Guest O84GT Posted March 4, 2014 http://www.vwclubcroatia.com/forum/index.php?/topic/59326-golf-3-vr6/page-12 Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted March 6, 2014 Kako sam i napisao,eto ponovno umjesto patika ili nove majice priustio sebi malo veselja,ovaj primer sivi me malo razocarao jer je na nekim mjestima izbila povrsinska hrdja pa sam odlucio uzeti pravu robu. Ima jos bolji primer od ovog ali je taj malo preskup,kod ovog primera je bitno da kad se nanese sprickit da se ne probije sprickit kod brusenja i da se ne lakira po primeru jer zna odreagirati na vodenu bazu Pa jos malo dobre robe...ovaj put sam uzeo bijeli sprickit...nekako mi se ljepse uklapa u ljubicastu boju nego sivi...kos je sad komplet u sprickitu i bas mi je fora sad Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted March 6, 2014 Stanislav komsija turio struju u zice hajde da turimo i mi u nase...zice!Malo smo se uhvatili instalacije veceras...prvo smo ispitali ovaj dio instalacije sto ide na kutiju osiguraca,hvala ekipa za zivce Pa sam taj dio umotao u tessu,sad je to uredno i lijepo za viditi Prije Za sad je sto se tice instalacije prica zavrsena dok se ne pocme sve nazad vracati,moram jos ispitati instalaciju oko motora i sve onda opet umotati u tessu,ali to cu kad budem vracao nazad ...ZICE:). Ode je jedino priblem sto kad je klima ubacena onda se paljenje spojilo na one James Bond tipke a sad ce to ici na oem stajl pa mi taj dio fali,to trbam nabaviti i polemiti i onda je kompletno sve. Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted March 7, 2014 Priprema se i ostatak djelova za pjeskarenje Kljesta prednja i zadnja sa nosacima prednjih Ostatak podvozja Razni djelovi Peti kocioni mi je da malo muke,posto je aluminijski vide su zapekle pa san ih razbusia Rastavljeno Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted March 8, 2014 Danas je rijesena servo letva,rastavljena komplet,dio spreman za pjeskarenje a ostatak kao i ostali dio auta Ovo je stanje manzetni:) Rastavljeno Criva su pobrusena do metala Temelj Sprickit Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted March 9, 2014 Igrao sam se malo sa instalacijom vrata Prije Sada Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted March 11, 2014 Pripremao sam sitnice koje su ostale da mi budu spremne dok mi ostatk dodje sa pjeskarenja a to bi trebalo biti danas,evo slika Servo bubanj Cilindar i ostale razne sitnice,slika sve govori Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted March 11, 2014 Primer Slozio sam 5 kocioni,alu kuciste sam odmastio i oprao a ovaj gornji dio lakirao u mat crno Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted March 12, 2014 Sprickit Danas dolaze ostali djelovi sa pjeskarenja tako da lagano vodim kraju ovu pricu.... Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted March 13, 2014 Stiga materijal Temelj I sasvim slucajno kupia metalne kopce za alu oplatu,nove:) Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted March 13, 2014 Sredia san donekle criva od klime,stanje u kojem su bile Ovu toplinsku zastitu san baciq jer cu nakon montaze staviti novu Nakon odmascivanja,ispiranja,brusenja i polupoliranja izgledaju ovako Ovu posudu san samo pobrusia nju je lako polirati pa mi se sad nije dalo s time igrati Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted March 13, 2014 http://www.vwclubcroatia.com/forum/index.php?