jledenko 3 Posted February 1, 2015 Pase li zadnji brisac sa pola 6n na golfa mk3? Share this post Link to post Share on other sites
vortex 0 Posted February 1, 2015 golf 3 1.6 74 kw 1996 pase li pumpa goriva od drugih benzinaca iz trice pogotovo 1.8 jer tu mogu nabaviti, znaci mjenjao bi sve sa plovkom u kompletu za monopoint motore pumpa je 1.2 bara, sve ostalo je 3 bara. Plovak paše. Share this post Link to post Share on other sites
ludigazda 0 Posted February 1, 2015 za monopoint motore pumpa je 1.2 bara, sve ostalo je 3 bara. Plovak paše. Pa po tome ispada da mi nepasu pumpe,bas naprotiv da mi pasu od 2.0 motora Share this post Link to post Share on other sites
king_tomo 0 Posted February 3, 2015 Imam passata 1.9tdi 81kw kraj 97.godine. sada mi je ecu motora oznake 028906021 GL. Pase li mi ecu sa istog modela passata ciji ecu zavrsava sa slovnom oznakom GK? Share this post Link to post Share on other sites
Rallye G60 17 Posted February 4, 2015 Golf 4 je u pitanju,vozačev sic upasati na suvozacevo mjesto.Dali je radio tko? Share this post Link to post Share on other sites
Hrg@n 0 Posted February 6, 2015 Paše li sat sa transportera t4 onaj redizajn sata u passat b4 1.9 tdi,zanimaju me samo nosači, i kak bi to se upasalo u plastike Share this post Link to post Share on other sites
VR6 DRIVER 0 Posted February 7, 2015 Imam pitanje lej bi išle na zadnji kraj na golfa 3 vr6 17" 9,5J felge et 35. Gume 205 /40 /17, Rupe 5x100 dal bi išle preko blatobrana il teman negdje.hvala na odgovorima.avto je bez plastičnih rubnjaka ,,, Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted February 8, 2015 Nista bez sirenja rubnjaka ili cambera Share this post Link to post Share on other sites
VR6 DRIVER 0 Posted February 8, 2015 camber mi brzo gume sjebe jel Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted February 8, 2015 Dali paše kompresor klime kat broj 1j0 820 803 K na Corrado? Share this post Link to post Share on other sites
IVAN_VXR 0 Posted February 8, 2015 Dali paše kompresor klime kat broj 1j0 820 803 K na Corrado? Na starom kompresoru su ti crijeva na navoj oba zasebno? Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted February 8, 2015 Na starom kompresoru su ti crijeva na navoj oba zasebno? Znaš da neznam. Share this post Link to post Share on other sites
limp19 7 Posted February 9, 2015 Da li pasu opruge sa seata leona cupre na golf 5 1.9 tdi? Share this post Link to post Share on other sites
Ivan VW 0 Posted February 9, 2015 Pasu opruge to ti je isto podvozje Share this post Link to post Share on other sites
limp19 7 Posted February 9, 2015 Ovaj je rekao da je to isto kao i na gti. Znaci pase. Hvala drug Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted February 9, 2015 pase samo je efekt nikakav Share this post Link to post Share on other sites
Vrky ZD 0 Posted February 13, 2015 Pozdrav narode pasu li retrovizori i prednja vrata sa pola 6n na pola classica,hvala... Share this post Link to post Share on other sites
WV Polo 1 Posted February 13, 2015 vrata su skroz drugog izgleda izvana retrovizori su svi isti elektricni, rucno podešavanje sa dugom ili kratkom sailom paše na classic, polo 6n, karavan, seat cordoba, ibiza... Share this post Link to post Share on other sites
M4rheeo 3 Posted February 17, 2015 Ak sam dobre procitao... pasu kazaljke sa Audi a4 b5(?) Na kazaljke u trojku? Tj. Umjesto njih. Mislim da je to cak neko i radio.... Share this post Link to post Share on other sites
Haker_Ante 0 Posted February 27, 2015 Možda bih danas sutra ubacio 1.9TD u Golf 2 pa me zanima jel paše sve na šaraf pri tome mislim na nosače. Trenutno je 1.6D, ako se stavlja 1.9TD jel treba što prepravljati? Hvala unaprijed! Share this post Link to post Share on other sites
Kenny 0 Posted February 27, 2015 Ne treba prepravljati,nosači su P&P. Share this post Link to post Share on other sites
Passat 0 Posted March 3, 2015 Nekoliko pitanja: Pašu li prednji amortizeri sa golfa 3 na passata b4? Kakvo je stanje sa zadnjima? Sa golfa 3 na passata b4. Nosači motora g3 na passat b4? Ima li ikakve razlike? Share this post Link to post Share on other sites
Kenny 0 Posted March 3, 2015 1 Da,pašu ali pazi na težinu vozila,ako imaš od npr TDI-a i na jednom i na drugomonda nema brige,ako stavljaš npr od G3 1.4 na Passata onda to baš i nije dobro iako fizički idu gore. 2. Zadnji amortizeri pašu no imaš nekih sitnica koje moraš promijeniti i paziti,Passat ima drugačiji prihvat na karoseriju od G3 pa to moraš prebaciti. Isto tako donja rupa na amortizeru od Passata je M14 a kod G3 ne znam da li je isti kao na Passatu ili je M12 kao na G2 3. Nosači ovise o tome koji su motori u pitanju. Napiši konkretnije informacije pa možeš očekivati konkretnije odgovore. Share this post Link to post Share on other sites
rabbit_vr6 0 Posted March 20, 2015 Za koje turbine odgovara KKK ili Garrett ili oboje ? 1K0 253 725 Share this post Link to post Share on other sites
spuco 0 Posted March 21, 2015 jeli ko zna od cega mi jos pase desni veliki retrovizor za cetvorku osim engleza cetvorke Share this post Link to post Share on other sites