tomek2203 0 Posted July 29, 2011 (edited) Evo da i ja predstavim svoje vozilo u kojeg ču nadam se potrošiti zadnji euro . Standarni VW Polo Radi se o 1.4 benzincu sa 75 konja , iako svi govore da ima malu potrošnju ne slažem se baš sa time . Prvi dana kad sam ga kupio .! Prva investicija bila je naravno xsenon bez kojeg mi se uopće glupo voziti po noći . Rezultat -----> Naravno nisam bio zadovoljan time ... pa kupio novi xsenon od 12000 kelvina .. bio zadovoljan neko vrijeme .. al se to uživo puno bolje vidi naravno pa sam si kupio masku prednju ali opet to nije to i malo sapuniranja... Moram priznat svaka subota je moja što se tiče pranja auta .. pa sam malo raskapao po njemu .. pa mi stiglo ovo .. pa to izgleda ovako pa mi opet stigo paket slike paketa nemam ali stiglo je ovo moram reć da sam zadovoljan što se tiče farova. evo par slikica... prva večer več sam ih namotirao s time da sam morao skidat komplet branik i pazit da nešto ne az j.. leče običena svijetla mislim da ima rezlike pokazivači smjerova jedna profi by me pošto je sve bijelo bijelo u farovima dosadilo mi pa rekoh kad več imam kopiju bmw-a zašto onda tako i ne izgleda i tadam .. moram samo napomenut da kad sam kupio farove da sam po treći put kupovao xsenoon kit .. naravno prije sam imao H7 i sad sam kupio H1 ... Nakon toga poskidao znakove dolje Stigla na red i km/h sat. U međuvremenu stigo paket chrom ringova . Stock i nakon ... moram reč razlika nebo i zemlja .. nakon ugradnje bijele boje , uvijek mi na rezervi ..... hahhahahaah pa sam si ugradio coming / leaving home funkciju Puno sam felgi isprobavao na tom autu evo jedna dok je bio visok kao koza hahhaha Stigle gevinde montaža--- neki če znat di je to hahahah rezultat : evo i razlike u visini i to je to zasad .. komentari dobrodošli .. Edited August 25, 2012 by tomek2203 Share this post Link to post Share on other sites
tomek2203 0 Posted July 29, 2011 malo naslikavanja pa promjenio i zadnje osvjetljenje na tablici i skinuo one ružne plastike oko tablice .. i nakeljio ju gore... tu se vidi kako mi svijetle nove žarulje sljedeče na repertuaru ... slike če sve pokazat kad stigne Share this post Link to post Share on other sites
tomek2203 0 Posted July 29, 2011 (edited) bio danas na geometriji kotača sve super samo mi nagib kotača malo ide prema unutra : bit če to taman kad kupim felge... mislim da se vidi Edited July 29, 2011 by tomek2203 Share this post Link to post Share on other sites
tomek2203 0 Posted July 30, 2011 danas malo bilo dosadno pa malo okupljanja i malo šrafanja po autima . Share this post Link to post Share on other sites
tomek2203 0 Posted July 30, 2011 ja kao loš znalac photoshopa Share this post Link to post Share on other sites
tomek2203 0 Posted July 31, 2011 kao što sam reko svaka subota je moja za pranje auta pa makar i kiša padala kao juče da se pošeteno natopi dan poslije ... ko veli da poslije kiše auto bude prljav .. i cucek medo mali zna svoj posao !! Share this post Link to post Share on other sites
tomek2203 0 Posted August 1, 2011 (edited) EVO GA V6 3.2 samo varka Edited August 1, 2011 by tomek2203 Share this post Link to post Share on other sites
tomek2203 0 Posted August 13, 2011 evo da dignem forum sa mrtvih ... auto je spušten još sami procjenite koliko .... ima još 2 cm da ga mogu spustit .. + koliko sam čučne Share this post Link to post Share on other sites
tomek2203 0 Posted August 13, 2011 radilo se u međuvremenu malo skinuti svi tapicurungi i stavljeno novo moram reč da baš i nije tako jednostavno kako se čini sve to izvadit van ... pa ako če netko to radit mogu mu sve objasnit odakle počet-- Share this post Link to post Share on other sites
tomek2203 0 Posted August 13, 2011 evo odma sam ti isprobao NA NEKOLIKO LEŽEĆIH SAM DOBRO POSTRUGNUO ISPOD ... ALI NAJBITNIJE OD SVEGAA MOGU NORMALNO U GARAZU MALO FALI DA BRANIK NE POSTRUGNE Share this post Link to post Share on other sites
tomek2203 0 Posted August 30, 2011 (edited) Edited August 30, 2011 by tomek2203 Share this post Link to post Share on other sites
tomek2203 0 Posted September 1, 2011 evo da malo osvježim topic male sitnice koje mene uveseljavaju ... neizbježan detalj ovog auta naravno ove dvije naljepnice koje daju svaka po 15 konja pa sam ju morao stavi i da se zahvalim članu selec1 na odlično odrađenom poslu baš kako sam to i htio ... Share this post Link to post Share on other sites
tomek2203 0 Posted October 2, 2011 evo da ,alo dignem topic .. auto se trenutno samo održava i vozi ... malo novih slikica.. evo i da se pohvalim na kraju B.B TEAM VRBOVSKO & coffe ar NOA Beginner class -Exterier 3 mjesto .. i na felgi naravno piše mravi sagnite glave :bravo Share this post Link to post Share on other sites
