Dark Beast

Član
  • Content Count

    101
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Dark Beast

  • Rank
    SDI
  • Birthday 12/06/1989

Profilne informacije

  • Ime
    Dario Kučinić
  • Vozilo
    Golf 5
  • Web
    http://
  • Interests
    nista posebno

Recent Profile Visitors

2257 profile views
  1. Dali zna netko kako iskljucit preko vcds da se ugase pozicije, osvjetljenje tablice i kontrolne ploce kad ugasim auto, moram izvadit kljuc i nakon toga se ugase svjetla se ugasi sve to, dali je moguce da se to ugasi kada samo auto ugasim beh vađenja ključa iz brave?
  2. Rastavio i cini mi se cisto, na koji nacin si ocistio?
  3. Znaci modul volana 1K0 953 549 BP, dali kupiti novi pa samo zamjeniti ili koja je procedura?
  4. Evo sa VCDS su očitane greške pa ako netko zna u cemu je problem?
  5. Pozdrav, imam Gomf 5 2008 god sa oroginal RNS 510 radiom u njemu, sve je odlicno radilo do nedavno, sada se radio uopce ne pali kada se i auto upali, nego ga moram rucno paliti i onda se svakih 30min gasi (ne prepoznaje da auto radi), a samim time mi onda ni ne rade tipke na volalanu.. Problem sa vozacevim vratima je da kad otkljucam auto, otvorim vozaceva vrata i ne prepoznaje da su otvorena dok ne upalim auto, onda tek prepoznaje da su otvorena vrata, dok sva ostala vrata normalno prikazuje... Također sam mogao sa kljucem duzim pritiskom na otkljucavanje/zakljucavanje otvoriti/zatvoriti prozore, dok to sad mogu jedino sa rezervnim kljucem.. nista mi vise nije jasno 😰
  6. Dark Beast

    Led osvjetljenje tablice - savjeti

    Gdje i koje otpornike kupiti, i kako sloziti to?
  7. Dark Beast

    Led osvjetljenje tablice - savjeti

    Koje, gdje, kako?
  8. Dark Beast

    Led osvjetljenje tablice - savjeti

    Kupio tu od kolege MarioIV oem i baca mi gresku i ne svijetle uopce a golfu 5 2008 god, sto napraviti tocno?
  9. Dark Beast

    Led osvjetljenje tablice - savjeti

    poslao sam ti PM
  10. Dark Beast

    Led osvjetljenje tablice - savjeti

    dali je tko narucivao sa ebaya led kompletna kucista za tablicu za golfa 5, pa ako ima netko prekopruku i link
  11. Dark Beast

    Golf V felge i opruge

    pozdrav, da ne otvaram novu temu, zanima me dali ima tko kakvu sliku golfa 5 na serijskim oprugama i sa 18" felgama, zanima me kako bi to izgledalo bez nizih opruga?
  12. Dark Beast

    RNS 510

    pozdrav svima, imam problem sa rns 510 navigacijom, rns se nalazi u golf 5 2008 god tvornicki ugrađen, naime ponekad kada upalim rns čuje se šum samo u zadnjim zvučnicima dok u prednjim ne, ali kvaliteta zvuka nije ista, kao da nema bass zvucnika i sve je puno tiše, ugasim radio i ostavim auto bez da ga diram oko 1,5 sata (valjda geatway odradi svoje pa ostane bez struje skroz) te ga ponovno upalim i sve normano opet radi, probao raditi reset kroz postavke, isto ne pomaže, jedino pomaže "hard" reset a to je da drzim one 3 tipke, dvije strelice i zvucnik, nakon toga je opet sve normalno, niti ima šuma u zadnjim zvučnicima i zvuk je normalan. Neznam koliko ste me uspjeli shvatiti, ako niste slobodno pitajte pa budem opet probao pojasniti, ako netko zna u čemu je problem bio bih jako zahvalan! Hvala svima.
  13. stari ima 2005 god 1.9 TDI i vlasnik je vec 8 godina, samo redovno mijenjanje ulja, filtera i remenja i do sad nista nije drugo dirao.. ja imam 2008 god 1.9 TDI sa dpf filterom, vlasnik 5 mjeseci, napravio 7tkm i zadovoljan sa potrosnjom i svime.. u principu sa 1.9 TDI ne moze pogrijesiti, jedino da prijašnji vlasnik nije odrzavao vozilo i nije mario o njemu
  14. Dark Beast

    TDI tuning

    dali ima tko iskustva sa REVO mapama za TDI, naime imam golf 5 2008 god, 1.9TDI 77kw bluemotion BLS kod motora, pa bi mu dodao jos malo snage, a naravno bez posljedica za motor i auto, koliko kvalitetne oni mape prave, 300eura je cijena koju me traze za remap?