praxaton 1 Posted August 30 Pasaat 2020 2.0 DSG mjenjac je DQ381 7 brzina sada ima 124000km. Kada se vozim bez gasa recimo 60kmh pa dodam gas cuje se neki lagani zvuk iz getribe kao da "zubci hvataju" u getribi na trenutak... ne uvijek no cesto bude neznam jel to normalno i nije jako... sa muzikom u auto to se ne bi culo. Zvuk je onako metalni neznam kako bi to drugacije opisao. Auto imam kratko (od 2/24) i nisam to primjetio prije no to ne znaci da nije billo. Ulje sam promjenio kod Dojkica na 119000(interval je 120000). Sa OBD eleven skeniram auto i nema greske...temp ulja jen cca 90-95 c. Ima tko slicna iskustva? Share this post Link to post Share on other sites
Pedja83 43 Posted August 30 Imas temu o tom mjenjacu na skoda forum srbija. Pa ces vjerujem skontati sta je kod tebe Poslato sa PGT-N19 pomoću Tapatoka Share this post Link to post Share on other sites
praxaton 1 Posted August 31 (edited) Pregledao sam cijeli forum i skontao sam nista jer nitko nema isti problem ko i ja. Vise nisam siguran dal je to getriba ili nesta drugo. Homokineticki? Idem Dojkicu za par dana bas da vidim Edited August 31 by praxaton Share this post Link to post Share on other sites