Dark Beast

Član
  • Content Count

    101
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Dark Beast

  1. Pozdrav, imam Gomf 5 2008 god sa oroginal RNS 510 radiom u njemu, sve je odlicno radilo do nedavno, sada se radio uopce ne pali kada se i auto upali, nego ga moram rucno paliti i onda se svakih 30min gasi (ne prepoznaje da auto radi), a samim time mi onda ni ne rade tipke na volalanu.. Problem sa vozacevim vratima je da kad otkljucam auto, otvorim vozaceva vrata i ne prepoznaje da su otvorena dok ne upalim auto, onda tek prepoznaje da su otvorena vrata, dok sva ostala vrata normalno prikazuje... Također sam mogao sa kljucem duzim pritiskom na otkljucavanje/zakljucavanje otvoriti/zatvoriti prozore, dok to sad mogu jedino sa rezervnim kljucem.. nista mi vise nije jasno 😰
  2. Dali zna netko kako iskljucit preko vcds da se ugase pozicije, osvjetljenje tablice i kontrolne ploce kad ugasim auto, moram izvadit kljuc i nakon toga se ugase svjetla se ugasi sve to, dali je moguce da se to ugasi kada samo auto ugasim beh vađenja ključa iz brave?
  3. Rastavio i cini mi se cisto, na koji nacin si ocistio?
  4. Znaci modul volana 1K0 953 549 BP, dali kupiti novi pa samo zamjeniti ili koja je procedura?
  5. Evo sa VCDS su očitane greške pa ako netko zna u cemu je problem?
  6. Dark Beast

    Led osvjetljenje tablice - savjeti

    Gdje i koje otpornike kupiti, i kako sloziti to?
  7. Dark Beast

    Led osvjetljenje tablice - savjeti

    Koje, gdje, kako?
  8. Dark Beast

    Led osvjetljenje tablice - savjeti

    Kupio tu od kolege MarioIV oem i baca mi gresku i ne svijetle uopce a golfu 5 2008 god, sto napraviti tocno?
  9. Dark Beast

    Led osvjetljenje tablice - savjeti

    poslao sam ti PM
  10. Dark Beast

    Led osvjetljenje tablice - savjeti

    dali je tko narucivao sa ebaya led kompletna kucista za tablicu za golfa 5, pa ako ima netko prekopruku i link
  11. Dark Beast

    Golf V felge i opruge

    pozdrav, da ne otvaram novu temu, zanima me dali ima tko kakvu sliku golfa 5 na serijskim oprugama i sa 18" felgama, zanima me kako bi to izgledalo bez nizih opruga?
  12. Dark Beast

    RNS 510

    pozdrav svima, imam problem sa rns 510 navigacijom, rns se nalazi u golf 5 2008 god tvornicki ugrađen, naime ponekad kada upalim rns čuje se šum samo u zadnjim zvučnicima dok u prednjim ne, ali kvaliteta zvuka nije ista, kao da nema bass zvucnika i sve je puno tiše, ugasim radio i ostavim auto bez da ga diram oko 1,5 sata (valjda geatway odradi svoje pa ostane bez struje skroz) te ga ponovno upalim i sve normano opet radi, probao raditi reset kroz postavke, isto ne pomaže, jedino pomaže "hard" reset a to je da drzim one 3 tipke, dvije strelice i zvucnik, nakon toga je opet sve normalno, niti ima šuma u zadnjim zvučnicima i zvuk je normalan. Neznam koliko ste me uspjeli shvatiti, ako niste slobodno pitajte pa budem opet probao pojasniti, ako netko zna u čemu je problem bio bih jako zahvalan! Hvala svima.
  13. Dark Beast

