0
Bagi

Drive Green

Recommended Posts

U tijeku je akcija u Vadesu, a detaljnije o svemu c/p:

 

Tvrtka smo koja se već skoro 10 godina bavi distribucijom i instalacijom zaštitnih folija za staklo. U našem programu nalaze se folije za zaštitu od sunca kao i sigurnosno protuprovalne folije kako za vozila tako i za poslovno stambene objekte.

 

Generalni smo zastupnik američke tvrtke SOLAMATRIX za brandove folija SUNGARD i GLASSGARD kao i ovlašteni instalater IQue folija tvrtke V-KOOL.

 

Početkom srpnja postali smo i ovlašteni partner UNDP Hrvatska, državne agencije koja provodi edukaciju i projekte vezane uz energetsku efikasnost.

 

Osim energetske efikasnosti kod objekata puno se može učiniti i kod vozila. Činjenica je da vozila sa instaliranim folijama mogu imati i do 3% manju potrošnju goriva.

 

Kako bi dali naš doprinos očuvanju okoliša kroz smanjenu emisiju štetnih plinova odlučili smo svim auto udrugama i klubovima ponuditi 30-50% popusta na instalaciju zaštitnih folija.

 

(Popust od 50% mogu ostvariti svi aktivni članovi klubova koji se identificiraju članskom iskaznicom matičnog kluba, a za one koji to još nisu ili su samo posjetitelji foruma klubova odobrava se popust od 30%.)

 

U tijeku je akcija koju provodimo pod nazivom DRIVE GREEN!

U ponudi se nalazi preko 50 vrsta folija od kojih su trenutno najpopularnije ceramic folije koje imaju 75% propuštanja vidljive svjetlosti (dakle kao i normalno auto staklo) a pružaju 99% UV zaštite i do 60% smanjuju prolaz topline.

 

Na sve folije iz naše ponude nudimo doživotno jamstvo.

 

Ovo je link na kojem je aplikacija za izračunavanje smanjenja emisije CO2 pomoću koje se može vidjeti koliko je približno moguće smanjiti emisiju štetnih plinova.

 

http://v-kool.com/cody/index.php

 

Srdačan pozdrav,

VADES FOLIJA CENTAR

 

Sisačka cesta 5

 

10020 ZAGREB

( Tel.: +385 1 6552 352 (centrala 8 linija)

 

( Tel.: +385 1 6552 196 (direktna linija)

Fax: +385 1 6552 353

 

Mob.: +385 91 456 2251

 

sasa@vades.hr

 

www.vades.hr

 

Ako administratori matičnih klubova koji su na našem forumu smatraju da postoji interes kod članova za navedene popuste neka ovu obavijest kopiraju i na svoje stranice.

hvala

Edited by Bagi

Share this post


Link to post
Share on other sites
0