T0mB1ll

Member
 • Content Count

  375
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

T0mB1ll last won the day on July 22

T0mB1ll had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About T0mB1ll

 • Rank
  GTI
 • Birthday 09/10/1984

Profile info

 • Name
  Tomislav
 • Phone number
  098/239-544
 • Vehicle
  Golf mk3 1.4i 60ks AEX
 • Location
  MoLvE
 • Web
  http://www.warezhr.org
 • Spol
  Male
 1. ja sam na svojem stavio continental set na 160 000... auto je 2011. godina..
 2. T0mB1ll

  pukli klipovi afn

  zna se dogodit, hoster slika makne sliku zbog "nekorištenja" a neka druga slika dobije isti "kod" pa link ostane isti... eto, u ovom slučaju je guzica
 3. centralno neznam, servo i klima ide, auspuh neznam, pedale moraš
 4. nisam 100% siguran za duljinu ali moguće je i to.. ma gledam, ovaj moj CL lip je već premekan i malo savijen pa mi iskače sa vozačeve strane (i kopče su valjda već dobile) našo sam na njuškalu lip od venta pa sam mislio pripasat.. jer možda stavim odmah i vento front.. tu u ovoj temi ima slika sa svim lipovima koje su ljudi pripasali, mene interesira ovaj "tanji" lip sa slike #14 (crveni mk3) http://forums.vwvortex.com/showthread.php?5621962-Golf-III-complete-spoiler-lips-catalog(with-pictures) znači po tome onda ni cijeli branik sa venta ne paše na golfa?
 5. znam da "paše" al zanima me tko je stavljao Vento lip na branik od mk3 Golfa? koliko ima preinake, tj, pretpostavljam da ne pašu sve kopče, pa ako je netko stavljao da malo pojasni..
 6. T0mB1ll

  Gume

  nema ultragrip ispod 450kn komad sad a to mi je puno dati..
 7. T0mB1ll

  Gume

  koje zimulje su sad best buy? treba mi mala dimenzija, 185/60R14 za moju trojku.. najrađe bi uzeo nešto provjereno od dunlopa, goodyear ili continentala ali ne daje mi se pola vrijednosti auta za gume ono do 1200-1300kn max sve 4 gume..
 8. ok, prenijet ću mu što da napravi..
 9. ok.. rekao sam mu da ode kod nekog da spoji na dijagnostiku. kaže da se događa isto s oba ključa.
 10. od frenda stari ima problema s autom.. passat 2.0 TDI motor.. 2005. godina. ovako je on to meni objasnio... kad pali auto (neznam sad da li na hladno ili na toplo, al pretpostavljam na oboje), motor se upali pa ugasi. i tako par puta mora napraviti da normalno upali.. S tim, kako je on to meni objasnio, da mora točno stisnuti kvačilo do kraja, dosta jako i onda upali normalno... neznam dal je to kod novih auta da obavezno moraš stisnuti kvačilo prilikom paljenja ( ja sam tek do golfa 3 došo pa neznam) ali ako je, dal ima taj prekidač kao i kod recimo kočnice koji aktivira svjetla ili nekako drugačije riješeno? jer veli da je gledao na drugom passatu, tamo ne treba stinuti kvačilo prilikom paljenja i pali normalno...
 11. T0mB1ll

  td/tdi kemije

  moj bivši '96 tdi nije imao sajle... možda samo AFN imaju...
 12. T0mB1ll

  td/tdi kemije

  na bratovom passatu '93 1.9D je hidro kvačilo. ako i paše ta getriba sa tog passata, ako i je hidro, morat češ mijenjat šaltung na golfu na sajle jer passati imaju šaltung na sajle, golf ima preko poluga (osim ako se ne varam GTI i jači modeli su imali šaltung na sajle al to nek netko potvrdi)
 13. T0mB1ll

  golf 3 1.6i upis 15"

  meni je samo iza strugalo, onaj "L" profil koji se treba porolati...
 14. imao istu stvar na golfu, promijenio senzor temperature i okretaji su se stabilizirali.. također očistio klapnu.. ali miris benzina u leru je ostao... i nekad motor radi normalno, nekad se zaletava... znači radi 4-5 sekundi super, pa kao malo okretaji padnu i vrati se u normalu u sekundi... intervali su isti... to nisam nikad odgonetnuo što je..
 15. T0mB1ll

  golf 3 1.6i upis 15"

  et25 će još možda biti ok, meni je na ats cup 15x7 et20 strugalo iza (imam -4cm opruge)... ako ide na serijske opruge onda bude ok ja mislim...