sever 0 Posted April 13, 2012 videl sam da se kupuju posebni lifteri za haubu a ja bi sebi iskemijal od obicnih od zadnjih vrata na g2 jel vec ko radil s tim ili da neki ima bilo kakve slike da znam poprilici di ih postaviti Share this post Link to post Share on other sites
Ronaldo 16V 0 Posted April 13, 2012 videl sam da se kupuju posebni lifteri za haubu a ja bi sebi iskemijal od obicnih od zadnjih vrata na g2 jel vec ko radil s tim ili da neki ima bilo kakve slike da znam poprilici di ih postaviti Ako ovi tvoji sa zadnje haube dignu zadnju haubu možeš pokušati, ali za prednju ti moraju biti puno jači! Share this post Link to post Share on other sites
sever 0 Posted April 13, 2012 Ako ovi tvoji sa zadnje haube dignu zadnju haubu možeš pokušati, ali za prednju ti moraju biti puno jači! pa da su te ova vrata slucajno pogodila u bradu vjerojatno bi bilo sranja ovi su je*eno jaki i tocno se je trebalo paziti pri otvaranju bunkera Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 4 Posted April 13, 2012 Na jednoj duji sam imao liftere bunkera od Favoritke. Jaki su i par cm još višlje dižu. Liftere haube bi trebalo nekak skemijat da kad spustiš haubu da se nevide i ne izdižu haubu tam gdje su oni. Share this post Link to post Share on other sites
sever 0 Posted April 13, 2012 Na jednoj duji sam imao liftere bunkera od Favoritke. Jaki su i par cm još višlje dižu. Liftere haube bi trebalo nekak skemijat da kad spustiš haubu da se nevide i ne izdižu haubu tam gdje su oni. imam vec neku viziju kak to izvesti budem sutra probal pa javim rezultate Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 4 Posted April 13, 2012 Slikaj usput da vidimo. Ja sam nabavio jedan jako dug podizač koji bi mogao dignut haubu, al je pre dug Nemam ga kud nagurat... () Share this post Link to post Share on other sites
sever 0 Posted April 13, 2012 evo posto nisam imal mira moral sam danas bar jedan lifter probati postaviti i mogu vam reci da sam uspio jedan je gore i on drzi haubu cak mogu ostaviti haubu na pol otvoreno ali budem ja sutra i drugi stavil za svaki slucaj e da i kaj je najbolje nista se nevidi kad se hauba zatvori ima malo piljenja i bušenja ali sve u svemu rezultat je pozitivan sutra kad postavim i drugi lifter sve to ljepo poslikam i zakeljim slike ovdje Share this post Link to post Share on other sites
sever 0 Posted April 14, 2012 evo ga postavljena su oba liftera hauba se sama dize bez problema evo par slika da se vidi di je rezano i postavljeno http://imageshack.us/g/685/p1404121000.jpg/ a ovdje je i video Share this post Link to post Share on other sites
sever 0 Posted April 14, 2012 e sad treba to skinuti postaviti drugu haubu i onda opet to sloziti natrag jel mi moze neko slikati kak otprilike stoje one šerafi na pantima haube nikak da pogodim pravu poziciju da bude hauba kak spada Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 4 Posted April 14, 2012 Nije loše ovo što si napravio! A ove šarafe na pantu haube nemožeš slikat baš... Tj nemože se skužit na slici previše. Morat ćeš se poigrat malo. Share this post Link to post Share on other sites
sever 0 Posted April 14, 2012 Nije loše ovo što si napravio! A ove šarafe na pantu haube nemožeš slikat baš... Tj nemože se skužit na slici previše. Morat ćeš se poigrat malo. da to sam skuzil ali dobro jel sam se malo poigral i otprilike znam kak treba biti Share this post Link to post Share on other sites
Peki 0 Posted April 14, 2012 (edited) Pohvalno kao projekt, ali za 100tinjak kuna koliko kostaju komplet lifteri za prednju haubu, mislim da se to ne isplati raditi, pogotovo ako ima dosta kemije (u smislu rezanja i piljenja), a vjerujem da si 100kn samo dva straznja liftera platio. Edited April 14, 2012 by Peki Share this post Link to post Share on other sites
sever 0 Posted April 14, 2012 Pohvalno kao projekt, ali za 100tinjak kuna koliko kostaju komplet lifteri za prednju haubu, mislim da se to ne isplati raditi, pogotovo ako ima dosta kemije (u smislu rezanja i piljenja), a vjerujem da si 100kn samo dva straznja liftera platio. ne hehehehe imal sam doma na donatoru organa ULAGANJA: 0 KN Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 4 Posted April 14, 2012 Mani se više sviđa ova verzija što je Sever napravio jer se onda nevide podizači kad se spusti hauba. (između haube i blatobrana) Probat ću nać koju sliku. Share this post Link to post Share on other sites
