srki 0 Posted October 19, 2008 ja takodjer stizem , izgleda da ce nas biti 4-vero, to je sasvim OK a nista vidimo se Share this post Link to post Share on other sites
Guest PoloCoupe Posted October 19, 2008 doću i ja....dovest ću ja auto ak ima etko prikolicu da ga natovarimo..hehehe... il ak ima neko neku sigurnu vezu u murji da mogu bez tablica doć!?!?! Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted October 19, 2008 doću i ja....dovest ću ja auto ak ima etko prikolicu da ga natovarimo..hehehe... il ak ima neko neku sigurnu vezu u murji da mogu bez tablica doć!?!?! Ne kužim sad jel dolaziš ili ne? I da,nemam vezu Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted October 19, 2008 Kako je bilo? Sigurno vam je srkii rekao zasto ja nisam dosao! Ja se nadam da se vidimo u iducu nedjelju!? Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted October 19, 2008 evo bas dosao kuci heh bilo nas je 5 , i upoznali se, druzili i tak , pricali , bilo super bar meni i da na vw meetu je bio jedan golf i 2 audia LOL, ali sve u svemu bilo je odlicno david sve sam im rekao , jbg zao mi je, vidimo se sljedeci put balicu jesi ti bio ili ne???? Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted October 19, 2008 Evo i mene,meet je bio ok,upoznali se,popričali i tak.Valjda če nas idući put biti još više pa da konačno "oživimo" Slavoniju Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted October 19, 2008 (edited) evo prilike za novi meet, nedjelje 26.10. http://www.amkhydro.hr/index.php?option=co...14&Itemid=2 i odma upozorenje, pista je duacka nekih 500 m , tako da je nekako riskantno postizati visoke brzine, ovo je utrka za dizele hehehe i to one 1.6 Edited October 19, 2008 by srkii Share this post Link to post Share on other sites
manni 0 Posted October 19, 2008 jel to u šljivoševcima 100 posto!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Guest PoloCoupe Posted October 20, 2008 ma ja bio s vodom...bili ispred omv-a bijela felicija VR6..hehehehe(šala naravno) i voda s svojim golfom... nismo nikoga skontali...tak da ono popili cugu i ošli kod mene palit gume..hehe stavit će voda na youtube snimku pa da vidite kolko ja volim svoj auto..hehe..poslat ću vam lik.. 26.10 neću bit u os...al uglavnom srki meni javi kad nešto bude i ak sam u os il u blizini ja dođem da se upoznamo! pozdrav Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted October 20, 2008 a na kojem si omw-u bio? mi bili kod bille i vidimo ja i veki da se neki lik mota oko njegovog golfa, ali nismo bili sigurni jel to neko nas ili sta...? a cetvorku nismo vidili a za sljivosevce mogu reci da je 99 posto sigurno , kliknite na link tamo sve tocno pise, mislim da bi to trebalo biti sigurno pa bi bilo u redu ako se ide da idemo zajedno eto pa vi odlucite Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted October 22, 2008 sta nitko nije zainteresiran za ovaj race u nedjelju????? Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted October 22, 2008 E a gdje su ti Šljivoševci tamo iza Koške ili? Share this post Link to post Share on other sites
manni 0 Posted October 22, 2008 ja bi išao ak je 100%, da nebi popušio gorivo bezveze! Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted October 23, 2008 dečeci a di su slike da i mi vidimo malo vaše meetove Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted October 23, 2008 Slikat cemo iduci put..ja sam bio pripremio foto ali nisam isao.. Share this post Link to post Share on other sites
tomacvu 0 Posted October 23, 2008 ja sam zainteresiran za meet u sljivosevcima pa me zanima kad pocinje to imam tekmu u nedjelju ujutro tako da neznam hocu stic......zao mi je za meet kod bille sto nisam stigo doc a valjd se vidimo uskoro neki drugi vikend....pozdrav slavonci Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted October 23, 2008 e ja sam nešto upučen da bi ovaj tjedan, tj. u nedjelju trebao biti neki street race na aerodromu, jel zna netko više o tome, pa da se tamo skupimo, tamo neće biti dosadno, a možemo i bacit trku koju ako ima zainteresiranih, neki AMK to organizira, valjd bi trebao upad biti između 10-20 kn po osobi ili po autu, neznam točno... ajmo neki prijedlozi da se družimo Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted October 23, 2008 pa jel nije to ovo u sljivosevcima? david / to je selo kod donjeg miholjca, ides valpovo,belisce, par sela pa sljivosevci manni kako sam ja shvatio da je to sigurno , znaci 100 posto, ako dojdes ,a to slucajno propadne napravimo mi meet lagano , nazovemo vekija, on ostale i svi se skupimo tomac sve pise na linku neznam napamet, jbg hehe ajmo onda neku listu (OPET) 1.srkii 2. 3. ... Share this post Link to post Share on other sites
Guest likvid3x Posted October 23, 2008 sljivosevci su u nedjelju 26.10 i kak sam cuo u 10h ujutro. ja idem tamo ako nadjem jos nekog ko bi iso samnom jer da idem sam iz vu, malo mi je preskupo. Share this post Link to post Share on other sites
manni 0 Posted October 23, 2008 ja brijem da ću doć! Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted October 24, 2008 1.srkii 2.Veki-os 3. I tko bi onda išao na kraju,kad,s kim? Ja idem sa svojim autom svakako. Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted October 24, 2008 ako se ne bude islo , mogli bi mi na omv-e na cugu tako da ako vam nije problem, mogli bi se naci oko 5-6 na omv-u bas kao i prosle nedjelje Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted October 24, 2008 (edited) To bi bilo najbolje..ja cu ponjeti foto da malo slikam..je rekla da bi htjela vidjeti kako je kod nas.. Edited March 4, 2009 by david010 Share this post Link to post Share on other sites