puckodj 0 Posted April 2, 2012 Bok svima. Imam čudnih problema. Auto je golf IV, 2001.g, tdi 90ks, 5 vrata. Dakle problem je slijedeci.... kad svjetla kabine (prednje i ozada 2 bocna) stavim na automatsko gasenje/paljenje, svjetla se gase ako kljuc nije u bravi, dakle ako ugasim auto, zakljucam ga, svjetla se sama ugase i sve 5.. ali kad dam kontakt onda se ugase pa upale sama od sebe, bez da ista diram, a tako je i u voznji, svjetlo se ugasi nakon 30s od zatvaranja vrata i pocetka voznje, i onda se nakon 2-3min samo od sebe upali, pa radi 1-2-3min, pa se ugasi i tako u nedogled... nadalje, slicno se dogada i sa podizacima stakala...udjem u auto, zatvorim vrata, dam kontak i probam dizati/spustati prozore-RADI SVE NORMALNO, ali tada otvorim vrata, i gotovo, sa otvorenim ne radi....zatvorim vrata, ne radi i tako treba jedno 1min da proradi....jedna mala napomena-ako ostavim vrata otvorena, ugasim auto, dam kontakt prozori rade, izblesira ih promjena polozaja vrata...i to sve ne dogadja se bas uvijek ali u 80% situacija da... ne znam da li je to bitno ali ona kontrolna lampica sto miga kad je auto zakljucan ne radi majstor je skinuo bravu na prednjim vozacevim vratima, sve ispregledavao, kaze da je po pitanju centrale u prednjim vozacevim vratima sve uredu....inace centralno, daljinsko zakljucavane rade uredno, jedino gepek ne mogu "rucno" zakljucati, nesto steka brava (!?) ima tko kakvu ideju? ako sam u necem bio nejasan )) slobodno me pitajte jer sam i sebe zbunio pisuci ovo.... Share this post Link to post Share on other sites
marin04 0 Posted April 2, 2012 nadalje, slicno se dogada i sa podizacima stakala...udjem u auto, zatvorim vrata, dam kontak i probam dizati/spustati prozore-RADI SVE NORMALNO, ali tada otvorim vrata, i gotovo, sa otvorenim ne radi.... to je normalno ako vec izades iz auta,stavis kljuc u bravu zakljucas i onda drzis na toj strani par sekundi prozori ce se podignuti svi! a za svjetla neznam, imaju tri polozaja, da stalno svijetle, da ne svijetle, i da svijetle kad se otovre vrata, a to sta se tebi gase pa opet pale...neki kontakt ne stima valjda Share this post Link to post Share on other sites
Passat TDI 0 Posted April 2, 2012 meni se javlja problem kod suvozacevih vrata da kad mijenjanju polozaj titra osvijetljenje i lapmica na kontrolnoj ploci, kao da kontakt gubi, ili je oglodjana zica pa se nesto ili je ovo na linku s mikro prekidacima http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....=mikroprekidaci jer se meni na centralno zakljucavanje na unutarnju tipku zakljucaju pa otkljucaju zadnja vrata, ali isto ovisi kako kad, najcesce je problem Share this post Link to post Share on other sites
joke 0 Posted April 2, 2012 Nisu mikro prekidači ni žice na ulazu u vrata.... to je presloženo sve.... Share this post Link to post Share on other sites
puckodj 0 Posted April 3, 2012 ima jos tko kakvu ideju? Share this post Link to post Share on other sites
207zebra 0 Posted April 3, 2012 ima jos tko kakvu ideju? Imam ja nesto sta moze pomoci ali neznam kako staviti sliku?? Ako netko zna kako staviti sliku neka kaze kako ili na koji nacin Pokusaj rastaviti bravu tamo imaju kontakti koji su lemljeni i znaju biti ispucani. Stavio bih sliku ali neznam kako pa da vidis kako izgleda. Share this post Link to post Share on other sites
207zebra 0 Posted April 3, 2012 na prednjim nije Kako si stavio te slike?? de upute za to pa cu ti postaviti slike od brave na vratima Share this post Link to post Share on other sites
joke 0 Posted April 3, 2012 Ma znam na šta misliš na popucane lemove na bravama... nije to pregledano.... A sliku staviš na recimo photobucket.com i kopiraš IMG code u post. Share this post Link to post Share on other sites
puckodj 0 Posted November 17, 2012 refresh teme... sada mi ne signalizira ni ostavljanje upaljenih svjetala kad otvorim vrata (do sada radilo), a vjerovatno je sve to povezano. Da preformuliram pitanje, ima neko da može to pogledati, složiti? Share this post Link to post Share on other sites