/topic/59326-golf-3-vr6/page-13 Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted March 15, 2014 Kutija od klime je bila u zavidnom stanju,isto tako i klapne od grijanja Klapne Kutiju san rastavia i ispra kao i klapne,sad na klapne triba staviti novu pvc oblogu i sastaviti sve nazad. Tek sad kad san ovo sve rastavia kuzim koliko je iznutra kutia prljava i prasnjava,ova akcija ciscenja je ujedno i najkorisniji dio koji je napravljen u autu,zdravlje prije svega:) Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted March 17, 2014 Danas i preostali djelovi u sprickitu,osim sto sam nadodao jos par nosaca i limenih obloga pored svega sam dao jos jedan lagani sloj sprickita na stare djelove od prije tako da se to sad treba posusiti i lagano brusenje i jos moram izabrati boju i to bi trebalo biti ubrzo gotovo...bar nesto Evo i slika ostatka postroja I ostatak ceka brusenje Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted March 18, 2014 Kupljena boja za podvozje Ofarbano sve osim servo bubnja Boja je drugacija u zivo ali i ne toliko puno...sad ce lagano poceti sklapanje i nabava djelova koji fale Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted March 19, 2014 E da...danas sam uzivao,vise-manje sam poceo sklapati sto se sklopiti dalo Peti kocioni je na mjestu,stavio sam inox vide i na njih sa druge strane inox matice Odmastio i oprao posudu od ulja kocnica te stavio nosac na istu Slozio nosac za abs Cilindar Servo bubanj je polakiran kao i osigurac i malo crijevo Pa sam slozio servo bubanj Stavio nosace na prve celjusti I za kraj prislonio letvu da vidim kako to izgleda u kompletu Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted March 19, 2014 http://www.vwclubcroatia.com/forum/index.php?/topic/59326-golf-3-vr6/page-13 Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted March 20, 2014 Montira zastitu na servo bubanj Montira nosace Dali su usice na nosacima na pravoj strani to cemo viditi prilikom montaze motora Za sada se necu opterecivati sa selenima,krajnicima,lezajevima i tim stvarima osim sto cu rijesiti manzete na letvi volana da mogu spone staviti gore,sve ostalo ce pricekati lakiranje auta,do tada imam nesto drugo u planu za realizirati a o svemu cete biti obavjesteni Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted March 21, 2014 Kako sam i rekao nabavio nove mazete i sastavio servo letvu Srecom ima frontova pa sam malo isprobavao vento Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted May 4, 2014 Zametnila mi se kutijica sa djelicima, stanje prije odmascivanja Sad ide priprema i lakiranje...inace na veroniki se nista posebno ne radi jer posa ne dopusta,ovih dana bi triba ici po motor pa ga poceti lagano rastavljati i pripremati za lakiranje Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted May 5, 2014 Ovo govno mi je izgorilo pa san ga umota u foliu(koja je inace sluzila samo da me zavara),inace volia bi upoznati inzinjera koji je ovo predvidia da se montira iznad ispusne grane Pa kad san se vec uvatia toga rastavia san criva i ove false selne bacia u smece jer mi idu na zivce koliko su odvratne Bogvwan I ona izgorena kutija je rekla isto bog. Nabavia san prekidac sto signalizira otvorenu haubu,to nisan ima na autu pa cu pokusati i to ubaciti Odmastia criva i plastike te nakon odmascivanja ispra sve sa deterdjentom da ne ostaju bjele fleke od sredstva za odmascivanje Rastavia ovaj nosac ili sto je ovo vec,iskreno ne znam Odmastia san i posusia kompresor klime...tu sam posvetio vise paznje da ne udje vlaga unutra Malo djelova za pripremu Imam Nekoliko pumpica za posudu brisaca,ova je ispravna i orginalna,odmastio ju i isprao te je ista spremna za jednog dana ugradnju A posuda stoji umotana vec koje vrime,odmascena i isprana,stanje novo Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted May 5, 2014 http://www.vwclubcroatia.com/forum/index.php?/topic/59326-golf-3-vr6/page-14 Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted May 6, 2014 Criva od kocnica su pobrusena i spremna suza novi sloj primera... Â Nosac centrale sam odmastio i prosljedio sa ostatkom djelova na dotjeravanje Kutija centrale oprana,zadnji put se sjajila 92 Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted May 7, 2014 Criva od kocnica sam pospricao sa ovim novim primerom,onaj mi nije bas pouzdan iz pocetka price,dodao sam jos i oplate od diskova Ova duga dva Sutra nastavak Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted May 8, 2014 Pa evo nastavka Kompresor i kape amortizera Share this post Link to post Share on other sites