1 1
LamaMk1

Rocco mk2 16v

Recommended Posts

Eto i da ovdje predstavim svoja nova stara kola koju je velika većina vas već vidjela, auto je bio u bivšem vlasništvu našeg nam kolege Sci4Life-a od kojega sam ga ja kupio jer ga nitko drugi nije htjeo.

Radi se od VW Scirocco 1.8 16v modelu (PL) iz 1986 godine.

Auto je u prilično dobrom stanju za svoje godine jedino što sam primijetio da je bilo lakirano na njemu je prednja hauba i suvozačeva vrata.

auto ima manjih oštećenja kako izvana tako i iznutra, kupljen je sa manjim problemom releja leerlauf ventila, koji je prekjučer riješen, auto pali ko mina.

Planovi za automobil nisu preveliki, želim ga samo dovest u pristojno stanje, riješit dječije bolesti poput cvrčanja plastika, i onda dalje što već.

Automobil u prosjeku troši oko 9 litara kombinirane vožnje...

 

ono što je rađeno: Složene stražnje kočnice(gumice sve zamijenjene), složena ručna kočnica, složena normalna muzika, zamijenjen filter goriva jer je stari puštao gorivo, zamijenjen hall davač jer je stari riknuo, auto je kompletan ispuhan od prašine jer je stvarno puno stajao, kod lastovčića je složen kompletan ispuh od grane do kraja + ugrađena ispušna grana od ABF motora.

 

U planu u skoroj budućnosti: Ugraditi ABF bregaste koje sam dobio uz auto, zakrpati auspuh jer pušta(mislim da na dihtungu spoja grana), i naravno poriktati smjesu na motoru kako se spada, i izvesti korekciju broja okretaja praznog hoda.

 

evo i slike:

 

th_Picture007.jpg th_Picture008.jpg th_Picture009.jpg

th_Picture010.jpg th_Picture011.jpg th_Picture015.jpg

th_Picture017.jpg th_Picture018.jpg th_Picture020.jpg

th_Picture022.jpg th_Picture023.jpg th_Picture024.jpg

 

 

i jedna zajednička sa autom od prijatelja Kova-e koji je ispucao ove prekrasne slike...

 

th_Picture033.jpg

 

 

 

 

link na komentare

http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=23037

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 1