Kenny

Član
  • Content Count

    692
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Kenny

  • Rank
    GTI
  • Birthday 07/14/1998

Profilne informacije

  • Ime
    Nelson
  • Vozilo
    Passat 35i
  • Web
    http://

Recent Profile Visitors

6194 profile views
  1. Kenny

    Prednji kočioni sustav

    Ako se troši samo jedna strana tj jedna pločica onda imaš problem sa čeljustima tj klizačima istih,da je unutrašnja onda bi mogla biti i gumica na cilindru/klipu. Ne znam kako ti gledaš lijevo-desno no po slici izgleda kao da se troši vanjska. Skini čeljusti i dobro počisti i podmaži klizače.
  2. Napravi kako ti je Said napisao,kupi Bosch. Jer iako je zahladilo 14 litara je puno previše za normalnu vožnju...
  3. Kenny

    Golf 1.3 skoljka gti motor

    Prijelaz je 1988 (kao i leptir stakla) a ono što je bitno je ono što on ima na autu,ako ima CE2 onda samo mijenja motornu instalaciju,ako nema onda je najbolje da promijeni sve na CE2. Djordje pazi samo kada vadiš konektore iz CE da ne potrgaš ona mala "uha" koja idu u utore,na sredini kutije imaš jednu polugu koju pomakneš od kutije i onda konektori idu van bez problema. Kada ju stisneš natrag prema kutiji onda su konektori osigurani protiv ispadanja. Ako to već ideš raditi prebaci si i prednji i zadnji most zbog kočnica te po potrebi glavni kočioni cilindar i servo bubanj. Ako imaš cijelog donora možeš staviti i mjenjač na sajle no malo ćeš se poigrati sa cilindrom na papučici. Nije baš da ide P&P. A možeš to riješiti i adapterom koji ide na mjenjač. To ti je ovo tu: A ako ne znaš razlike između CE1 i CE2 evo ti slike za pomoć: CE1 CE2
  4. Kenny

    Golf 1.3 skoljka gti motor

    CE2 nije samo od Golfa GTI tako da ne treba to tako raditi nego prebaciti samo motornu instalaciju ako je auto >"88. Samo stavite i odgovarajući mjenjač na taj motor( po omjerima)
  5. Kenny

    Golf 1.3 skoljka gti motor

    Najbolje ti je da kupiš cijeli Golf 3 sa ABF motorom i sve si prebaciš,uštedjeti ćeš dosta vremena,novaca i živaca. Kočnice obavezno prebaciti,ne znam koji tip 1.3 motora imaš (frgić ili na injektore) pa ćeš morati riješiti i pumpu goriva.
  6. A da napišeš kod motora i kataloški broj bobina pa dobiješ konkretnije informacije?
  7. Kenny

    RS Performance

    http://shopping.kinugawaturbo.com/compressorwheelcast.aspx
  8. Ako se sve odradi kako treba nema nikakve brige no ako se dizalica ne postavi kako treba onda se dešavaju razna oštećenja podnice i zaštite na istoj. Tvornica je i dala jednu malu dizalicu s kojom ne možete dići obe strane automobila Samo je treba postaviti na određeno mjesto. I naravno paziti na kakvoj podlozi se diže auto,ako ga dižete na neravninama ili blagoj nizbrdici onda ups i ode prag ili zaštita.... I vulkanizer ne diže sa malom dizalicom,ili ima velike dizalice ili ima zračni jastuk/mijeh kojim podigne auto,s njima ne oštećuje vozilo.
  9. Kenny

    2.0 8v 2e nema struje

    Hall Sender - testing Note: A digital multi-meter should be used for testing. Do not use a test lamp 1. Release the lead connector from the Hall sender unit. Check the voltage supply to the sender unit by connecting a multi-meter between pin 1 and 3 of the hall sender plug, then switch on the ignition. A minimum reading of 5 volts should be indicated, if not check the FEI control unit and wiring. 2. To check the signal from the Hall sender unit, slide the rubber grommet away from the sender plug and with the plug connected, attach the diode test light to its centre and outer (brown/white) terminals. Operate the starter motor and check that the LED is seen to flicker. If it does not, the Hall sender unit is at fault and must be renewed. Skini razvodnu kapu i pregledaj ju,vidi kakvi su kontakti. Pogledaj u kakvom je stanju rotor Pogledaj da nije puknula žica na hall senzoru ispod konektora (česta pojava) Ispitaj hall senzor multimetrom. Ako ne znaš što i kako najbolje je da odvezeš auto električaru.
  10. Kenny

    2.0 8v 2e nema struje

    Ne razumijem tvoj post,što je " problem nac od 2.0"? Želiš li reći da ti je problem pronaći hall senzor za svoj motor?
  11. Kenny

    2.0 8v 2e nema struje

    Hall senzor u razvodniku paljenja Kabel od razvodne kape do bobine Konektor na razvodniku (tj hall senzoru) Razvodna kapa Rotor Ako ne znaš što je hall senzor... http://s57.photobucket.com/user/wolbulldoser/media/IMG_4168.jpg.html
  12. Kenny

    Inox auspuh Lastovčić

    45 mm (unutrašnji naravno)
  13. Izvadi svječice i provjeri ih,što se tiče goriva izmjeri pritisak. Vezano uz iskru može biti bobina,hall davač (smješten u razvodniku paljenja),rotor,razvodna kapa. Ili ti je problem u samom ECU. No po ovome što si ti napisao meni se čini da je senzor radilice. Jesi li spajao auto na dijagnostiku?