dragan 1 Posted October 24, 2008 ja bih dosao sigurno al tamo nema dovoljno piste za zaustavljanje?dal su to sredili? Share this post Link to post Share on other sites
Guest likvid3x Posted October 25, 2008 ja mislim da ima kojih 150-200m za zaustavljanje Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted October 25, 2008 a neznam svi bi isli ,ali nitko nista konkretno ne kaze , tako da je vrlo vjerovatno da se ne ide ali mozemo na omv-e jbg opet se nismo uspjeli dogovoriti Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted October 26, 2008 Srki i ja idemo oko pola 2 a koliko sam ga skontao ide valjda i David.Ako još netko dolazi brojevi telefona su u profilima... Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted October 26, 2008 evo vratili smo se , nije bilo nikoga nasega, fotke cu staviti poslije i nekoliko videa jbg opet se nismo uspjeli dogovoriti da odemo svij zajedno ,ali jbg bit ce bolje drugi puta Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted October 26, 2008 puno bolji je onaj koji je inace parkiran kraj njega Share this post Link to post Share on other sites
manni 0 Posted October 26, 2008 dobar je i 200sx ali nekak mi je razjeban, a i impreza je impreza! Â jel si slikao Å¡ta, baci neke slike - ja imao samo mob. Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted October 27, 2008 stavit cu slike kad budem imao vremena Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted October 29, 2008 (edited) jel ima netko zainteresiran za omv u nedjelju???   evo slikica iz sljivosevaca  Edited October 29, 2008 by srkii Share this post Link to post Share on other sites
manni 0 Posted October 29, 2008 evo još malo.....    Share this post Link to post Share on other sites
giga 0 Posted October 30, 2008 e društvo vidio sam da ste ufotkali i moju dvojku.bila je ludara,malo sam zakasnio al bitno da se osjeti "miris"guma....ocemo opet u jos vecem broju Share this post Link to post Share on other sites
manni 0 Posted October 30, 2008 e, a ko vozi japansko crvenu neku dvojku isto NA tablice brijem da su zadnja slova BE, felge spuštena, mislim da ima i neke trajbliće iza ???? Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted October 31, 2008 i oce biti sta u nedjelju? sto se tice dvojke neznam cija je ,ali sam ju vidio Share this post Link to post Share on other sites
giga 0 Posted October 31, 2008 društvo ako mislite na ovu dvojku,moja je...još je nisam predstvio,nemam vremena.   Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted November 1, 2008 Ajmo nedjelja 17h tko je za!? Â 1. david010 2. 3. ... Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted November 1, 2008 (edited) Ciji je onaj audi B4 karavan sivi ima ga gore na slikama sinoc sam ga vidio u tvrdji?! Strava su felge!!! Edited November 1, 2008 by david010 Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted November 1, 2008 1. david010 2.Veki-os 3. Â Mislim da je Audi od nekog lika iz VU. Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted November 1, 2008 (edited) 1. david010 2.Veki-os 3.srki 4. 5. Â Â a audi je od nekog rodjaka od alexa, alex je tu na forumu , sa bjelom trojkom karavan Edited November 1, 2008 by srkii Share this post Link to post Share on other sites
manni 0 Posted November 1, 2008 nije to ta dvojka! jap. crvena! kad sam išao iz šljivoševaca pokušao me prestić - malo smo se potrkali! ja bio sa škodilakom pa ga podero - šta bi tek bilo da sam bio sa polom..... ko zna Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted November 1, 2008 zanima me cija je to dvojka sa ovom nelegalnom naljom od vwcc-a jel na forumu ili ... Share this post Link to post Share on other sites
manni 0 Posted November 2, 2008 pa evo ti lika par postova iznad -GIGA njegov je auto Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted November 2, 2008 evo vratio se sa omv-a, bilo nas je TROJE hehe nadam se da ce sljedece nedjelje biti vise ljudi, ugl. upoznali smo se sa davidom , pricali malo o svemu i svacemu bilo je super, smrzli smo se malo ,ali sve ce biti u redu LOL eto toliko od mene, slikica opet nema, bit ce sljedeci put i eto nadam se da ce nas biti vise sljedeci puta i da ce se i ovi novi clanovi malo odazvati pa eto da se upoznamo i druzimo malo Share this post Link to post Share on other sites
Guest -kiki- Posted November 4, 2008 ajmo neki meet...jel spavate? Share this post Link to post Share on other sites