derba 3 Posted February 27, 2024 Pozdrav , moj Leon je 1.9tdi 06. dali se može u njega ugraditi km sat od 2.0tdi FR s velikim boardom i da sve radi normalno. U nabavci sam modula volana highline zbog tipki na volanu pa rekoh da ukomponiram i sat ako se može iskodirat. Share this post Link to post Share on other sites
derba 3 Posted February 27, 2024 1 minute ago, Pedja83 said: Vidi. Sve se da napraviti, samo je pitanje koliko si ti spreman vremena zivaca i novca da das. Obicno sve te prepravke solidno kostaju. Poslato sa PGT-N19 pomoću Tapatoka Na passatu b6 sam ugrađivao tipke na volanu a imao sam tempomat i veliki board, nije bilo problema (volan s tipkama ,kabel od airbaga, modul volana i kodiranje). Sad je slična situacija imam tempomat i ručicu za board (mali) ,kupio volan s tipkama fr i kabel od airbaga ,modul sam isto našao highline pa bi probao i taj km sat ako se može iskodirat. Živcira me što na malom boardu možeš u isto vrijeme samo gledat komb. sat-km, temp-km, trenutna potrošnja-km temp vanjska-km, a na velikom imaš sve odjednom. usput ovaj fr mi je i ljepši jer mi je leon u fr look-u. Share this post Link to post Share on other sites