat, egr ventil, tapecirunzi vratiju i krova se znaju odlijepit pa to ružno izgleda... Najbolji motor za njega je upravo taj 1.9 tdi 96 kW. Bježi od 2.5 tdi V6...
  10. Neznam o čemu ovisi, ali čitajuči po stranim forumima pojedini modeli imaju malo "deblji" taj kanal, pa uređaj ne može sjesti do kraja. A što se tiće kompliciranja, naravno da se sve može riješiti, ali mislim da je kolegi dobro napomenuti što ga sve čeka ako će ići na tu ugradnju.
  11. Kameni umjesto mene objasnio Da, treba rezuckat središnju konzolu i svašta nešto to što je Kameni nabrojao... Pridodaj još relativno paprene cijene te 2 din konzole, unutarnjih nosača i ukrasnih maski... po meni previše novaca i truda. Čak u pojedinim slučajevima zna smetati i središnji unutrašnji kanal ventilacije, jer nije isti kod 1-din i 2-din varijanti.
  12. Ako nije bila navigacija 2DIN u njemu, onda treba više i previše toga. Ja osobno odustao od tog...
  13. Galaxy

    Passat 3bg

    Ja sam morao skidat cijelu armaturu zbog kilera grijanja koji je puštao, pa smo odmah i to zamijenili. Ali koliko znam, i same ventilacijske rešetke sa svojim okvirom idu van.
  14. Galaxy

    Passat 3bg

    A, ok, ja sam to vidio na par passata, različitih godišta i opreme, i svi su imali, valjda sam tako naletio Moj iz 2002. također ima. Doduše, kad sam ga kupio nije ništa radilo jer su sve 4 žaruljice bile pregorene.
  15. Galaxy

    Passat 3bg

    Ima to svaki. Problem je što su na većini žaruljice izgorene.