tomek2203 0 Posted November 13, 2011 i opet ja sa felgama ....... mislim da če ovaj put et bit taman ali ipak te felge ne ostaju ... pa nakon toga auto detaljno ispoliran sa ovime .. MOJE PREPORUKE SVima ... evo i slikica. malo jesu loše ali se vidi ... stari polo vs new Share this post Link to post Share on other sites
tomek2203 0 Posted November 13, 2011 komentari dobro došli http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=54000 Share this post Link to post Share on other sites
tomek2203 0 Posted December 14, 2011 da malo osvježim topic .. malo se radilo ... napravljen redovni servis ,, opet isprobavao felge ali ovaj puta orginal od golfa 5 gti-a slike nemam nažalost , nisam ponio mob.. .... i napokon sam danas doma dobio paket orginal motorič od golfa 4 .. kako na farovima nisam imao motoriče sad sljedi montaža.. slike ubrzo .. Share this post Link to post Share on other sites
tomek2203 0 Posted April 21, 2012 da malo pišem nisam dugo.. riješio sam onaj prag več odavno te je to super odrađeno .. spustio sam ga još malo te sa tom visinom sa zadovoljan ,, samo još moram zadnje čašice izvadit da mi se poravna. naravno ona maska ispod auta mi nit netreba jer se sa njom nemogu vozit pa kako sa mju kupio tako i pordao .. pošto mi dosadila unutrašnjost automobila rekoh što bi mogao promjeniti ideje su sljedeća kazaljke na tahu če iči u plavu boju kao i na golfu r32 .. naručene su nove gevinde. ove felge koje imam na autu če ič u mali make over. ( pofarbat ču ih u rozu boju ili crnu . ) nakupilo se nekoliko dijelova doma te sam si i kupio otovre za maglenke a maglenke če još malo pričekat . ostalo je sve po starom te se održava i samo vozi .. te sam ga opet polirao sa onom pastom . evo rezultata. te sam si kupio još jednu naljepnicu odostraga za auto.. te jedna sa alatom koji uvijek vozim sa sobom .. Share this post Link to post Share on other sites
tomek2203 0 Posted May 26, 2012 [align=center] Stigo paketič doma u jako kratkom roku .. posebne zahvale idu članu NIZDE za realizaciju svega. pa da krenemo kazaljke od golfa 6 r20 ovo je test sa plavom ledicom a ovo sa bijelom ledicom Da čujem vaše mišljenje koju da ledicu stavim .. i malo mog prljavog pola.. [/align] Share this post Link to post Share on other sites
tomek2203 0 Posted July 5, 2012 Da malo osvježim ovo ..dakle napokon sam ulovio vremena da mi se složi kmh/ sat sve je ovo slikano mob. pa je malo loše vidljivo ..ali bolje slike uskoro eto kad sam ga kupio ovako pa poslije audi style i na kraju golf r2o style. napokon . složio sam odma i kad mi se vrata otvaraju da mi se tako i ledice pale sa strane.. te i felge koje su na brzinu prefarbane ... Share this post Link to post Share on other sites
tomek2203 0 Posted July 20, 2012 da malo osvježim temu.... pa krenimo , zamjenio sam gavindu koja mi propišala sa novom ... zahvaljujem se članu exfreerideru na realizaciji.. ono što me živciralo jest što sam na ključu izgubio logo od vw-a pa sam otišo u ovlašteni . naručeno par stvari pa čekam.. ono zbog čega otvaram temu jest napokon sam si kupio muziku za auto . Radio ----> SONY CDX GT650UI Pojačalo ---> 4 kanalno Subwoofer ---> Magnat 1000 wata sa plavim osvjetljenjem naravno i hrpu kablova.. sada čekamo samo da se to sve spoji i da vidimo konačni rezultat. Share this post Link to post Share on other sites
tomek2203 0 Posted July 20, 2012 (edited) Nakon toga zatamnio sam zadnje farove pa evo rezultata... Po meni vizualno to bolje izgleda nego da je sve onako bijelo . Edited August 25, 2012 by tomek2203 Share this post Link to post Share on other sites
tomek2203 0 Posted July 20, 2012 (edited) Muzika je složena uz pomoč TIHOG I MARIA. RESPEKT DO NEBA...... sada kad je sve složeno treba još malo te kablove samo pospremit .... evo malo radne atmosfere e kako to izgleda bez 2 dina.. u viđen jedan jako zanimljiv projekt,,, ali o tome nesmijem ništa .. Edited December 19, 2012 by tomek2203 Share this post Link to post Share on other sites
tomek2203 0 Posted July 20, 2012 malo nočnih slika dok ne dođem do boljeg aparata.. Share this post Link to post Share on other sites
tomek2203 0 Posted August 25, 2012 (edited) Idemo dalje.. Za koji dan stižu mi i felge ako če sve teč u najboljem redu .. Nije se puno radilo ali to su sitnice koje mene uveseljavaju ... Kupljen xsenon po neznam koji puta više Xsenon od 12000 kelvina.. Kupljene maglenke te danas nemontirane .. Evo par slika na brzinu . Trenutno su mi samo još duga svjetla ostala obična.. komentari ako ih ima --> http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=54000 Edited August 25, 2012 by tomek2203 Share this post Link to post Share on other sites
tomek2203 0 Posted September 13, 2012 eto danas i stigle felgice radi se o BBS RS 771 5x100 6,5x16 Et 42 sa vw čepovima . sad samo da još gume nabavim i može montaža.. zanima me samo vaše mišljenje koje gume stavit.. pošto ga namjeravam spustit koliko god ide,, Share this post Link to post Share on other sites