tomy18 0 Posted April 15, 2012 Mani se više sviđa ova verzija što je Sever napravio jer se onda nevide podizači kad se spusti hauba. (između haube i blatobrana) Probat ću nać koju sliku. Takoder. Koliko je dobra stvar tako i mene to smeta sto se vide i nekako lagano napuhuju hubu gore Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted April 16, 2012 Ja imam liftere na kecu i nigdje mi se se vide niti dižu haubu..za 100kn bi radije uzeo kromirane sa pripremom i svim nego se patio oko ovoga, a i problem je šta si krivo postavio liftere..ovaj dio na blatobranu bi trebo bit s prednje strane, ne sa stražnje, i točno ga premjerit da ne digne haubu visoko.. Recimo ti si donju stranu zašarafil iza i sad ti naglo digne haubu i okine ju u onaj lim od brisača.. Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 4 Posted April 16, 2012 (edited) Ja imam već te ""kromirane"" liftere. Al mislim da ću ih montirat na ovak sličan način. Edited April 16, 2012 by MOTA BOY Share this post Link to post Share on other sites
spoky 4 Posted April 16, 2012 Kod mene se lifteri nevide kad gledas bočno, al probali smo ih metnuti na golfa 2 isto se vide... Share this post Link to post Share on other sites
mali_vw-ovac 0 Posted April 16, 2012 Ja imam te liftere kod sebe,al kupljene za 100kn.E,sad,ja neznam jel stvar u njima ili u necem drugom,al prejako podizu,tj kad bi pustio da se sami podignu onda napuca haubu.Mislio sam da sam ih naopacke stavio al opet isto.Znaci jedan sam srafio na blatobran a drugi na nosac od haube.Tako je i predvideno,al neznam zasto mi ga napuca gore Share this post Link to post Share on other sites
sever 0 Posted April 16, 2012 Ja imam liftere na kecu i nigdje mi se se vide niti dižu haubu..za 100kn bi radije uzeo kromirane sa pripremom i svim nego se patio oko ovoga, a i problem je šta si krivo postavio liftere..ovaj dio na blatobranu bi trebo bit s prednje strane, ne sa stražnje, i točno ga premjerit da ne digne haubu visoko.. Recimo ti si donju stranu zašarafil iza i sad ti naglo digne haubu i okine ju u onaj lim od brisača.. ne dize tak visoko cini ti se zato sto je auto na klocnama XD Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted April 16, 2012 ne dize tak visoko cini ti se zato sto je auto na klocnama XD Kakve veze ima šta je auto na klocnama kad se vidi na videu kak haubu digne skoro okomito i čuje se zvuk kak napuca u lim.. @mali_vw-ovac - onaj kraj koji je zašarafljen na blatobran skini i pomiči ga prema naprijed, prema farovima dok ne vidiš na kojem mjestu izbušit rupu a da ti ne zakuca haubu.. btw..na duji su mi se lifteri vidjeli i napuhali haubu, dok na kecu se lijepo sakriju u utor na haubi i nigdje ne zapinju ni ne vide se Share this post Link to post Share on other sites
sever 0 Posted April 16, 2012 (edited) Kakve veze ima šta je auto na klocnama kad se vidi na videu kak haubu digne skoro okomito i čuje se zvuk kak napuca u lim.. @mali_vw-ovac - onaj kraj koji je zašarafljen na blatobran skini i pomiči ga prema naprijed, prema farovima dok ne vidiš na kojem mjestu izbušit rupu a da ti ne zakuca haubu.. btw..na duji su mi se lifteri vidjeli i napuhali haubu, dok na kecu se lijepo sakriju u utor na haubi i nigdje ne zapinju ni ne vide se ima veze zato jel su klocne samo ispod prednjeg kraja i kad se hauba otvori to izgleda skoro okomito hauba se otvara i manje nego sa šipkom a to se moze zakljuciti po tome sto sipka nemoze drzati haubu jel ne stane u onaj utor jednostavno je preduga znaci da lifteri dizu manje nego sama sipka i evo posto si tak zapel s tim "udaranjem u lim" moral te budem razocarati i reci ti da se to nije nikakav udarac u lim neg mi lifter na onoj kugli nije 100% stabilan i ima mozda 1mm "lufta" isto to se cuje kad otvaram bunker i to ga malo jebe evo valjda se nisi jako razocaral <----- ovo je samo šala da nebi doslo do svađanja Edited April 16, 2012 by sever Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted April 16, 2012 Ok, ti znaš, tvoj auto.. Share this post Link to post Share on other sites