Gringo

Član
  • Content Count

    26
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Gringo last won the day on May 26 2020

Gringo had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About Gringo

  • Rank
    SDI
  • Birthday 08/27/1983

Profilne informacije

  • Ime
    Mate Budimir
  • Vozilo
    2006 Passat B6 TFSI DSG
  • Interests
    volim sve ??to vole mladi....
  1. Autić je 2006.g. regan do sredine rujna ove godine. Stanje toči-pali-vozi. sve je opisano u linku na njuškalu. Iako oglas do sada ima hrpu pregleda i dobio sam isto toliko poziva do sada je samo jedan prekupac došao pogledati auto tako da vjerujem ako tražite ovakvu pilu prvi koji dođe će ga kupiti. Cijena ima dosta mjesta dogovoru. (naglasite da ste s foruma). Kontakt putem svih mogućih medija (osim goluba pismonoše. nisam ljubitelj golubova 🙂 ) https://www.njuskalo.hr/auti/vw-passat-2.0-tsi-automatik-oglas-29305419 Auto je potpuno stock. Nikakvi oblici tuninga. Razlog prodaje je što sam kupio motor i nema mjesta za dva auta i motor. Ne mislim fizički, već financijski. Hvala!
  2. Kupljen radi uljne pumpe koja na kraju nije bila neispravna. Stavit ću link na dva oglasa, za kolege s foruma oba oglasa dam za 2500kn. Samo bregaste vrijede kolko ja tražim. Njuskalo oglas broj 31274538 i 31390841 Pod cijenu može nešto na karticu tipa moto gume ili slično ili pola pola. Kontakt najbolje na mobitel 098623445. Može i poruka jer često vozim pa se ne javljam.
  3. Znam da tipkam svako mjesec dana al da zaključim temu. Nakon nove ujne pumpe, senzora tlaka ulja i kineskog PCVa odlučio stavit oem PCV i skuzio da je crijevo za povrat ulja u blok puknuto (jedan renomirani gospon majstor iz ZG ga zaljepio izolir trakom koja se od topline raspala). Novo crijevo, novi PCV i problem nestao. Kineski (tocnije Poljski al jebes mu mater) PCV je ispravan, ali nije to to. Auto mirnije radi, bolje pali, manje troši. Kineski je bio 200kn a OEM 416kn. Pa ti sad reci. P. S. Sad si mislim kako objasniti idiotima koji su slagali auto zbog nemirnog ler gasa da se crijeva pod tlakom-vakumom ne ljepe izolirkom. Trošak koji sam imao je preko 3000kn uzalud, a crijevo kosta 140kn bez rabata. Moja greška je to što sam isao od pretpostavke da PCV, ako je stavljen prije par dana "provjerena stavka". Supruga me odgovorila da neidem reklamirat jer bi nekog 100% izuo, (ili bi oni mene, nikad ne znaš al sve to nebi dobro prošlo ). Evo čisto da znate.
  4. Zamijenili senzor tlaka ulja prvi dan. Za sad samo na tabli testiramo. Imam drugi blok, al molim Boga da nemoram preslagivat. Počelo je kad sam promijenio PCV Ventil, neki kineski. Sad sam uzo pravi njemački. Još nije montiran. Probat ćemo i stavit čukicu za tlak ulja pa testirat.
  5. Druga pupa i opet baca grešku. Plačem.
  6. Već probao. Ima lufta na osovinama balansera. Našao sam novu pumpu. Auto ima 170tkm.
  7. Jel itko imao iskustava sa uljnom pumpom na TFSI. Kad je vruć kod usporavanja/kočenja brzinom baci grešku nizak tlak ulja. Al jednom u 150km, znači nije stalno. Jel se ona da reparirati kao i kod TDI-a? Iskustva?
  8. Da ne otvaram temu za bezveze, sat u passatu B6 mi krivo pokazuje obrtaje. Točnije pokazuje više, ali razmjerno. Znači sto je više obrtaja, više "laže". Auto je passat 2.0 tfsi 2006.g.
  9. Gringo

    P: BBS JUBI

    Prodano lock!
  10. Gringo

    P: BBS JUBI

    Navedene felge, dvodjelne, orginal sa pola 6n2 GTI pa še na Golfa 3, i sve iz wag grupacije sa 4x100 razmakom rupa. Srce felge odlično, na rubu se digao lak. Jedna je i izgrebana od rizola no da se samo pobrusit. Netreba vasrit ili ravnat. Ljepe kad se urede. Felge sam uzeo od kolege s foruma i od tada su u istom stanju. Na felgama su 3 loše gume + jedna puknuta. Ove 3 mogu do slovenije. Prodajem ih zbog potrebe za novom letvom volana i akumulatorom. na njuškalu imate slike. Jedine Jubi u ponudi. Cijena je 1000kn. Samo preuzimanje. Felge ne šaljem. 098/623-445 Mate
  11. Znači plastični pragovi s onom vodilicom koja se ljepi na lim praga ali bez tankih lajsnica koje idu kao pokrov. To mi je poodpadalo u vožnji. Obadva praga dam za 300kn. Mogu se uzet u vrbovcu ili dugom selu. Mate 098/623-445 http://img337.imageshack.us/img337/4020/slika112.jpg
  12. Jel ima tko ispravnu ili di ima za kupit bez naručivanja. Da ima na lageru.
  13. Gringo

    Ponuda ostalog iz usluge i linkovi

    Frend prodaje Suzuki Swift GTi . Mali je ko" bombon! http://www.njuskalo.hr/auti/suzuki-swift-gti-oglas-2480036 Kontakt može iz linka ili mene na P.M. Odgovaram na sva pitanja.