zvona 0 Posted March 22, 2010 vidim da nas ima nekoliko iz pregrade i iz kr.toplica, pa bi mogli ovu subotu organizirati meet u pregradi ak ste slobotni i ak ste za :respekt da se malo druzimo i razmjenimo iskustva i spijemo si nekaj normalno Share this post Link to post Share on other sites
matija_1988 0 Posted March 22, 2010 slobodno se spustite do zaboka, bude nas više Share this post Link to post Share on other sites
GHOST RIDER 0 Posted March 23, 2010 Ja sam za!! U Zaboku il pregradi sam za 20 min... tak da mi je svejedno... Share this post Link to post Share on other sites
Žac 0 Posted March 23, 2010 Možda bolje u nedjelju ili sljedeci vikend,ja nemrem u subotu. Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted March 23, 2010 isto tak,bolje drugi vikend,Zabok mi više odgovara Share this post Link to post Share on other sites
jura626 0 Posted March 23, 2010 meni odgovara bilo gdje..... Share this post Link to post Share on other sites
matija_1988 0 Posted March 23, 2010 Možda bolje u nedjelju ili sljedeci vikend,ja nemrem u subotu. isto tak, nisam skužil da se to sprema već ovaj vikend. nedjelja ili drugi tjedan Share this post Link to post Share on other sites
matija_1988 0 Posted March 23, 2010 isto tak, nisam skužil da se to sprema već ovaj vikend. može nedjelja ili drugi tjedan Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted March 23, 2010 ja sam za,može u zaboku sljedeći vikend,bilo bi dobro da saznaju većina forumaša do onda,do sad se nije uspjela skupiti neka VWCC ekipa s ove strane HR Share this post Link to post Share on other sites
Ogy 0 Posted March 23, 2010 dojdem i ja s koncernom Share this post Link to post Share on other sites
matija_1988 0 Posted March 23, 2010 biti će ekipe ajmo onda točno dogovoriti dan i vrijeme, ili da još malo čekamo?, kak kome odgovara Share this post Link to post Share on other sites
zvona 0 Posted March 23, 2010 biti će ekipe ajmo onda točno dogovoriti dan i vrijeme, ili da još malo čekamo?, kak kome odgovara posto je meni to palo na um :lol2 (kao grom iz vedra neba) onda moze sljedeca nedelja. najbolje bi bila neka zlatna sredina. po mojem KRAPINA kod tehnickog pregleda PRESEČKI ak se slazete, ima vise mjesta :zivio Share this post Link to post Share on other sites
GHOST RIDER 0 Posted March 23, 2010 Ja sam više za Zabok, tu nas se može skupit pun k.... a i imamo kam parkirat.. Share this post Link to post Share on other sites
matija_1988 0 Posted March 23, 2010 (edited) Ja sam više za Zabok, tu nas se može skupit pun k.... a i imamo kam parkirat.. i meni bi bolje pasal zabok, vidjet ćemo kako će reći večina Edited March 23, 2010 by matija_1988 Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted March 24, 2010 može zabok,u nedelju je ipak uskrs,bolje u subotu valjda 3.4. ? Share this post Link to post Share on other sites
Ogy 0 Posted March 24, 2010 tako je ne na Uskrs, u subotu može i ja sam za Zabok. a i mislim da je parking kod Regeneracije sasvim dovoljan za broj auti koji dolazi... Share this post Link to post Share on other sites
GHOST RIDER 0 Posted March 24, 2010 tako je ne na Uskrs, u subotu može i ja sam za Zabok. a i mislim da je parking kod Regeneracije sasvim dovoljan za broj auti koji dolazi... Potpis! Share this post Link to post Share on other sites
brzi99 0 Posted March 24, 2010 ey,i ja dolazim-takodjer više paše Zabok! Share this post Link to post Share on other sites
matija_1988 0 Posted March 24, 2010 može zabok,u nedelju je ipak uskrs,bolje u subotu valjda 3.4. ? ja nemrem Share this post Link to post Share on other sites
zvona 0 Posted March 24, 2010 slazem se sa vama. sad kad je vecina za zabok i kad vas je dosta culo, kaj mislite posto je veliki tjedan da se meet odrzi u ovu nedelju??? pitam samo :palacg Share this post Link to post Share on other sites
brzi99 0 Posted March 25, 2010 slazem se sa vama. sad kad je vecina za zabok i kad vas je dosta culo, kaj mislite posto je veliki tjedan da se meet odrzi u ovu nedelju??? pitam samo :palacg meni odgovara Share this post Link to post Share on other sites
matija_1988 0 Posted March 25, 2010 meni odgovara i meni! Share this post Link to post Share on other sites
zvona 0 Posted March 25, 2010 ok, onda je ovu nedelju u ZABOKU kod REGENERACIJE. proglasite svima iz tih krajeva. ja sam rijetko na netu tek navecer zato kaj sljakam od 7 ujutro do 7 navecer, PLIZZ. a kad vecina cuje dogovorit cemo vrijeme. NPR. oko 4 popodne, kaj mislite :zivio :zivio Share this post Link to post Share on other sites
brzi99 0 Posted March 26, 2010 ok, onda je ovu nedelju u ZABOKU kod REGENERACIJE. proglasite svima iz tih krajeva. ja sam rijetko na netu tek navecer zato kaj sljakam od 7 ujutro do 7 navecer, PLIZZ. a kad vecina cuje dogovorit cemo vrijeme. NPR. oko 4 popodne, kaj mislite :zivio :zivio ODLIČNO VRIJEME,može naravno Share this post Link to post Share on other sites