Coso 0 Posted May 20, 2015 zdravo,nemogu otvorit novu temu u potraznji, predstavio sam se i procitao pravila? Share this post Link to post Share on other sites
filip lr3 0 Posted May 20, 2015 Pozdrav, predstavio sam se ali ne mogu pisati nista na forumu Share this post Link to post Share on other sites
filip lr3 0 Posted May 21, 2015 Sad mogu hvala na pomoci Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 274 Posted June 15, 2015 Kakav je to bio ispad foruma? Zasto nije bilo nikakve obavijesti na facebook grupi? Vec sam se uplasio da je sve propalo! Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted June 15, 2015 Nije ispad nego je takva "politika" kluba Taj vikend bi svi trebali biti u KA i zabavljat se a ne blejat u forum To je vec dugogodisnja praksa Ni sam nisam isao u KA nazalost al eto ne smeta mi sto nije radio forum Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted June 15, 2015 Politika je kurva a forumasi nisu samo ljudi iz karlovca i okolice. Forum je za forumase bili oni iz gen.stola il zimbabwe-a... umjssto da se.metne live stream ono prc ukini komp.site. Sranje na kvadrat... Vjerujem da nekom nesto zapne a nema neciji kontakt bas bi se prek foruma moglo pomoc javit nekome... Al ok tako gazda kaze. P.s nisam ni clan vwcc pa ajd prdim uz vjetar Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted June 15, 2015 A jebat ga Freak sta mozemo kazem meni osobno ne smeta al imas pravo Share this post Link to post Share on other sites
ekusetic 0 Posted June 16, 2015 I ja se slazem s autofrakom Share this post Link to post Share on other sites
Zrinedin 0 Posted June 16, 2015 Vjerujem da nekom nesto zapne a nema neciji kontakt bas bi se prek foruma moglo pomoc javit nekome... Al ok tako gazda kaze. P.s nisam ni clan vwcc pa ajd prdim uz vjetar Zahvaljući forumu tako sam lani došao do kontakt prijatelja iz kutine kada mi je auto stao kad smo išli za more. Od dva majstora jedan došao i rekao da nemože pomoći a drugom se nije dalo se probudit i zaradit koju kunu. ( uglavnom sajla od ručne mi trebala koja je prepravljena za kvačilo ). Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 274 Posted June 16, 2015 Ma ja mislim da se said zezao. Nema sanse da je forum ugasen namjerno. Znam da je proslih godina radio u periodu meetinga, a tip greske je bio vise kao da netko nije produljio domenu ili tako nesto. Mene zanima gdje su admini, i zasto se uopce ne javljaju vise, ne reagiraju na prijave niti ista? Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted June 16, 2015 projektilski, nisi u pravu, svake godine se forum gasi kad je skup u karlovcu.... samo sto je to prije bilo bolje i kvalitetnije napravljeno pa je pisalo da se odrzava skup u karlovcu i da bi svi trebali biti tamo a ne ovako jadno da se samo ugasi forum.... veliki minus za to.... Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 274 Posted June 16, 2015 (edited) Ok, nisam onda to primjetio, valjda nisam posjecivao forum tih dana pa nisam primjetio, jer nikad nisam naisao na takvu poruku. Ako je to stvarno tako da se forum gasi, mislim da to stvarno nije u redu i da bi odgovorni za forum ozbiljno trebali razmisliti o tome. Trebalo bi razmisliti o nekom poll sistemu pa da oko takvih nekih stvari bude i glasanje ili tako nesto ako je ovo stvarno hrvatski vw forum i ako je namijenjen svim zaljubljenicima u vw a ne da neka manjina o tome odlucuje oko takvih stvari. Nadam se da se nitko nece naljutiti na mene zbog toga, ali eto, tak razmisljam... Edited June 16, 2015 by projektilski Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted June 16, 2015 Tako je... a to prozivanje trebali bi svi bit na meet-u je komican razlog... Share this post Link to post Share on other sites
slatki 0 Posted June 16, 2015 Neki ljudi jednostavno su sprjeceni da budu u ka i onda bi htjeli malo pogledat sta ima u ka jer bi sigurno dosta ljudi stavljalo slike ili komentare ili tako nesto Al kako sefovi kazu tako mora bit Share this post Link to post Share on other sites
RAZZOR 1 Posted June 16, 2015 Prije 2 godine sam se vraco iz ka i puklo mi crijevo od turbine na autoputu. srecom imo sam neke kontakte (nesjecam se jel forum radio ili ne) pa smo uz brzu intervenciju to rijesili. al zamisli nekog ko prvi put ide i nezna nikog. Share this post Link to post Share on other sites
TomoCro 0 Posted June 16, 2015 Bio sam na dosta auto foruma jer sam ima aute raznih marki i jer sam opcenito zaljubljenik u aute i mogu reci da ovakvu praksu nisam nigdje vidjeo.Cista glupost,ali znam da nije na meni da odlucujem takve stvari. Kao sto je vec netko napisao,bolje bi bilo da je forum radio i da se moglo gledati slike koje bi puno ljudi stavljali na forum.Nece forum propast ako na njemu nema admina 1 dan Share this post Link to post Share on other sites
josip24 0 Posted June 16, 2015 I ja se slažem sa dečkima da nije ba ljepo da se forum gasi. Share this post Link to post Share on other sites
Peki 0 Posted June 28, 2015 Hosting je istekao, prakse gasenja foruma nema otkad je sve updateano na novi forum. Stvarno iz nicega mozete stvoriti pricu i osuditi unaprijed ljude, svaka cast haha. Ne znam zasto se admini nisu oglasili, ja sam tu za tehnicki dio. A ujedno sam i z biciklom tu. Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 274 Posted June 29, 2015 Kao sto rekoh, meni je djelovalo kao da je hosting istekao, pa mi nije jasno, ako je tako, zasto nije bilo obavijesti na facebook grupi ili tako nesto? Ujedno, admini su potpuno prestali moderirati forum, na prijave ne reagiraju niti ista. Vjerojatno imaju manjak vremena, ali onda bi mozda trebali razmisliti da se pojavi jos koji administrator. Share this post Link to post Share on other sites
disel_power 0 Posted July 12, 2015 Pitanje,nemogu pisat teme odgovarat i tako,u cemu bi bio problem? Share this post Link to post Share on other sites
Sarma96 0 Posted July 18, 2015 Pozdrav, na profilu mi pise da sam medu aktiviranim clanovima, medutim i dalje nemogu odgovarati na vecinu tema niti otvarati ih... Share this post Link to post Share on other sites
Matijaos 0 Posted July 28, 2015 Pozdrav Kako sam se uclanio na forum predstavio sam se u grupi dobro dosao popunio profil ali vidim da nemogu nigdje nikakvu temu jos napravit niti npr postavit neki oglas pa ako mi moze netko malo pomoc sta se dogadja? Share this post Link to post Share on other sites
Hrxixus 0 Posted September 10, 2015 Poštovani, Registrirao sam se ,popunio profil i poslao onaj post predstavljanja,ali nikako da mi netko od admina odobri pristup pa vas molim ako to netko može napraviti, Hvala Share this post Link to post Share on other sites