lui 16 v

Member
 • Content Count

  48
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About lui 16 v

 • Rank
  SDI
 • Birthday 09/10/1984

Profile info

 • Name
  lucano
 • Vehicle
  Golf II GTI 16V+lpg,clio mk2 1.2
 • Web
  http://
 1. lui 16 v

  golf mk3

  Da li tko zna kamo se spaja ova crna vakum cijev jer mi zavrsava negdje kod usisne grane a nemogu nac kamo ju spojiti,radi se o mk3 2.0 8v motoru
 2. lui 16 v

  golf 2 kr i plin

  Tocno to,ni nemogu se sjetit vise koliko sam tu klapnu puta ravnao u ovih 6 godina koliko imam plin unutra
 3. lui 16 v

  golf 2 kr i plin

  Imam ga u svojoj duji kr,nemoj ga stavljat.Osusio mi je injektore pa vise ni ne radi na benzinu,od povratnih detonacija mi je cijelu kutiju razbio od filtera zraka i one cijevi od filtera do usisne grane.Ako mozes staviti plin na injektore onda da a ako mozes samo na usisnu granu izbjegni to.
 4. lui 16 v

  lampica od ulja

  Pumpa ulja ti je otisla ili je senzor od ulja ali bit ce prije pumpa.
 5. lui 16 v

  Gume

  Proizvode se oba modela ali rainsport 2,jedinice vise nema,ja imam dvojku i odlicna je i po mokrom i po suhom,prijatelj ima rainexpert i isto govori da je odlicna,ja skocim po gume u sloveniju i dode mi za dimenziju 195/50/15 380 kuna bez poreza a po rijeci su 500 kuna.
 6. lui 16 v

  Gume

  Za uniroyal cista desetka,ja imam uniroyal rainsport 2,po kisi odlicna a po suhom ubija.
 7. lui 16 v

  Xenon

  Probaj preko releja spojiti xenon jer je moguce da ti je instalacija slabija pa ti greske baca na tablu,ja sam sebi tako rijesio meni bi istrument tabla bacala greske ili bi zmigavci poludili,spojio preko releja i sve super radi vec 3 godine.
 8. lui 16 v

  HITNO!Trazim getribu 2y

  Nabavljeno,moze lokot.
 9. Kao sto pise u naslovu trazim getribu 2y od dvojke 1.8 16kr. 0981978856 ili na pm.Hvala. Ne treba mi vise mjenjac ali mi treba diferencijal od 2y mjenjaca ali pase mi i od 1.8 8v diferencijal,66 zuba.
 10. lui 16 v

  HID problem

  nece ti upaliti kada ti je auto pod kontaktom jer xenon onda puni samo iz akomulatora a akomulator je najvjerovatnije vec oslabio pa nema snage za upaliti plin u zarulji a kad je auto upaljen fila ga alternator i akomulator i zato ti pali normalno xenon,ugradi relej na xenon i onda ce ti biti najvjerovatnije dobro i na jednom i drugom paljenju svjetala
 11. lui 16 v

  Polo 9n - problem s centralnim

  pukla ti je ili se otkacila polugica koja pokrece motoric od centralne kad okreces kljuc.
 12. jel zna mozda koji je broj za dvojku i gdje se on ubada jer nemogu nigdje nac rupu za njega,predpostavljam da je negdje kod veznog lima.
 13. lui 16 v

  K: brtvu za šiber

  kanalici u siberu su ti zacepljeni,i novu brtvu ako kupis ce ti pustat ako su oni zacepljeni. nalaze ti se na na stupovima od krova kod prednje sajbe a zadnji neznam di izlaze,ispusi sa komresorom za zrak ili sa zicom probi kanalice i nece ti vise 100 posto pustat.
 14. lui 16 v

  Tko puni amortizere?

  Nakon Indusrijske zone dolaziš na raskrsnicu sa semaforima i tu skreneš lijevo i nakon 150 metara neides di ide dalje glavna cesta desno nego ides ravno i onda dolazis na raskrsce i ides desno nekih 100 metara i sa lijeve strane ti je jedna uzbrdica(vidjet ces reklame os amortizera) i ides tom uzbrdicom nekih 15 metara i tu ti je radiona
 15. lui 16 v

  Tko puni amortizere?

  051/252-046 to ti je broj od tog tipa sa skrljeva,reparacija ti je oko 150 kuna po amortizeru. marinol ti je dao broj od stana a ovaj broj ti je od radione