AKY

Član
  • Content Count

    26
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About AKY

  • Rank
    SDI
  • Birthday 07/13/1989

Profilne informacije

  • Ime
    Alen Todorović
  • Vozilo
    Passat CC 2.0 TDI
  1. Probat cu vidjet jel mogu odvojit zice od tog uredaja samo , pa ih gurnem samo unutra kroz rupu a ovaj dio maknem pa cu vec stavit nesto preko rupe , bitno je da mi to nije potrebno za nikakve funkcije u autu ...
  2. E sad jos pitanje jel to u mom slucaju sluzi za nesto u autu ili je sluzilo prije nekom za nesto , pa ako mi to ne treba mogu maknit i gdje su te zice spojene ?
  3. Na tome nije bilo nista , tako mi je auto dosao iz De , nije problem sto ostaje rupa za to cu se vec snac ... pitanje je bilo kako to skinit 😎
  4. Pozdrav , zanima me kako ovo skinuti sa table , neznam zapravo ni sta je ni za sta sluzi zato takav naslov , ako ima tema vec negdje molio bi za link . Hvala https://ibb.co/C1fm1fZ Slika je u linku.
  5. Znači prednji branik mora dole, a kako se skida ovaj crni trokut kod retrovizora ?
  6. Pozdrav, zanima me jel netko zna ili ima link na tutorial kako skinuti blatobrane na Polu 2003. godište 9n ?
  7. Pozdrav. Dali znate kojeg lakirera da dobro radi na području Osijeka, naime radi se o hrđi na području blatobrana i vrata koja kako mi se čini je boljka kod pola okaca i golfova IV , pa bih to riješio na vrijeme dok se jos moze.
  8. Kupujem kvaku ladice za polo 2003 godište 9n , pomagajte ako znate nekog kom bi se mogao obratit za to ...
  9. Pozdrav ! Zanima me jel ima netko škare brisača za polo 2003, ili bar zna gdje bi ih mogao povoljno nabaviti , prednost za Osijek i okolicu ... Ako tema nije na adekvatnom mjestu, ispricavam se ...
  10. AKY

    Xenon

    je u pravu si ipak sam uspio nagurat hh, sad se samo nadam da me policija nece zaustavljat zbog toga, kakva su vasa iskustva ? 6000 k sam stavio
  11. AKY

    Xenon

    Pozdrav ! Imam polo 9n i sad sam si uzeo xenon svijetla pa me zanima jeli moguce da je zarulja od xenona tolko duza da ne mogu ugradit u originalni far od pola zbog onog unutarnjeg dijela koji stoji ispred zarulje neznam kako bi to drugacije nazvao ? ko se razumije znat ce o cemu pricam , i dali ima neko rjesenje tog problema ?
  12. Pozdrav malo sam pretrazio forum ali nisam mogao naci nesto slicno pa sam otvorio temu tu jer mi se cinilo najprikladnijim, ako ne spada premjestite . Ovako zanima me jel znate koga da radi autolimariju i lakira aute na području Osijeka , da je kvalitetan a da nije nešto pretjerano skupo , jer kad sam otisao po auto kućama smatram da previse traze , uglavnom ne radi se o velikom problemu nego uglavnom samo krpanje i tako uredivanje lajsna na vratima , retrovizora i tako to.
  13. Situacija je bila da je zapeko dio kod brisača koji se okreće jer je ušla voda , bio kod mehaničara pa smo ga slomili kad smo pokusavali pokrenit iako smo ga na kraju vrlo lako pokrenili na način da smo zagrijali sa bocama za varenje , eto ako neko bude imao sličan problem a čuo sam da se događa na fabiama , polima , i seatima , samo zagrijte dio di je zapeko pa će popustit.
  14. AKY

    shema spajanja za BETA radio

    Okej to sam sad shvatio , zanima me jel ima neki trik jer mi je ovu stipaljkicu tesko ugurat u rupu ?
  15. AKY

    shema spajanja za BETA radio

    Evo da pokušam objasnit od samog početka , kada sam kupio auto sa radiom radio je normalno nakon toga sam ga htio zamijenit za cd radio i otisao sam u autosound izabrao novi radio i otisao na cugu oni su sve dalje sami odradili a ja sam samo dosao po auto i upali i vozi , e sad sta su oni radili neznam , ali sada sam taj moj novi radio prodo , pa sad kad sam pokusao vratit stari ili original radio sam se nasao u tim problemima , ovo sam sad poslikao da vidite malo kako izgleda kad ga spojim :