    golf 5 pomoć felge

    pozdrav, dali ima netko golfa 5 sa 17"(nebi htio ici na 18" jer je previse za ove nase ceste) felgama audi rotor ili nove GTI felge od golfa 7, zanima me kako bi to izgledalo bez spuštanja, na stock oprugama i amortizerima, inace imam united opremu, i cini mi se da je malo spusten od drugih a na 16" je felgama, mogu poslat i slike ako nekog zanima tko mi moze tocno reci? Mozete mi i na PM slat slike ako ne zelite ovdje..
  14. stari ima 2005 god 1.9 TDI i vlasnik je vec 8 godina, samo redovno mijenjanje ulja, filtera i remenja i do sad nista nije drugo dirao.. ja imam 2008 god 1.9 TDI sa dpf filterom, vlasnik 5 mjeseci, napravio 7tkm i zadovoljan sa potrosnjom i svime.. u principu sa 1.9 TDI ne moze pogrijesiti, jedino da prijašnji vlasnik nije odrzavao vozilo i nije mario o njemu
  15. Dark Beast

    TDI tuning

    dali ima tko iskustva sa REVO mapama za TDI, naime imam golf 5 2008 god, 1.9TDI 77kw bluemotion BLS kod motora, pa bi mu dodao jos malo snage, a naravno bez posljedica za motor i auto, koliko kvalitetne oni mape prave, 300eura je cijena koju me traze za remap?
  16. imam golf 5 i kad sa kljcucom spustam prozore spusta se samo 1 prozor, dok sa rezervnim tj drugim kljucem spustam spuste se obadva prozora, u cemu je caka?
  17. Dark Beast

    golf 5 pomoć felge

    Marko dali ti je auto opcenito puno nizi od obicnih opruga, npr naprijed branik koliko je nizi sad nego prije? Pitam iz razloga kad stavim zimski set guma pa kad snijeg padne kod mene, nije bas prakticno da ti je auto nizak jako :/
  18. Dark Beast

    otvaranje gepeka golf 5

    pozdrav, da ne otvaram bezveze novu temu, imam problem na g5 sa gepekom, sve normalno radi otkljucavanje/zakljucavanje ali kad ga zatvaram bas trebam jako lupiti da se zatvori skroz, pa me zanima dali se to moze negdje poštelati da se normalno zatvara bez jakog lupanja?
  19. Dark Beast

    Auto trese pri kretanju.

    kod mene nisu takvi simptomi, izgleda da je kod mene bilo samo do ovjesa, nije se to jako bilo treslo ali se ipak osjetilo, neki dan zamjenio gibljivu cijev od grane auspuha, danas promjenio obadva prednja selena, i za sad se cini da nista ne trese (ili je to samo meni u glavi)
  20. Dark Beast

    Auto trese pri kretanju.

    danas nisam uspio zamjeniti selene, budem sutra
  21. Dark Beast

    Auto trese pri kretanju.

    danas bio kod majstora, digli na dizalicu, gibljiva cijev od auspuha je otisla, na mjestima se i odvojila, stavio sam novu i predna 2 selena su mi popucali malo, pa bi trebao i to sutra zamjeniti, jeli moguce da je do toga, da mi se auto trese?
  22. Dark Beast

    Auto trese pri kretanju.

    Pozdrav, imam golf 5 2008 god 1.9 tdi bluemotion, imam problem da mi auto trese vec pri 70-80km pa nadalje, pri kretanju sve normalno, ali vec na navedenoj brzini trese se lagano auto, kao da poskakuje, mislio sam da je zbog zimskih guma (sava) ali sam stavio ljetne gume i balansirao si ali opet isto se događa, u cemu bi mogao bito problem, oko ovjesa ili nesto drugo?
  23. Dark Beast

    golf 5 pomoć felge

    Hvala, to je ono sto sam trazio, budem pratio projekt pa da vidim koliko ce pasti sa oprugama..
  24. Koliko vidim da je ET 20, mislim da ce ti na G6 felge biti previse izvucene van, neznam koliko tocno ET ide na G6 ali meni na G5 ide 45-50