Darac031 0 Posted July 14, 2023 Pozdrav, Ima li netko iskustva sa greškom “AdBlue/DEF smetnja! Nema pokretanja motora za 1000km. Vidi priručnu literaturu.” Dijagnostika je izbacivala neku grešku vezanu za to, obrisao sam ju i više ne izbacuje ništa, ali na tabli je ostala. Naravno da se upalila pred vikend. AdBlue je dosipan prije cca 500km Share this post Link to post Share on other sites
saGTInaTDi 2 Posted July 15, 2023 Za svaki slučaj napuni AdBlue ako greška i dalje stoji postoji mogućnost da je plovak zaglavio i trebao si prvo da sačuvaš grešku pre brisanja. Share this post Link to post Share on other sites
Darac031 0 Posted July 15, 2023 Napunio sam ga do čepa, stoji greška i dalje… Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 274 Posted July 16, 2023 koliko km si napravio od onda? Share this post Link to post Share on other sites
Darac031 0 Posted July 16, 2023 Oko 100. Danas sam u komadu 80km napravio i ne pokazuje na tabli više ništa. Share this post Link to post Share on other sites