Marko1986 0 Posted September 29 Pozz , na golf 6 gtd 2011 god se desava da ponekad duze vergla da upali (5 do 6 sec ), te sam primjetio da mu temperatura motora oscilira . Znaci ugrije se na 90 te onda padne na 75 -80 pa opet do 90. Vozilo je mapirano na stg1 cca 210ks te je skinut dpf i egr. Dali je netko imao slicnih problema i kako ih je rijesio. Hvala unaprijed na pomoci Share this post Link to post Share on other sites
MateV 25 Posted Monday at 05:06 PM Termostat? Kad voziš recimo duže vrijeme nizbrdo bez gasa malo padne kazaljka, ali u normalnoj vožnji s gasom se to ni ne primjeti. Tako je i kod mene ali ta mala padanja nisu neki veliki problem, tek kad krene padat ispod 70 počinje bit problem. Ako imaš neki servis s kojim se otvara sustav onda ga je praktično zamijenit. Vodena pumpa npr. Za duže verglanje može bit tisuću razloga, od jednostavnih stvari tipa filter nafte pa do dizni, ali ja bih počeo s filterom i njegovim kućištem. Provjeri ako su gumice u dobrom stanju, cijevi i spojevi s fleksibilnih na krute. Pokušaj možda i upalit ga s iskopčanim MAF-om, bacit će grešku dok je iskopčan ali mora upalit i bez njega. Kad sastavi dal zvuči grubo kao da radi na 3 cilindra sekundu ili dve pa se ispravi? Može bit i do grijača. Share this post Link to post Share on other sites
Marko1986 0 Posted Monday at 07:13 PM Hvala na odgovoru , za temp sam dog.vec da zamjenim termostat pa cu vidjeti stanje , a ovo za verglanje probati cu sto si savjetovao. Ali kad upali nema uopce grubog rada nego radi sasvim normalno nema nikakvih promjena. Pitao sam decka od kojeg sam kupio , kaze da ponekad zna nekad tako paliti nakon remapa pa kao zbog dotoka goriva se to dogadja. Share this post Link to post Share on other sites