6 6
Leic

Ugradnja RCD 510

Recommended Posts

Kako misliš beskorisni MirrorLink ? Da li preko njega radi navigacija?

Meni iskreno uređaj treba zbog FM i mp3 na kartici ili USB-u a ovaj model sam odabrao i radi cijene ali velikom večinom radi BT da mogu pričati preko zvučnika i mikrofona koji je u njemu - ako BT telefonija ne radi dobro,

onda mi sigurno ovaj model nije više zanimljiv jer to me i potaknulo za promjenom, obzirom da sam mislio ugrađivati parrot koji košta otprilike ko i ovaj radio.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja sam sada dobio info za RCD330 B ,proizvođač DESAY - Uređaj podržava i Carplay za Iphone i MirrorLink za Android mobitele.

 

Firma iz Sesveta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pozdrav... mozda nije topic primjeren pitanju,ali je RCD-510 u pitanju: zna li itko VCDS security access code za Blaupunktov RCD-510? Kat.br. 3C8 035 195

Hvala svima

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

MirrorLink radi sve dok vozilo ne prijeđe brzinu od 20km/h nakon toga gasi vecinu funkcija izmedu ostalog i navigaciju...dakle totalna glupost (sam sam se uvjerio u to)

 

Bluetooth radi odlično na svim modelima bio on Desay ili NoName

 

Istina da Desay model 187B podrzava CarPlay i on radi dosta dobro sa iPhoneom

Istina je da spomenuti model podrzava i MirrorLink, ali... sve pada u vodu kada je vozilo u pokretu

 

Ako vam nisu bitne kerefeke sa povezivanjem telefona (CarPlay, AndroidAuto, MirroLink) onda topla preporuka da se uzme model 6RD 035 187A jer je dosta jeftiniji a ima sve to vam treba

Ima USB, SD card, Bluetooth, RDS, i opticki prikaz park.senzora (ako ih imate)

Share this post


Link to post
Share on other sites

To nisam probao jer ni ne mislim koristiti takvu navigaciju, probao sam spojiti telefon i reklo je da će aplikacije koristiti ograničeno pa mi recimo nije dalo uopće iconu google mapsa i find my car ( ova druga mi je i logična da je nema ).

 

Auto koliko vidim ne vuče struju, kasnije malo podvečer ići ću ponovo izmjeriti akumulator da vidim da li se šta dešava.

Brzina, odaziv je odlično, mislim orginal , svira identično kao i prošli RCD300 , možda malo manje kao da se puni prostor ali sve u svemu to je to.

 

Ove povoljnije verzije trenutno nema, neka dvojica imaju ali sad neki dan nisu mogli, danas ne mogu, pa se ne javljaju i tako - nije mi se dalo natezati sa mešetarima radi 200kn pa sam to kupio u dućanu sa računom i garancijom.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jel rade tipke na volanu kad se stavi rcd330. I jel netko zna koja je "bitna" razlika između 330/g/plus? Ne kuzim bas razlike između originala, neki na desnoj strani imaju tipku "app" a neki "setup". Po oglasima vecinom pise da su izvađeni iz novih vozila.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vjerojatno si pobrkao pitanje jer 330G mislim da nema BT telefon i mikrofon vani na maski- mislim da si htio pitati koja je ralizka između A i B verzije - mislim da je tu odgovor što A ver nema mogučnost carplay i mirrorlinka , ostalo je sve isto, a i taj mirror je onako, po meni ako ne radi navigacija onda totalno ne znam za šta bi ti trebalo jer nećeš surfati na autoradiju mada možeš pustiti youtube i tak, evo ja sam probao i to radi....moj auto nema komande na volanu ali sam čuo po forumima da ne radi ali meni je rekao čovjek koji mi je napravio upgrade - da će mi sve raditi i senzori i tak ostalo a ja sam na youtube vidio da ljudima radi.

 

APP i Setup sam i ja primjetio, nisam skužio, na dosta slika i videa sam vidio da verzija noname ima setup i tipku mute moguće je i da to ovisi o kojem tržištu se radi a moguće i da se radi o neimanju opcije carplay i mirrorlink na verziji koja nema APP

 

Sve u svemu za te novce se dobije dobar radio, svakako BT phone super radi, FM isto, USB i kartica isto , još tu jedino vidim prostor za navigaciju i eventualno kameru ali meni je parkiranje karavana od 4.8m toliko jednostavno da ne kužiš šta bi mi kamera na tom autu uopće trebala?

Edited by panthera7

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tipka APP znaci da ima Carplay+MirrorLink ili CarPlay + AndroidAuto+ MirrorLink i onda znas da je rijec od 187B modelu

ako je samo tipka SETUP onda ima samo MirrorLink i rijec je o modelu 187A, sve drugo je gotovo identicno

 

Ljude dosta buni to neki piu RCD330/ RCD330g/ RCD330g Plus svi nazivi se odnose na isti model punog naziva RCD 330G Plus...dakle nema razlike

Share this post


Link to post
Share on other sites

Na golf 5 ne rade tipke na tom radiju. Golf 6 da i noviji

Share this post


Link to post
Share on other sites

A s novijom zavojnicom i novijim volanom iz golf 6 r line?

 

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kod mene je volan s 12 tipki, 2010, passat cc pa ce onda biti ok. Moram vidit koju verziju uzet samo. Vidim da ima tip na njuskalu koji prodaje oem uređaj, poslikano naljepnica i screenshoot sa vcds. 187A verzija

Share this post


Link to post
Share on other sites

Evo iz prve ruke - mjerio sam nakon upgrada gateway sa ugrađenim RCD330 B ver napon i sve je OK, auto ne vuče struju unazad 3 dana po unimetru kako kaže, dakle dio sa zamjenom je nepotreban ukoliko se može napraviti upgrade i to radi, što se tiće mirrorlinka sa samsung galaxy S8 situacija je da to radi tak tak, nikak baš jer javlja da se može koristiti ograničeno i ponudi muziku, telefon navigaciju ni ne prikazuje mada se u aplikaciji telefona kad se bez spajanja pokrene vide tri instalirane ( mene ovaj dio ne smeta jer mobitel budem spajao samo radi eventualnog punjenja ) Iphone nisam stigao pogledati.

 

 

Inaće RCD 330G kad uguglate dobijete izbacuje i radio sa CD-om.

Edited by panthera7

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 6