0
MK2_gtd

Problem !!!

Recommended Posts

Evo nakon ??to sam naprijed kupio 8,7 cm zvučnike soundstream 80rms-a,

imam osječaj da zadnje elipse jedva rade , prije sam samo njih imao i odlično su lupale sad kad sam ove napred stavio ni??ta se nečuje u čemu mo??e biti kvaka???

Share this post


Link to post
Share on other sites

pazi da ih nisi spojio na isti izlaz pa ti mo??da nema dovoljno snage

 

ili

 

mo??da se dobrro čuju pa si probaj sti??ati prednje zvučnike, malo jače pojačati zadnje pa ti mo??da bude zvuk dobar (to mislim na ono ??to ima?? za ??telati zvučnike po jačini prednje, zadnje, lijeve, desne, nadam se da razumije?? na ??ta mislim)

Share this post


Link to post
Share on other sites

pa prije si bio od zvucnika cca 1,2m . a sad si jedva 50cm.ko da iz daljine cujes F1 i onda drito iz boxa :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Problem mo??e biti gore opisani, poku??aj FADER-om isključiti prednje pa vidi je li to to, ili pusti mjuzu, a sjedni na stra??nje siceve, i konačno: da li imaju isti otpor ti tvoji zvučnici?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma ti zvučnici su prije mislim na te izad imali jeben bas kenwood elipse a sada se bas isključi pa na sekund uključi i tako neznam ??to im je sve osim basa svira...

Share this post


Link to post
Share on other sites

probao sam prebaciti samo zadnje i sviraju ali nema basa jebenog.......ni mrvicu koliko god ja pojačao ... :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

eh jednom tip slagao i zamijenio stopice, usku na ??iru, ??iru na u??u, odnosno minus na plus i obrnuto, zvučnici radili, ali bez basa, pogledaj da i ti nisi to zeznuo

Share this post


Link to post
Share on other sites
eh jednom tip slagao i zamijenio stopice, usku na ??iru, ??iru na u??u, odnosno minus na plus i obrnuto, zvučnici radili, ali bez basa, pogledaj da i ti nisi to zeznuo

uze mi riječi iz tipkovnice :bag:

Share this post


Link to post
Share on other sites

da ako je to onda ti je invertirana faza, zamijeni polove.

Share this post


Link to post
Share on other sites
eh jednom tip slagao i zamijenio stopice, usku na ??iru, ??iru na u??u, odnosno minus na plus i obrnuto, zvučnici radili, ali bez basa, pogledaj da i ti nisi to zeznuo

To je i meni palo napamet. Zamjeno faze i nema bassa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Znači faza je u pitanju idem pogledat, ispadam glupan al jebiga radio po mraku spajao i zajebo :bag:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Evo prčka sam i na jednom zadnjem zamjenio + i - i odma je bolje, dal je moguče da samo zbog jednog nije sviralo :angry:

Share this post


Link to post
Share on other sites

ne vjerujem da ti je zbog jednog oni ti rade odvojeno, odnosno imaju svaki svoj izlaz, naravno to ovisi kako si ih ti spajao.

 

??ta ti ni na drugom nema zvuka, poku??aj isto učiniti.

 

sada si malo po??telaj zvuk u kabini pojača?? zadnje zvučnike tako da ti je malo jači bas jel ti ipak zvuk dolazi odotraga, nadam se da me razumije??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Imas spojene soundstreame na pojacalo ili radio?

@master :zvuk bi inace morao doci od naprijed a ne iza tebe,sto je nekima fora staviti xy elipse na policu i eto super zvuka,basa ko u prici,a naprijed samo visokotonci .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dakle ipak su stopice bile, a ja to prvi napisao i onda svi to ponavljali zamnom samo u drugim rijecima :lol2:lol2:lol2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sve rije??eno zvučnici nisu bili u fazi...

 

hvala na savjetima ;-)

Share this post


Link to post
Share on other sites
0