0
CitiuS

CitiuS Performance CHIP Tuning

Recommended Posts

Postovani clanovi!

 

Poduzeće “CitiuS” d.o.o. koje postoji od 1995. godine kao poglavito informatičko poduzeće, 2000. godine proširilo je svoju djelatnost na chiptuning, koji je dosta srodna djelatnost informatičkoj, jer podrazumijeva reprogramiranje hardware-a (ECUa) sa novim softwareom. Time postaje jedan od pionira chip tuning businessa u HR. Obje procedure iziskuju vrhunsku informatičku naobrazbu, te znanje koje objedinjuje mehaniku rada motora te elektroničku podršku istom.

 

Kroz dugi niz godina usavršavali smo svoje znanje i vještine, stjecali neprocjenjivo iskustvo na gotovo svim markama automobila, gdje je najveći broj ipak modernih turbo diesel motora raznih generacija. No isto tako i sve veći broj novih turbo benzinskih motora na tržištu, unazad 5 godina, potaknuo je sve veći razvoj tuning scene u Hrvatskoj. Stoga smo mi, svjesni činjenice da po staroj narodnoj “bez alata nema zanata” investirali u najbolje svjetske chiptuning alate, koji nam omogućavaju da medju prvima u svijetu imamo mogućnost remapiranja najnovijih modela automobila.

 

Od 2000.godine pa do danas posjedujemo široku lepezu alata koji nam omogućavaju da uz sveprisutan i najčešći OBD2 tuning (reprogramiranje preko kabela) možemo reprogramirati sve generacije ECU na tržištu, dakle od kraja 80-tih godina prošlog stoljeća, preko svih generacija ECUa iz 90-tih godina gdje se epromi moraju fizički mijenjati, pa do najnovije generacije BOSCH EDC17/MED17 ECUa, te onoga na što smo posebno ponosni, a to je mogućnost reprogramiranja ECUa japanskih vozila, a koji su najčešće DENSO, MITSUBISHI, MATSUSHITA, HITACHI, ZEXEL itd.

 

Mi smo jedini u Hrvatskoj i široj regiji koji možemo ponuditi uslugu chiptuninga za JAPANSKA VOZILA putem reprogramiranja samog ECUa, dakle izmjenom mapa u istom.

 

Uz to nudimo i APS boxove koji su vanjski “chipovi”, reprogramabilni, što znači da se mogu koristiti višekratno, ovisno o tipu automobila u kojima se želi koristiti.

Jednom kupljeni APS box dovoljno je samo ponovno reprogramirati i može se koristiti u drugom automobilu.

Ovi APS Boxovi su jedini koji se mogu instalirati na N/A i turbo benzinske motore gdje drugaciji tuning nije moguc (npr. japanska vozila starije generacije....).

 

Takodjer uskoro u ponudi i jedinstveni Power Box moduli za Common Rail Turbo Diesel motore, sa 10 aktivnih mapa (do max +40%), te mikroprekidacem kojim ih odabirete. Ogromna lista gotovo svih svjetskih proizvodjaca automobila. Takav Power Box podržava cijelu navedenu listu, a razlika je samo u priključnom kabelu sa konektorima, te početnom reprogramiranju kod nas u centrali. Naknadno se može reprogramirati i po potrebi promijeniti kabel za upotrebu u nekom drugom vozilu.

 

Isto tako od 2008. godine smo ovlašteni distributeri chiptuning tvrtki GT Innovation Greece te Piasini Engineering Italy, koje su vodeći u svijetu, svaka na svojem području. Naše iskustvo stečeno unazad punih 9 godina, do sada preko 1000 tuniranih automobila, svakodnevno učenje novih tehnologija, neprestano ulaganje u nove alate i tehnologije, garancija su Vaše bezbrižnosti povjerite li Vaš automobil nama na chiptuning.

 

Srdačan pozdrav,

 

Tomica

 

Za više informacija i slika

www.citius.hr

Edited by CitiuS

Share this post


Link to post
Share on other sites
0