Dado

Member
 • Content Count

  61
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Dado last won the day on June 24

Dado had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About Dado

 • Rank
  SDI
 • Birthday 07/26/1994

Profile info

 • Name
  Damir
 • Vehicle
  VW Golf V 2.0 TDI
 • Location
  Požega

Recent Profile Visitors

2,482 profile views
 1. ma kad ga je otvorio kaže čudo da je uopce palio na bratovoj petici je bio problem kad je topal auto, da anlaser odlicno vrti ali nikako da sastavi i upali. tamo je odrađeno softverski.
 2. Zamjenjene su četkice, 280kn + posao 150.
 3. Repariran anlaser, za sad pali vruc kao i hladan
 4. Dado

  Golf 5 problem s klimom

  Samo sam napunio klimu i ostavio tako. Za sad hladi samo kasnije pali
 5. Dado

  Golf 5 problem s klimom

  Bio sam kod majstora i rekao je da je 99% problem u ovome. https://www.ebay.de/itm/VW-Audi-Seat-Klimakompressor-Regelventil-Sanden-Stecker-Anschluss-1K0820859F/352639455180?epid=1516938870&hash=item521af30fcc%3Ag%3AlJIAAOSwcnpTrSsb&fbclid=IwAR2j0eyQp5YXaNmrTOgmgoOuwIpCuF7TwirMWrTCpConP9g9WRFeK1B_1Mw normalno nisam mjenjao jer kod nas dođe oko 550kn taj dio upitne kvalitete, tako da ću vjv naručiti ovo i promjeniti.
 6. Dado

  Golf 5 problem s klimom

  imam i ja isti problem, isto 2.0. sljedeći tjedan idem kod majstora pa javim rezultate. ja vjerujem da to nekog ventila na kompresoru hm
 7. Golf 5, 2.0 tdi, nakon sat vremena peglanja po autocesti i vožnje po gradu, parkiram auto i nakon 3min ga idem ponovno upaliti i jednostavno od prve neće okrenuti, kao da je akumulator prazan totalka. Od drugi put malo bolje okrene i ajde nekako upali. Akumulator star cca 3mj Sad više ne znam šta mi je pametnije raditi. Softwersko rješenje ili reparacija anlasera. Imam još jednu peticu 1.9 tdi tamo je auto topal verglao normalno ali mu je dugo trebalo da sastavi, nakon softverskog odrađivanja je sve normalno. Dok dakle kod mene topal jedva okrene, doslovno krene i zašteka
 8. Dado

  Golf 5 ne pali

  Evo ga rješen problem, također je bila pumpa goriva u pitanju kao kod kolege iznad. :)
 9. Dado

  Golf 5 ne pali

  Malo je slinavo oko tandem pumpe. Može do nje ?
 10. Radi se o Golf 5 2.0 tdi bmm oznake motora, nakon vožnje u 4. Brzini auto počinje gubiti snagu i staje. Samo vergla i više neće upaliti. Dijagnostika bila izbacila samo grešku grijača ali navodno su grijači uredu. Pošto je već bio četvrtak popodne ništa od popravka do ponedjeljka. Šta bi to moglo biti ? Nikad nikakvih problema, uredno servisirano. Nekad se moglo primjetiti da auto nakon dulje vožnje teže upali tipa zavergla i stane kao da je akumulazor prazan. Ključ nazad i prilikom ponovnog okretanja pali na zub. I npr nekad je znao zatrzat prilkkom saltanja u nizu brzinu iz 3.u 2. Ili ako skrooz lagano drzim nogu na gasu i malko dodajem.
 11. Kupujem retrovizor za golf 5,. lijevi 5 vrata, grijani. može i sa oštećenom vanjskom plastikom. bitno da je sve ostalo 100% neoštećeno.
 12. Dado

  Metlice brisača

  Ja sam prije pola godine uzeo bosch aerotwin za g5 u autokrešo i za sad sam jako zadovoljan, pogotovo zato što mi je šajba u katastrofa stanju. nadam se da će služiti i dalje
 13. Dado

  Golf V lampice

  zamjenjen zadnji desni abs senzor i nema više grešaka
 14. Dado

  Golf V lampice

  probao sam danas pa ne radi abs, tak da je vjerojatno do jednog od senzora. sutra na dijagnostiku
 15. Par dana nakon što sam zamjenio kotače zima/ljeto sa 16" na 17" upalila mi se lampica senzora pritiska u gumama (sinoć). Danas odem do benzinske i napunim sve gume na jednaki pritisak te umemoriram. Nakon stotinjak km upale mi se ove lampica na slici. Kad ga ugasim i ponovno upalim svijetli samo ABS, nakon par metara se upali lampica i od ESP i senzora tlaka.