vw-polo

Member
 • Content Count

  112
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About vw-polo

 • Rank
  SDI
 • Birthday 03/21/1988

Profile info

 • Name
  Karlo.B
 • Vehicle
  polo coupe 86c,Golf3 variant, Jetta2
 • Location
  Deutschland
 • Web
  http://karlo.bestak@gmail.com
 • Spol
  Male
 1. rijeseno. bila je elektronika problem na matoricu... sad radi bez problema.
 2. vw-polo

  nekoliko pitanja

  ha, nepase od niceg ni od golfa 1 ni 2 ni 3... kakáv imas problem?
 3. vw-polo

  passat 3bg tdi 130ks

  da nije lezaj na kotacu??? kad se vozis i kad zuji probaj lagano malo na lijevo skrenut, pa malo na desno. onda kad sreces slusaj dali mjenja zvuk. ondnosno dok malo skrenes sa volano, dal prestaje... i probaj dok je auto na mjestu dat malo vise gasa do 4-5tisuca pa bus vidio dal se cuje i onda.ak se cuje onda najvjerovatnije crijevo od turba...
 4. vw-polo

  punjenje nitro boce

  coric 091 5532298 sesvete pokraj nadvoznjaka.... nadam se da sam pomogao ako nije prekasno.
 5. vw-polo

  Luft na sponi volana

  mehanicar ce to sa rolcangama (vodoinstalizerska klijesta) odsarafiti...
 6. vw-polo

  Woerthersee 2013

  pozdrav. evo vec tri godine sam isao na glavni avent,a ove godine tjedan dana prije(uvijek idem na 3dana). ali mogu rec da je bilo opet dosta policije ko za glavni avent. i zaustavljali su uglavnom samo ko je divljao.... nadam se da iduce godine idem 2 tjedna prije.
 7. vw-polo

  Wörthersee 2013

  ha koja jebenica...jedva cekam petak da krenem...
 8. ma neznam kaj bi rekel....meni je tak vec skoro godinu dana. malo radi malo neradi. prije 2 tjedna nije htjel raditi. pa sam zice izoliral u mandeti kaj idu u zadnju haubu,jer mi je svijetlo prekidalo u bunkeru kad otvorim haubu. i od onda opet radi koda nije nis bilo, i u gradskoj voznji otvaram zatvaram i opet prekine nece par min opce. i opet nakon toga funkcionira normalno... da barem neke crkne onda bi znal kaj je!!!
 9. vw-polo

  Luft na sponi volana

  makni mandetu sa spone,pa pogledaj dali stvarno ima spona lufta ili u letvi je luft... ak je ima samo spona lufta onda samo novu sponu i rijeseno.
 10. elektricari i znalci pomagajte. lijevi elektricni podizac opet ne radi. citavu zimu je nomalno funkcioniralo od 11.2012. do sad neki dan dok nije zatipilo. cim je zatopilo vise ne funkcionira. pogledao sam zice u konektoru sve su u redu... kaj bi to moglo biti da mu smeta toplo vrijeme????
 11. elektricari i znalci pomagajte. lijevi elektricni podizac opet ne radi. citavu zimu je nomalno funkcioniralo od 11.2012. do sad neki dan dok nije zatipilo. cim je zatopilo vise ne funkcionira. pogledao sam zice u konektoru sve su u redu... kaj bi to moglo biti da mu smeta toplo vrijeme????
 12. vw-polo

  Gasi se... 1.8 monopoint

  kad ti se auto ugasi odpoji dolazno crijevo od goriva. da nije mozda pocela pumpa goriva zezati.mozda je pri kraju.
 13. pozdrav. kolko si km napravio od izmjene kocnica??? -ako je kad je auto ugasen napumpas kocnicu(pedalu) i ako ne propada onda ti je dobro ozracen sistem. -kad promjenis sve diskove i plocice pedala je uvijek niza nego prije... plocice se moraju prilagoditi disku, da sve sjedne na svoje mjesto. -dok su kocnice nove montirane na autu i dok auto radi na mjesto pedala uvijek propada koda da ima zraka. - nakon 20 km vec ce biti visa i bolja kocnica. samo malo opreznije i lagano sa kocnicom sad na pocetku... doci ce sve na svoje.....
 14. pozdrav. pasu li gewinde sa obicnog golfa 3 na golfa 3 karavana(96god)???????? MISLIM NA ZADNJI KRAJ!prednje gewinde pasu. -malo mi je cudno jer karavan ima oprugu na amortizeru skroz na dnu...i izgledaju veci amortizeri... -a na obicnoj trojci je feder blize muldi vise prema gore ko na golfu 2. i dali mogu sa karavana fedre sa amortizerima prebacit na obicnu trojku????? HVALA!!!!